€179
vanaf
€89

Autotheorie Dordrecht

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Autotheorie in 1 dag in Dordrecht

Wil je jouw autotheorie in 1 dag halen? Meld je dan aan voor de dagcursus autotheorie Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat je in de ochtend de theoriestof leert en onthoudt, zodat je gelijk dezelfde dag in de middag het autotheorie examen bij het CBR kan afleggen. Gelijk Geslaagd betekent dat je daarna kan starten met de praktijklessen.

Zelfs als je onzeker bent, last hebt van concentratie problemen of dyslectisch bent, ook dan kan je onze autotheorie Dordrecht cursus volgen en in 1 dag slagen. Wil je ook je autotheorie in 1 dag halen? Meld je dan nu aan voor de cursusdag bij jou in de buurt van Dordrecht. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met het enthousiaste team van Gelijk Geslaagd.

Hoge slagingskansen cursus autotheorie Dordrecht

De dag cursus autotheorie Dordrecht heeft maar liefst een slagingspercentage van 80%! Dit is zeer hoog te noemen. We bereiden je dan ook zeer goed voor op de drie onderdelen van het examen autotheorie Dordrecht. Je krijgt in totaal 65 vragen + 2 testvragen (die niet meetellen voor de einduitslag).

De hele ochtend is ingedeeld om de theorie goed onder de knie te krijgen, zodat je ’s middags het auto theorie examen kan afleggen. Mocht je niet in één keer slagen, wat ook kan voorkomen, wees dan niet getreurd. Je ontvangt van ons korting op nog een dagcursus autotheorie Dordrecht. We geven dan extra aandacht op de vragen waar je moeite mee had.

Hoe ziet onze theorie in 1 dag eruit?

De ochtend starten we al omstreeks 7.00/7.30 uur. Na een korte kennismaking leren wij je de theorie in 1 dag. We gaan in de ochtend door tot een uur of 13.00 uur. Daarna ontvang je een lunch van ons, waarna we gezamenlijk vertrekken naar de CBR locatie. Wij zorgen voor vervoer. ’s Middags leg je dan ook het autotheorie examen. Tussendoor zijn er voldoende pauzes om even op adem te komen en de theorie tot je in te laten werken.

Door autotheorie oefenen, herhalen en examenvragen te oefenen leer je de stof goed. Ook herhalen we veel, want door herhaling kan je de lesstof beter onthouden. Ook de variaties van vragen komen bij theorie in 1 dag aan bod. Zoals de vragen & antwoorden slepen, invul-, hotspot-, meerkeuze- en ja/nee-vragen. Uiteraard krijgen de moeilijke vragen en de ‘instink’-vragen extra aandacht.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Wat je moet weten over auto theorie-examen

Voor het auto theorie examen krijg je 30 minuten de tij om de 65 vragen (plus 2 testvragen) goed te beantwoorden. Hoogstwaarschijnlijk ben je al eerder klaar, vanwege onze zeer efficiënte en effectieve leermethode. Nadat je het auto theorie examen succesvol hebt afgelegd, is je autotheorie certificaat 1,5 jaar geldig. Advies is om niet te lang te wachten met je praktijk lessen, zodat je voldoende tijd hebt om je rijbewijs te halen.

Er is géén voorbereiding nodig voor de dagcursus autotheorie Dordrecht. Je kan blanco onze auto theorie in 1 dag volgen en gelijk slagen. Natuurlijk kan je altijd vooraf de theorie thuis doornemen. Hiervoor verstrekken wij een E-book. Door thuis al wat te lezen en te oefenen ben je de rest een stapje voor. En ben je in staat de theorie nog beter te begrijpen. Maar, het is niet noodzakelijk om vooraf te oefenen. Wil je nog meer weten over onze theorie in 1 dag, neem dan gewoon even contact met ons op.

Cursusdata

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland