€179
vanaf
€89

Scooter theorie in 1 dag Amsterdam

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Slaag in 1x met Scooter theorie in 1 dag Amsterdam

Volg de dagcursus scooter theorie in 1 dag Amsterdam en slaag in 1x voor je CBR examen. Wil je een scooter, brommer of bromfiets berijden, dan moet je het CBR theorie examen afleggen voor het bromfietsrijbewijs AM. Dit theorie certificaat heb je bovendien nodig als je de praktijklessen wilt volgen. Wanneer je het praktijkexamen ook haalt, dan mag je helemaal zelfstandig op je brommer of scooter door Amsterdam rijden of waar je ook heen wilt toeren.

Maar voor zover het is, moet je eerst je scootertheorie halen, en dat kan bij GelijkGeslaagd.com in 1 dag. Meld je nu aan voor de training scooter theorie in 1 dag Amsterdam. We stomen je in de ochtend klaar voor het CBR scootertheorie examen die je in de middag aflegt. Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op.

Hoge slagingskansen CBR scooter theorie in Amsterdam

Het slagingspercentage van onze scooter theorie cursus in Amsterdam ligt, net als dat van onze cursus auto theorie in Amsterdam, zeer hoog, namelijk op 85%. Dit houdt in dat ruim 8 op de 10 leerlingen in 1x slaagt voor het scootertheorie examen van het CBR. Dit komt doordat onze docenten als geen ander weten hoe ze aan jou de CBR scooter theorie moeten aanleren. Scooter theorie oefenen, herhalen en examenvragen oefenen behoren tot het succes van onze dagcursus.

Daarnaast geven we ook handig tips & tricks, zodat je de lesstof makkelijker kan onthouden. Doordat je geleerde scooter theorie nog vers in je hoofd zit, lukt het 8 van de 10 personen om het CBR scooter theorie examen in 1x succesvol af te leggen. En dat zonder thuisstudie of urenlang uit boeken leren. Het enige wat we van je vragen is om goed op te letten tijdens de scooter theorie in 1 dag Amsterdam training.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Meer over scooter theorie cursus Gelijk Geslaagd

Het scooter theorie examen vindt in de middag plaats. Als je ons machtigt, melden we je aan voor het CBR theorie examen. Tijdens de scooter theorie cursus van Gelijk Geslaagd besteden we extra aandacht aan lastige en ‘instink’-vragen. Je leert handige ezelsbruggetjes, zodat je de antwoorden nooit meer vergeet. Neem op de cursusdag scooter theorie in 1 dag Amsterdam een geldig ID-bewijs mee (paspoort of identiteitsbewijs).

Wil je meer weten over scooter theorie in 1 dag Amsterdam dagcursus? Neem dan zeker contact op met GelijkGeslaagd.com. We helpen je graag bij het behalen van de scootertheorie certificaat. Wil je weten wat je voorgangers van onze dagcursus vonden? Lees de reviews dan zeker eens. Al meer dan 45.000 leerlingen gingen je voor. Meld je aan voor de dagcursus Scooter theorie in 1 dag Amsterdam en behaal je scootertheorie certificaat.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland