€179
vanaf
€89

Scooter theorie in 1 dag Den Haag

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Boek scooter theorie in 1 dag Den Haag

Reserveer een plek voor je scooter theorie in 1 dag Den Haag, waarna je gelijk je praktijklessen kan volgen. En wie weet rijd je binnenkort met je bromfiets of scooter door de Haagse straten. Voordat deze droom verwezenlijkt kan worden, moet je aan het begin starten en dat is het behalen van je scootertheorie examen.

Volg bij Gelijk Geslaagd de scooter theorie in 1 dag Den Haag, waarbij je dus slechts 1 dag kwijt bent aan scootertheorie oefenen, leren en CBR theorie examen afleggen. Je hebt hiervoor géén thuisstudie nodig. Je kunt op de dagcursus Den Haag verschijnen zonder enige voorkennis. In de ochtend leren we je de scootertheorie en in de middag leg je het CBR theorie examen af. Meer weten? Neem contact op met GelijkGeslaagd.com.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Hoge slagingskansen CBR theorie examen scooter Den Haag

Onze hoge slagingskansen voor het CBR theorie examen scooter Den Haag liegen er niet om. Maar liefs 85% slaag in eenmaal voor het scootertheorie examen na het volgende van onze theorie cursus. Dit houdt in dat ruim 8 van de 10 cursisten Gelijk Geslaagd is na deelname van de scooter theorie in 1 dag Den Haag cursus. Voor onze theoriecursus auto in Den Haag scoren we overigens ongeveer dezelfde percentages. Meld je vandaag nog aan voor de dagcursus scooter theorie in 1 dag Den Haag en slaag in één keer.

Ben je dyslectisch of snel nerveus? Heb je last van concentratie problemen of heb je ADHD? Onze docenten in Den Haag weten precies hoe ze ook aan jou de scootertheorie kunnen aanleren. Dit doen we door het lesmateriaal op een efficiënte manier met je door te nemen. Ook leren we je handige ezelsbruggetjes en behandelen we de zogenoemd instinkvragen. We oefenen scootertheorie examen vragen en leren waar je op moet letten.

Wat je moet weten over CBR scootertheorie

In de ochtend nemen we alle theoriestof met je door, waarna je in de middag het CBR scootertheorie examen aflegt. Bij de scooter theorie in 1 dag Den Haag cursus starten we vroeg in de ochtend, omstreeks 7.30 uur. ‘s Morgens behandelen we alle scootertheorie die je voor deelname met je scooter in het verkeer moet weten. ‘s Middags vertrekken we gezamenlijk naar het CBR Rijswijk. Hier leg je het CBR scootertheorie examen af. Vergeet niet een geldig ID bewijs mee te nemen

Bij het scooter theorie examen beantwoord je 50 vragen en 2 testvragen in 30 minuten tijd, wat ruim voldoende is. Om te slagen moet je tenminste 44 vragen correct hebben. Zodra je klaar bent met het CBR theorie examen krijg je direct de uitslag. Heb je een paar fouten gemaakt, dan kun je deze nog kort terugkijken. Als het goed is ben je Gelijk Geslaagd en kan je opgaan voor de praktijklessen in Den Haag. Je scootertheorie certificaat is 1,5 jaar geldig. Schrijf je in voor de scooter theorie in 1 dag Den Haag en slaag in één keer.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland