🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

Dagcursus motor theorie Breda

5056 beoordelingen

Wil je zo snel mogelijk de weg op met de motor, maar ben je nog niet in het bezit van je theorie certificaat? Woon je in Breda of omgeving en ben je 17 jaar of ouder? Dan is de motor theorie cursus in Breda van Gelijk Geslaagd ideaal voor jou!

Les in de ochtend, CBR examen in de middag

Bij ons volg je in de ochtend theorie en in de middag doe je gelijk examen. Zodat de kennis nog vers in je geheugen zit. Onze motor theorie cursus is geschikt voor iedereen. Ook als je faalangst, dyslexie of ADHD hebt. Onze professionele docenten hebben hier ruime ervaring mee en stellen je op je gemak. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 cursisten via ons Gelijk Geslaagd. Reden te meer om ook voor ons te kiezen.

Wat kun je verwachten op de motor theorie cursus?

Voor deze cursus moet je even vroeg uit de veren want we starten om 7.00 uur op de theorielocatie.
Er wordt geoefend met vragen die je ook kunt verwachten op het echte examen bij het CBR. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan moeilijke verkeerssituaties en leren we je handige ezelsbruggetjes.
In de middag krijg je van ons een goed verzorgde lunch om even op krachten te komen. Na de lunch gaan met zijn allen naar het CBR. Het vervoer wordt door ons geregeld. Bij het CBR hebben we een plek voor je gereserveerd. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te brengen. Want als je geen ID bij hebt, kun je geen examen doen.
Je hebt 30 minuten de tijd om je examen af te leggen. Het theorie examen bestaat uit 50 vragen waarvan je maximaal 6 fouten mag maken. Na het examen hoor je meteen of je geslaagd bent.

Aanmelden voor motor theorie Breda

De motor theoriecursus wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven, waaronder Breda.
Bij de cursusdata zie je meteen hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Wanneer je je ingeschreven hebt krijg je meteen een bevestigingsmail met alle informatie over de locatie en geplande tijden. Ook krijg je een paar oefenvragen om alvast een beetje in te komen. Voor deze motor theoriecursus is het niet nodig om boeken te kopen. Voor de cursus betaal je €89,- (exclusief €34,50 voor de CBR examenkosten).

Redenen om te kiezen voor Gelijk Geslaagd

  • Grote slagingskans
  • In 1 dag theorie en examen doen
  • Je hoeft geen boek aan te schaffen
  • Geschikt voor mensen met faalangst, dyslexie of ADHD
  • Mocht je de 1e keer zakken, de 2e motor theorie cursus mag je op onze kosten afleggen.

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Volgende week

wo 26-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
vr 28-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Week 5

ma 31-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
do 03-02-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Week 6

ma 07-02-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Feiten over gelijkgeslaagd theorie

15.000

Meer dan 15.000 cursisten waren je voor

5

Beoordeeld met een 5 / 5 door 5.056 kandidaten

9

Actief in meer dan 9 steden door heel Nederland

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Veelgestelde vragen

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2022 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus