€179
vanaf
€89

Scooter theorie in 1 dag Delft

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Scooter theorie in 1 dag Delft volgen

In één dag je scooter theorie oefenen, leren en CBR theorie examen doen? Volg dan de cursus scooter theorie in 1 dag Delft van Gelijk Geslaagd. Want als je onze dagcursus volgt, dan heb je maar liefst 85% kans dat je in één keer slaagt. Dit hoge slagingspercentage hebben wij te danken aan de unieke lesmethode die we hebben ontworpen.

’s Morgens volg je de scooter theorie in 1 dag Delft waar je theorie leert en scooter examen vragen oefent. In de middag leg je bij het CBR examencentrum Rijswijk het theorie-examen af. Je krijgt gelijk na afloop te horen of je Gelijk Geslaagd bent. Wil je ook je CBR theorie examen scooter in 1 dag halen? Meld je dan vandaag nog online aan bij gelijkgeslaagd.com.

Indeling dagcursus CBR theorie Delft

Om alles in 1 dag te leren start de dagcursus CBR theorie Delft vroeg in de ochtend. Je wordt om 7.00-7.30 uur verwacht bij de leslocatie van GelijkGeslaagd in Delft. Het exacte adres krijg je van ons na je aanmelding voor de scooter theorie in 1 dag Delft. In de ochtend gaan we de scooter theorie oefenen, krijg je examenvragen en leer je handige ezelsbruggetjes.

We gaan tot ongeveer 12.00 uur door, vervolgens vertrekken we gezamenlijk naar de CBR theorie locatie in Rijswijk voor het scooter theorie examen. Je krijgt 30 minuten de tijd om 50 bromfiets theorie-examen vragen + 2 testvragen (tellen niet mee voor de uitslag) te beantwoorden. Je mag 6 fouten voor het CBR theorie examen scooter hebben, dit betekent dat je dus 44 van de 50 vragen goed moet beantwoorden zodat je Gelijk Geslaagd bent!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Voorbereiding op scooter theorie in 1 dag Delft

Voor de scooter theorie in 1 dag Delft hoef je geen voorbereiding te doen. Dit betekent dus dat je geen boeken uit je hoofd hoeft te leren en aan zelfstudie hoeft te doen. Om de scooter theorie in 1 dag te volgen; ben je 15,5 jaar of ouder, begrijp je Nederlands en verschijn je uitgerust op de dag van scootertheorie cursus. Verder let je op tijdens de uitleg en doe je actief mee. Onze dagcursus is overigens geschikt voor cursiste die dyslectisch of nerveus zijn.

Gedurende de ochtend wordt al het lesmateriaal behandeld. We herhalen veel, want dat is een bewezen succesvolle techniek. Ook geven we je handige ezelsbruggetjes en uiteraard krijg je voldoende tijd om de scooter theorie te oefenen. Doordat alles vers in je geheugen zit, heb je een zeer goede kans dat je in de middag het CBR theorie examen scooter in één keer haalt. Wil je meer weten? Neem contact met ons op of meld je gelijk aan bij GelijkGeslaagd.com.

Cursusdata

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland