€179
vanaf
€89

Autotheorie Hilversum

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Dagcursus autotheorie Hilversum

Autotheorie in 1 dag halen? Meld je dan aan voor de dagcursus autotheorie Hilversum. Bij Gelijk Geslaagd weten we hoe we jou in 1 dag klaar moeten stomen voor het CBR autotheorie examen. Je hoeft hierbij vooraf geen boeken te leren, geen autotheorie te oefenen en geen uren studie te voltooien.

Het enige wat we van je vragen is 1 dag van je tijd. Je hoeft bij Gelijk Geslaagd geen dagen of wekenlang in de studieboeken te zitten. In de ochtend leren en in de middag slagen voor je autotheorie examen. Wil je dat ook? Meld je dan nu aan voor de dagcursus autotheorie Hilversum. Wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met ons team op.

Hoge slagingskansen Hilversum autotheorie in 1 dag

De voordelen van het volgen van de Hilversum autotheorie in 1 dag zijn groot. Voor velen is het een uitdaging om in je uppie voor je theorie-examen te studeren. Je hebt geen structuur en bent waarschijnlijk alle kennis en feiten tegelijk aan het leren. Je gooit daardoor de zaken door elkaar en ziet geen logica.

Autotheorie studeren met Gelijk Geslaagd is veel gemakkelijker en voordeliger, omdat we de lessen logisch en doorzichtig aanbieden. Daardoor kun je alles snel leren en de informatie langer vasthouden. In de ochtend leren we je alle lesstof en in de middag ben je gelijk geslaagd. Dit kan, doordat we je de middelen geven om de lesstof goed te onthouden. We geven geen garanties, maar het feit dat ons slaginspercentage rond de 80% ligt zegt genoeg.

Hoe ziet onze Hilversum theorie in 1 dag eruit?

Bij onze Hilversum theorie in 1 dag ziet er als volgt uit. Vanaf 7.00 uur word je verwacht, waarna de ochtend is ingericht om de theorie te leren. Hierbij bereiden wij je stapsgewijs voor op het autotheorie examen. Dit doen wij middels oefenvragen die vergelijkbaar zijn met de examenvragen. Daarnaast krijg je allemaal handige tips en ezelsbruggetjes, zodat je de lesstof gemakkelijker kan onthouden. Tevens herhalen we veel lesmateriaal, want bewezen is dat je dan het beste de materie kan onthouden.

Tussendoor zijn er voldoende pauzes om je weer even helemaal op te laden om vervolgens het volgende gedeelte van de autotheorie Hilversum dag. Rond 13.00 uur de theorie cursus afgelopen. Daarna verplaatsen we ons naar de CBR locatie nabij Hilversum. Daar leg je het officiële auto theorie-examen af, als het goed, ben je gelijk geslaagd!

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Wat je moet weten over autotheorie

Vanwege de unieke lesmethode om de autotheorie Hilversum te leren, kan ook jij je theorie-examen in één keer halen. Hoe lang is autotheorie geldig? Vanaf het moment dat je geslaagd bent voor je auto theorie-examen is het certificaat 1,5 jaar geldig. Ons advies is om de autorijlessen niet uit te stellen. Het zou namelijk zonde zijn als je autotheorie Hilversum certificaat verloopt.

Wanneer je voor aanvang van de theorie cursus nog de autotheorie oefenen wilt, is dat ook mogelijk. Maar niet noodzakelijk. Uiteraard als je al wat meer weet, is dat mooi meegenomen. Wij voorzien je van online lesmateriaal welke je thuis kan bestuderen. Ook een auto theorie oefenexamen is daar onderdeel van. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor de dagcursus autotheorie Hilversum.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland