€179
vanaf
€89

Autotheorie Woerden

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

In 1 dag autotheorie Woerden halen

Wil je in 1 dag je autotheorie Woerden halen? Meld je dan aan voor de dagcursus autotheorie van theorieschool Gelijk Geslaagd. Zoals onze naam al doet vermoeden, heb je een hoge slagingskans dat ook jij in 1 dag je autotherapie leert en dezelfde dag ook het examen haalt.

Dankzij onze doorgewinterde en unieke leermethode bereiden wij je in slechts één dag voor op het autotheorie examen. En dat zonder je zelf thuis hoeft te studeren. Heb je faalangst, moeite met leren of ADHD, ook dan kan je bij ons de autotheorie Woerden cursus volgen en in 1 dag slagen. Meld je daarom vandaag nog aan voor de cursus autotheorie in 1 dag en slaag met vlag en wimpel voor je theorie-examen auto.

Hoge slagingskansen autotheorie Woerden

Onze cursus autotheorie Woerden heeft een hoog slagingspercentage, welke gemiddeld op 80% ligt. Dat wil dus zeggen dat 8 van de 10 leerlingen die onze dagcursus auto theorie volgt, ook daadwerkelijk slaagt. Dit komt door onze unieke methodiek die we gebruiken. Het examen autotheorie bestaat uit drie onderdelen, te weten Gevaarherkenning, Kennis en Inzicht. In totaal krijg je 65 vragen + 2 testvragen.

We bereiden je voor op deze drie gebieden door de lesstof te leren, te herhalen, tips & tricks en een autotheorie oefen examen af te nemen. De herhaling van de stof en de manier waarop wij lesgeven heeft bewezen dat dit effectief is. Dat zie je dan ook terug in onze hoge slagingskans. Wil je ook je autotheorie in 1 dag halen? Schrijf je in bij GelijkGeslaagd.com.

Wat mag je verwachten van dagcursus theorie auto?

Van onze dagcursus theorie auto mag je veel verwachten. Je wilt immers in 1 dag theorie leren en slagen voor je CBR examen auto theorie. Dit betekent dat we de cursusdag voor autotheorie Woerden volop benutten. Je wordt omstreeks 7.00-7.30 op de theoriecursus locatie verwacht waarna je wordt ontvangen met koffie en thee. We maken kort kennis, waarna we gelijk met de dag cursus auto theorie starten.

De ochtend staat gereserveerd voor het leren van de theoriestof. We geven je alle middelen om de auto theorie stof te leren en te oefenen. Ook nemen we vragen van auto theorie examen door. Middels tips & tricks onthoud je de lesstof goed, zodat je ‘s middags het theorie examen auto kan afleggen. Er zijn voldoende pauzes tijdens de dagcursus theorie auto en ook ontvang je een tussendoortje van ons. Omstreeks 13.00 uur vertrekken we naar de CBR locatie waar je het examen theorie auto aflegt. En als het goed is ben je gelijk geslaagd!

Klas in Woerden tijdens les van docent auto-theorie

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Hoe lang duurt auto theorie examen?

Voor je auto theorie examen krijg je 30 minuten de tijd. Zoals genoemd bestaat het autotheorie examen uit 3 onderdelen. Voor het deel Gevaarherkenning krijg je per vraag 8 seconden de tijd. Bij het onderdeel Kennis heb je 8 minuten de tijd om in totaal 12 vragen te beantwoorden. Voor de 28 Inzicht vragen heb je zo’n 16 minuten de tijd. Hiervan moet je er tenminste 25 goed hebben.

Ook krijg je nog 2 testvragen bij de onderdelen Kennis en Inzicht, welke niet meetellen voor de uitslag. Je hebt voldoende de tijd om alle vragen goed te lezen en het juiste antwoord te geven. Doordat de lesstof autotheorie Woerden nog vers in je geheugen zit, kan je iedere vraag goed beantwoorden. Ga niet twijfelen, denk aan onze ezelsbruggetjes en heb vertrouwen in jezelf. Je zult zien dat je Gelijk Geslaagd bent, zodra je de laatste vraag hebt beantwoord. Want na afloop krijg je gelijk op je computerscherm te zien of je het auto theorie examen gehaald hebt.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland