€179
vanaf
€89

Steengoede scooter theoriecursus in Rijswijk

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Ben je van plan om je scootertheorie te halen en woon je in de buurt van Rijswijk? Dan hebben wij de beste theoriecursus voor jou. Onze cursus duurt twee dagdelen. Je hebt namelijk les op zondagmiddag van 12:00 tot 18:00 uur. Maandagochtend is de herhaling, van 07.00 tot 09.00 uur. Daarna doe je examen bij het examencentrum. De cursus kost 89,- Euro. Je examenkosten bij het examencentrum bedragen 41 euro.

Een snelle scooter theoriecursus

Onze turbocursus is heel bewust in elkaar gezet. We gebruiken de zondag om je in een rustig tempo alles te leren over de regels. Ook leren we je wat je moet weten over verkeersinzicht. Er is voldoende tijd om je alles uit te leggen. De opdrachten en vraagsoorten zijn precies hetzelfde als op het examencentrum. Zo ben je extra goed voorbereid.

Theorieles op zondag, herhaling en examen op maandag

Op maandag volgt een herhaling van datgene wat op zondag besproken is. We geven extra aandacht aan de lastige vragen. Ook leren we je handige maniertjes om moeilijke situaties te onthouden. Onze manier van lesgeven werkt echt heel goed. Zelfs als je last hebt van faalangst of als je moeite hebt met concentreren werkt onze methode perfect.

Nog een voordeel van onze scooter theoriecursus in Rijswijk is het feit dat je geen boeken hoeft aan te schaffen! Het enige dat je mee hoeft te nemen naar de cursusdagen is een goed humeur en je ID. Dat laatste is echt belangrijk. Zonder ID (paspoort, identiteitskaart) mag je geen examen doen bij ’t examencentrum.

Scooter theorie Rijswijk examencentrum

Op maandag, na de theorieles, gaan we met z’n allen naar het examencentrum. Wij hebben je plek gereserveerd, daar hoef je dus niet over in te zitten. Check nog even of je ID in je zak zit en je bent er klaar voor.

Daar aangekomen meld je je aan bij de aanmeldzuil. Je spullen berg je op in een kluisje en dan is het wachten tot je beurt is gekomen. Als je de zaal inloopt, vraagt een medewerker om je ID. Daarna krijg je een computer en doe je je scooter theorie examen. Dit duurt 30 minuten en je ziet meteen of je geslaagd bent.

Waarom je scooter theorie bij Gelijk Geslaagd?

Tja, een scooter theorie cursus is op meerdere plekken te volgen. Waarom zou je dan kiezen voor Gelijk Geslaagd? Degene die je zijn voorgegaan kunnen dat haarfijn uitleggen:

“Ik kon echt snel terecht voor mijn scooter theorie examen.”
“De docenten waren superchill en gaven goed les.”
“Het was gewoon gezellig, een goede sfeer.”
“Blij dat het een cursus van twee dagen was. Zo kon je nog ff herhalen.”
“De cursus werkt goed, bij onze groep was iedereen gelijk geslaagd!”

Wil je nog meer weten over je brommer theoriecertificaat of heb je vragen over de scooter theorie cursus in Rijswijk? Bel, app of mail. Wij staan voor je klaar.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Cursusdata

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland