🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

Snelle scooter theorie cursus Rotterdam

5056 beoordelingen

Ben jij 15,5 jaar en wil jij graag je scootertheorie halen? Woon je in Rotterdam of omgeving? Volg dan onze cursus scooter theorie Rotterdam zodat je het theorie certificaat lekker snel haalt. Zo goed als iedereen slaagt voor zijn examen door onze hulp. Vind je het maken van examens heel erg spannend of vind je het moeilijk om je goed te concentreren? Geen probleem, daar weten wij raad mee! Binnen 2 dagen zal ook jij geslaagd zijn voor je scooter theorie!

Theorieles, herhaling èn examen binnen 2 dagen

Het kost je niet veel tijd om via onze scooter cursus je theorie certificaat te halen. Maar 2 dagdelen om precies te zijn.

De eerste dag van de scooter theorie Rotterdam krijg je les op zondag, van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op deze dag leren we je alle lesstof in een relaxed tempo aan. Alles over de verkeersregels, verkeersborden en verkeersinzicht komt aan bod. We nemen alle tijd om je alles goed uit te leggen en er is uiteraard ruimte om vragen te stellen. Om jou extra goed voor te bereiden, zal je van ons opdrachten en vragen krijgen op exact dezelfde manier als het CBR ze op het examen stelt. De vraagstelling op het examen is dus straks geen verassing meer voor je.

Op maandagochtend, tussen 07.00 uur en 09.00 uur, zien we elkaar weer om de lesstof van gisteren te herhalen. We herhalen dan voornamelijk de lastigere theorie en leren je handige trucjes aan om ook de moeilijke vragen makkelijk te kunnen onthouden. Door de extra herhaling heb jij alle theorie lekker vers in je geheugen zitten en kan je straks knallen op je examen.

Tijd voor het scooter theorie examen

Wanneer we klaar zijn met het herhalen van de scooter theorie op maandagochtend is het tijd om gezellig met de groep naar de examenlocatie van het CBR te vertrekken. Het CBR ligt aan de Noorderbocht 25, niet ver bij de cursuslocatie vandaan.

Bij het CBR aangekomen meld je je aan bij de aanmeldzuil. Wij hebben voor jou van te voren al een examenplek besproken, het is dus bekend bij het CBR dat je die dag examen komt doen. Je tas en verdere spullen mag je niet tijdens het examen bij je hebben, deze kan je van te voren in een kluisje stoppen. Nu is het even wachten tot je wordt binnen geroepen.

Wanneer jij aan de beurt bent word je door een medewerker van het CBR gehaald. De medewerker wil meteen je ID even zien. Het is echt een must dat je je ID niet van huis vergeet mee te nemen! Zonder geldig ID mag je namelijk je examen bij het CBR niet maken.

Neem plaats achter een computer en begin aan je examen. Je krijgt hier 30 minuten de tijd voor. Zeker weten dat jou dat gaat lukken na alles wat je bij ons hebt geleerd! De uitslag van het examen krijg je direct, je weet dus meteen of je geslaagd bent.

Waarom kiezen voor onze scooter theorie cursus Rotterdam?

Wij raden je onze cursus aan omdat:

  • Ons slagingspercentage super hoog is
  • Onze manier van lesgeven zeer doeltreffend maar vooral relaxed is
  • Je bij ons snel terecht kan
  • Je geen boeken meer hoeft aan te schaffen
  • Er een heerlijke lunch bij de theoriecursus is inbegrepen
  • Jij je alleen hoeft in te schrijven, de rest regelen wij voor je
  • Onze scooter cursus leuk geprijsd is

De scooter theorie cursus Rotterdam kost 89,-. Het examen bij het CBR kost 34,50, dit bedrag betaal je bij het CBR.

Schrijf je nu in en haal ook binnen no time je scooter theorie certificaat! Wil je nog net iets meer weten over onze scooter theorie cursus Rotterdam? Je kan ons bellen, mailen of appen, wij helpen je graag verder!

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Deze week

zo 23-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Volgende week

zo 30-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 5

zo 06-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 6

zo 13-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 7

zo 20-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 8

zo 27-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 9

zo 06-03-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2022 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus