€179
vanaf
€89

Autotheorie Zaandam

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Dagcursus autotheorie Zaandam

Volg de dagcursus autotheorie Zaandam en wij zorgen dat je gelijk geslaagd bent! Hoe? Heel eenvoudig, in 1 dag leren wij je alle theoriestof die je moet weten om het autotheorie examen af te leggen. Onze deskundige instructeurs weten precies hoe ze jou deze theorie in 1 dag moeten aanleren.

Middels auto theorie oefenen, herhaling van de stof en slimme ezelsbruggetjes stomen wij je klaar voor het autotheorie Zaandam examen. Deze leg je ’s middags af, zodat de lesstof nog vers in je geheugen zit. De ochtend is gereserveerd voor auto theorie leren. Wil je de dagcursus autotheorie Zaandam volgen? Schijf je dan eenvoudig online in bij Gelijk Geslaagd.

Hoge slagingskansen autotheorie Zaandam

De dagcursus van autotheorie Zaandam heeft hoge slagingskansen. Tenminste 80% van de leerlingen die onze theorie cursus volgen slagen in één keer. Mocht je nog twijfels hebben, lees dan de positieve reacties van de cursisten die je voorgingen. En meld je daarna aan bij Gelijk Geslaagd voor je autotherapie Zaandam.

Heb je dyslexie, angst voor examens of moeite met je te concentreren? Ook daarvoor kan je bij onze autotheorie in 1 dag terecht. Onze instructeurs hebben veel ervaring en weten precies hoe ze ook aan jou de lesstof moeten uitleggen. Zodat je het goed kan onthouden middels ezelsbruggetjes, herhaling en auto theorie oefenen.

Hoe ziet onze theorie in 1 dag eruit?

De theorie in 1 dag cursus van Gelijk Geslaagd ziet er als volgt uit. Omstreeks 07.00-07.15 uur starten we al met de autotheorie Zaandam lesstof. De gehele ochtend tot 13.00 uur is gereserveerd voor autotheorie leren en oefenen. Tussendoor zijn er voldoende pauzes om de lesstof te verwerken en je klaar te maken voor het volgende deel.

Vanaf 14.00 uur vindt het CBR examen plaats. Vanaf de autotheorie Zaandam locatie vertrekken we gezamenlijk naar de CBR locatie voor het theorie-examen. Voordat we vertrekken ontvangen je nog een tussendoortje van ons. Het examen neemt 30 minuten in beslag, waarna je gelijk geslaagd bent. Meld je vandaag nog aan voor de theorie in 1 dag, behaal je auto theorie examen en start met de praktijklessen.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Wat je moet weten over theorie-examen Zaandam

Je hoeft voor het theorie-examen Zaandam geen lesstof thuis te oefenen. Je kan gewoon blanco verschijnen op de cursusdag. We raden je aan de dag ervoor goed uit te rusten en op tijd naar bed te gaan. We starten immers vroeg in de ochtend, omstreeks 07.00 uur. Wil je toch de auto theorie oefenen? Dan kan dit met behulp van onze samenvattingsvideo’s, oefenvragen, een online auto theorie boek, en CBR auto theorie oefenexamens van Gelijk Geslaagd.

Verder neem op de dagcursus autotheorie Zaandam mee: een geldig ID (identiteitsbewijs of paspoort). Eventueel kan je nog een flesje drinken meenemen en een lunchpakket. Je autotheorie certificaat is nadat je gelijk geslaagd bent 1,5 jaar geldig. Start daarom gelijk met de autorijlessen. Meer weten over het theorie-examen? Neem contact op met Gelijk Geslaagd.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland