Steengoede scooter theoriecursus in Rijswijk

Ben je van plan om je scootertheorie te halen en woon je in de buurt van Rijswijk? Dan hebben wij de beste theoriecursus voor jou. Onze cursus duurt twee dagdelen. Je hebt namelijk les op zondagmiddag van 12:00 tot 18:00 uur. Maandagochtend is de herhaling, van 07.00 tot 09.00 uur. Daarna doe je examen bij het examencentrum. De cursus kost 89,- Euro. Je examenkosten bij het examencentrum bedragen 37 euro. En de lunch? Die krijg je van ons!

Een snelle scooter theoriecursus

Onze turbocursus is heel bewust in elkaar gezet. We gebruiken de zondag om je in een rustig tempo alles te leren over de regels. Ook leren we je wat je moet weten over verkeersinzicht. Er is voldoende tijd om je alles uit te leggen. De opdrachten en vraagsoorten zijn precies hetzelfde als op het examencentrum. Zo ben je extra goed voorbereid.

Theorieles op zondag, herhaling en examen op maandag

Op maandag volgt een herhaling van datgene wat op zondag besproken is. We geven extra aandacht aan de lastige vragen. Ook leren we je handige maniertjes om moeilijke situaties te onthouden. Onze manier van lesgeven werkt echt heel goed. Zelfs als je last hebt van faalangst of als je moeite hebt met concentreren werkt onze methode perfect.

Nog een voordeel van onze scooter theoriecursus in Rijswijk is het feit dat je geen boeken hoeft aan te schaffen! Het enige dat je mee hoeft te nemen naar de cursusdagen is een goed humeur en je ID. Dat laatste is echt belangrijk. Zonder ID (paspoort, identiteitskaart) mag je geen examen doen bij ’t examencentrum.

Scooter theorie Rijswijk examencentrum

Op maandag, na de theorieles, gaan we met z’n allen naar het examencentrum. Wij hebben je plek gereserveerd, daar hoef je dus niet over in te zitten. Check nog even of je ID in je zak zit en je bent er klaar voor.

Daar aangekomen meld je je aan bij de aanmeldzuil. Je spullen berg je op in een kluisje en dan is het wachten tot je beurt is gekomen. Als je de zaal inloopt, vraagt een medewerker om je ID. Daarna krijg je een computer en doe je je scooter theorie examen. Dit duurt 30 minuten en je ziet meteen of je geslaagd bent.

Waarom je scooter theorie bij Gelijk Geslaagd?

Tja, een scooter theorie cursus is op meerdere plekken te volgen. Waarom zou je dan kiezen voor Gelijk Geslaagd? Degene die je zijn voorgegaan kunnen dat haarfijn uitleggen:

  • “Ik kon echt snel terecht voor mijn scooter theorie examen.”
  • “De docenten waren superchill en gaven goed les.”
  • “Het was gewoon gezellig, een goede sfeer.”
  • “Blij dat het een cursus van twee dagen was. Zo kon je nog ff herhalen.”
  • “De cursus werkt goed, bij onze groep was iedereen gelijk geslaagd!”

Wil je nog meer weten over je brommer theoriecertificaat of heb je vragen over de scooter theorie cursus in Rijswijk? Bel, app of mail. Wij staan voor je klaar.

Cursusdata

Klantervaringen

Beoordelingen op Google

5 van 5 op basis van 5.175 Google klantervaringen

Beoordelingen op Facebook

5 van 5 Op basis van de mening van 4.618 personen

Beoordelingen op Trustpilot

5 van 5 Op basis van de mening van 52 personen

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.