2 Daagse scooter theorie cursus Leiden

Als je lekker op je brommer of scooter door de binnenstad wilt rijden moet je eerst je theorie certificaat halen. Wij van Gelijk Geslaagd helpen je daarbij. Onze scooter theoriecursus in Leiden zit zo goed in elkaar dat bij ons nagenoeg iedereen slaagt. Zelfs als je concentratieproblemen hebt of examens niet zo fijn vindt.

Hoe werkt de theorie cursus?

Onze theoriecursus bestaat uit twee dagen:

  • Zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur en
  • Maandag van 07.00 uur tot 09.00 uur.

Op zondag leer je alle basisstof over verkeersregels en verkeersinzicht. De vraagsoorten zijn hetzelfde als op het examen. Zo weet je precies hoe het werkt. Op maandag herhalen we de boel nog een keer en helpen we je met eventuele vragen. Daarna gaan we naar het examencentrum met z’n allen en doe je examen. De scooter theorie lessen in Leiden zijn voor iedereen vanaf 15.5 jaar geschikt. Je hoeft geen boeken aan te schaffen.

Wat kost scooter theorie in Leiden?

De kosten voor de cursus scooter theorie in Leiden zijn 89,- euro, inclusief lunch. Het examencentrum vraagt  37 euro voor het examen. Bij het inschrijven zie je precies welke datum er nog vrij is. Na het aanmelden hoef je niets meer te doen. Wij regelen alles. Zo krijg je een mail met de bevestiging en afspraken (locatie, tijdstip, etc). Ook je examenplek bij het examencentrum regelen wij. Het enige waar jij aan moet denken is je identificatiebewijs. Zonder ID mag je geen scooter theorie examen doen.

Naar het examencentrum

Als we op maandag klaar zijn met de herhaling van de scooter theorie les gaan we met de groep naar het examencentrum in Leiden. Deze zit aan de Smaragdlaan 99 A, dicht bij de cursus locatie. Bij het examencentrum meld je je aan. Vervolgens moet je even wachten totdat je aan de beurt bent. Je tas mag je niet meenemen naar binnen, die kun je in een kluisje stoppen. Als je aan de beurt bent laat je je ID zien en krijg je een computer toegewezen. Het examen duurt 30 minuten en je ziet direct of je het scooter theorie certificaat hebt behaald. Als je het certificaat hebt, is het 1.5 jaar geldig.

Cursusdata

Klantervaringen

Beoordelingen op Google

5 van 5 op basis van 5.175 Google klantervaringen

Beoordelingen op Facebook

5 van 5 Op basis van de mening van 4.618 personen

Beoordelingen op Trustpilot

5 van 5 Op basis van de mening van 52 personen

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.