€179
vanaf
€89

Scooter theorie in 1 dag Rijswijk

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Wat is Scooter theorie in 1 dag Rijswijk

Scooter theorie in 1 dag Rijswijk is een zeer efficiënte dagcursus om je theorie scooter te leren. In 1 dag leer je de scootertheorie en doe je het CBR theorie-examen. We hebben een zeer unieke lesmethode ontwikkeld om de scootertheorie te leren en te onthouden. Doordat de lesstof nog vers in je geheugen zit en we je ook ezelsbruggetjes geven, kun je ’s middags het theorie-examen succesvol afleggen.

Onze methodiek is geschikt voor iedereen, zelfs als je nerveus bent voor examen, ADHD hebt of dyslectisch bent. Dus ben je 15,5 jaar of ouder? Schrijf je dan nu in voor de scooter theorie in 1 dag Rijswijk en zorg ervoor dat je Gelijk Geslaagd bent. Je scootertheorie certificaat is 15 jaar geldig. Wij adviseren je om gelijk te starten met de praktijklessen, zodat je zo snel mogelijk op je bromfiets door Rijswijk crost.

In 1x slagen voor je CBR scooter theorie

Wil je in 1x slagen voor je CBR scooter theorie examen? Meld je dan aan voor de scooter theorie in 1 dag Rijswijk cursus van GelijkGeslaagd. Bij onze dagcursus hoef je geen dikke theorieboeken door te lezen of een iTheorie scooter te volgen. Je mag blanco op de leslocatie in Rijswijk verschijnen.

We leren je namelijk alle theoriestof die je moet weten voor het CBR theorie examen scooter. En dat alles op 1 dag. Dat onze lesmethodiek succesvol is, bewijst ons hoge slagingspercentage van 85%! Wil je weten of de scooter theorie cursus echt werkt? Lees dan ook eens onze reviews op Facebook en Google. Overtuigd? Schrijf je in voor de CBR scooter theorie in 1 dag Rijswijk en ook jij kan in 1x slagen!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Voorbereiding theorie examen scooter Rijswijk

Om je goed voor te bereiden om het theorie examen scooter Rijswijk, vragen we je om goed uitgerust op de dagcursus te verschijnen. Ga de avond ervoor op tijd naar bed, zodat je de ochtend goed geconcentreerd de scootertheorie oefenen en leren kan. We starten tussen 7.00-7.30 uur en gaan door tot 12.00 uur. In de tussentijd krijg je voldoende pauzes om de lesstof tot je in te laten werken. Daarna we samen naar het CBR Rijswijk vertrekken.

Je hebt een reserveringsnummer van ons ontvangen voor het theorie examen scooter Rijswijk. Deze toets je bij de aanmeldbalie in en dan is het wachten tot je aan de beurt bent voor het theorie-examen. Op de computer leg je het scootertheorie examen af, waarna je gelijk de uitslag krijgt. Het scootertheorie examen duurt 30 minuten en je weet direct of je Gelijk Geslaagd bent. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland