€179
vanaf
€89

Scooter theorie in 1 dag Rotterdam

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Aanmelden voor scooter theorie in 1 dag Rotterdam

Ben je 15,5 jaar of ouder en wil je op een scooter of brommer rijden? De eerste stap is dan het behalen van je scootertheorie certificaat. Wil je niet te lang leren en toch slagen voor je CBR theorie examen? Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus Scooter theorie in 1 dag Rotterdam. Je leest het goed; in 1 dag scootertheorie leren en gelijk examen doen. Dit is mogelijk dankzij de dagcursus scooter theorie in 1 dag Rotterdam van Gelijk Geslaagd.

We stomen je in de ochtend helemaal klaar voor het CBR theorie examen die je in de middag aflegt. Hoe? Via een klassikale dagcursus theorie scooter. Dankzij onze unieke leermethodiek, scootertheorie oefenen en onze slimme ezelsbruggetjes kun je de lesstof goed onthouden. Wil je ook je scooter theorie in 1 dag halen? Meld je aan voor de cursus scooter theorie Rotterdam. Liever direct voor de auto? Geen probleem. Schrijf je dan direct in voor onze auto theorie dagcursus in Rotterdam.

scooter theorie in 1 dag halen in rotterdam

85% slaagt in 1x voor CBR theorie examen scooter

Woon je in omgeving Rotterdam en wil je gelijk slagen voor je CBR theorie examen scooter? Dan is de cursus Scooter theorie in 1 dag Rotterdam van Gelijk Geslaagd echt iets voor jou. Zoals onze naam al verklapt kun je bij ons in 1x slagen! De cijfers liegen er niet om; maar liefst ruim 8 op de 10 leerlingen slagen in één keer voor het CBR theorie examen scooter.

Ook als je dyslectisch bent, moeilijkheden hebt met leren of examenangst hebt, kun je via onze theorie in 1 dag cursus je CBR theorie examen scooter behalen. Wil je meer weten over de cursus Scooter theorie in 1 dag Rotterdam? Neem dan zeker eens contact op. Ben je al overtuigd? Meld je dan gelijk aan voor de theorie cursus in Rotterdam. Ruim 45.000 cursisten gingen je al voor. Wil je weten wat ze van de theorie in 1 dag vonden? Lees dan onze Facebook en Google reviews.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Indeling dagcursus theorie scooter Rotterdam

Voor de dagcursus theorie scooter Rotterdam starten we omstreeks 7.15 uur en gaan door tot 12.30 uur. In de ochtend behandelen we de theorie scooter lesstof. Tussendoor zijn er voldoende pauzes om je op te laden en de geleerde stof even te laten zinken. Daarna vertrekken we gezamenlijk naar de CBR Rotterdam locatie voor het CBR theorie scooter examen.

De geleerde stof zit nog vers in je hoofd, evenals de handige ezelsbruggetjes, die je gelijk ’s middags kan toepassen. Het daadwerkelijke examen duurt 30 minuten, waarna je direct de uitslag krijgt te horen. Zodra je het theorie scooter certificaat hebt behaald, kun jij je gelijk inschrijven voor de praktijklessen. Het certificaat is namelijk 1,5 jaar geldig. Meld je aan voor onze scootercursus in Rotterdam!

Cursusdata

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland