€179
vanaf
€79

Klaar voor je examen met de auto theorie cursus in 1 dag

Binnen 1 dag geslaagd!

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€79

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Het theoriegedeelte van je rijlessen is wellicht niet het meest opwindende onderdeel, maar het is absoluut noodzakelijk om veilig de weg op te gaan. Bij GelijkGeslaagd.com begrijpen we dat je zo snel mogelijk je theorie wilt behalen, daarom bieden we een intensieve dagcursus autotheorie aan waarmee je binnen slechts 1 dag klaar bent voor je examen.

Onze dagcursus autotheorie is speciaal ontworpen om je optimaal voor te bereiden op het examen. ’s Ochtends start je met lessen van ervaren en deskundige docenten die de stof aan de hand van echte praktijkvoorbeelden met je doornemen. Ze zorgen ervoor dat je de belangrijkste concepten begrijpt en geven je handige ezelsbruggetjes om alles gemakkelijker te onthouden.

Wat onze cursus uniek maakt, is dat deze volledig gericht is op het examen bij het CBR. Je leert precies wat je nodig hebt om te slagen en krijgt waardevolle tips en strategieën om het examen succesvol af te leggen. We behandelen alle relevante onderwerpen, waaronder verkeersregels, verkeersinzicht en verkeersborden.

Bij GelijkGeslaagd.com geloven we dat iedereen kan slagen, ongeacht eventuele uitdagingen. Heb je last van faalangst, ADHD of dyslexie? Geen probleem! Onze ervaren docenten zijn bekend met diverse leerstijlen en bieden extra begeleiding en ondersteuning aan cursisten die dit nodig hebben. We creëren een veilige en stimulerende leeromgeving, zodat je met vertrouwen aan het examen kunt beginnen.

De resultaten spreken voor zich: maar liefst 95% van onze cursisten slaagt in één keer voor het auto theorie-examen na het volgen van onze effectieve dagcursus. We zijn trots op dit succespercentage en streven ernaar om iedereen te helpen zijn of haar theoriecertificaat te behalen.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Binnen 1 dag je theorie behalen? Meld je snel aan!

Onze dagcursus autotheorie wordt gegeven op verschillende locaties verspreid over Nederland. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Den Bosch of Leiden woont, er is altijd een cursuslocatie bij jou in de buurt. We begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt beginnen, dus wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor onze dagcursus autotheorie.

Investeer in jezelf en vergroot je kansen om in één keer te slagen voor het auto theorie-examen. Bij GelijkGeslaagd.com staan we klaar om je te helpen op weg naar succes. Schrijf je nu in en word in slechts 1 dag klaargestoomd voor je examen. Slaag met vertrouwen en start je avontuur op de weg!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland