€179
vanaf
€89

Auto theoriecursus Den Bosch

CBR Examen en Theorie in 1 Dag

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Dagcursus autotheorie Den Bosch

Volg bij Gelijk Geslaagd de dagcursus autotheorie Den Bosch en slaag dezelfde dag nog voor het CBR theorie-examen. Bij Gelijk Geslaagd leer je namelijk in de ochtend de auto theorie, waarna je in de middag bij het CBR het autotheorie examen aflegt. Geen dikke theorie boeken doorspitten of wekenlang een theorie cursus volgen. Gewoon je autotheorie in 1 dag oefenen en slagen!

Wil je dat ook? In 1 dag auto theorie oefenen en slagen voor het examen? Meld je dan aan bij Gelijk Geslaagd. Wij leren je de autotheorie leerstof binnen één dag. We geven je hierbij slimme tips en handige geheugensteuntjes waardoor je de theorie makkelijk kan onthouden. Onze lesmethode is effectief en dat zie je terug in ons hoge slaginspercentage!

Hoge slagingskansen autotheorie Den Bosch

Onze cijfers liegen er niet om, maar liefst 8 op de 10 cursisten slaagt in één keer. Al meer dan 100.000 leerlingen hebben wij mogen helpen de autotheorie in 1 dag te leren en gelijk te slagen. Wil je weten wat de cursisten van de autotheorie Den Bosch vonden? Lees dan onze reviews eens.

Wij geven geen garantie op de dagcursus autotheorie Den Bosch, maar het feit dat ons slaginspercentage op 80% ligt, zegt voldoende. Ook als je snel nerveus bent, ADHD hebt of dyslectisch bent, kan je bij Gelijk Geslaagd in 1 dag de theorie leren en slagen voor het CBR examen. Woon je in de provincie Brabant? Schrijf je dan vandaag nog in voor de autotheorie Den Bosch.

Indeling theorie in 1 dag bij Gelijk Geslaagd

De theorie in 1 dag cursus van Gelijk Geslaagd ziet er strak uit. We hebben immers maar één enkele dag de tijd om je voor te bereiden voor het allerbelangrijkste; je auto theorie examen. Daarom starten we de autotheorie Den Bosch al vroeg in de ochtend. Je wordt omstreeks 7.15 uur verwacht op de trainingslocatie Den Bosch. De exacte locatie ontvang je van ons na je aanmelding. Na een korte kennismaking starten we met autotheorie oefenen.

Met autotheorie leren gaan we door tot 13.00 uur. Tussendoor zijn er voldoende pauzes om de stof tot je in te laten werken en je voor te bereiden op het volgende verkeersonderdeel. Dankzij onze lesmethodiek leer je hoe te reageren op autotheorie examen vragen die je ’s middags officieel aflegt bij het CBR. Omstreeks 13.00 uur vertrekken we gezamenlijk naar de CBR locatie voor het theorie-examen. En als het goed is ben je Gelijk Geslaagd!

Klas in Den Bosch tijdens les van docent auto-theorie

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Wat je moet weten over theorie examen auto

Voor het theorie examen auto krijg je 30 minuten de tijd om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit gaat je zeker lukken, want wij hebben je immers goed voorbereid op het theorie-examen. Wanneer je tijdens onze dagcursus autotheorie Dordrecht goed hebt opgelet, uitgerust bent en goed Nederlands spreekt, slaag je in één keer. De handige ezelsbruggetjes die we je hebben geleerd komen ook zeker van pas bij het theorie examen auto.

Wanneer je alle antwoorden hebt gegeven, krijg je gelijk op je computerscherm de uitslag te zien. Ben je helemaal enthousiast geworden over onze theorie cursus in 1 dag? En ben je minimaal 17 jaar oud? Dan kan je bij Gelijk Geslaagd je aanmelden voor de eendaagse autotheorie Den Bosch cursus. Zodra je gelijk geslaagd bent, is het certificaat 1,5 jaar geldig. Wil je meer weten over onze lesmethodiek of heb je andere vragen? Contacteer ons.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland