Snelle scooter theorie cursus Rotterdam

Ben jij 15,5 jaar en wil jij graag je scootertheorie halen? Woon je in Rotterdam of omgeving? Volg dan onze cursus scooter theorie Rotterdam zodat je het theorie certificaat lekker snel haalt. Zo goed als iedereen slaagt voor zijn examen door onze hulp. Vind je het maken van examens heel erg spannend of vind je het moeilijk om je goed te concentreren? Geen probleem, daar weten wij raad mee! Binnen 2 dagen zal ook jij geslaagd zijn voor je scooter theorie!

Theorieles, herhaling èn examen binnen 2 dagen

Het kost je niet veel tijd om via onze scooter cursus je theorie certificaat te halen. Maar 2 dagdelen om precies te zijn.

De eerste dag van de scooter theorie Rotterdam krijg je les op zondag, van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op deze dag leren we je alle lesstof in een relaxed tempo aan. Alles over de verkeersregels, verkeersborden en verkeersinzicht komt aan bod. We nemen alle tijd om je alles goed uit te leggen en er is uiteraard ruimte om vragen te stellen. Om jou extra goed voor te bereiden, zal je van ons opdrachten en vragen krijgen op exact dezelfde manier als het examencentrum ze op het examen stelt. De vraagstelling op het examen is dus straks geen verassing meer voor je.

Op maandagochtend, tussen 07.00 uur en 09.00 uur, zien we elkaar weer om de lesstof van gisteren te herhalen. We herhalen dan voornamelijk de lastigere theorie en leren je handige trucjes aan om ook de moeilijke vragen makkelijk te kunnen onthouden. Door de extra herhaling heb jij alle theorie lekker vers in je geheugen zitten en kan je straks knallen op je examen.

Tijd voor het scooter theorie examen

Wanneer we klaar zijn met het herhalen van de scooter theorie op maandagochtend is het tijd om gezellig met de groep naar de examenlocatie van het examencentrum te vertrekken. Het examencentrum ligt aan de Noorderbocht 25, niet ver bij de cursuslocatie vandaan.

Bij het examencentrum aangekomen meld je je aan bij de aanmeldzuil. Wij hebben voor jou van te voren al een examenplek besproken, het is dus bekend bij het examencentrum dat je die dag examen komt doen. Je tas en verdere spullen mag je niet tijdens het examen bij je hebben, deze kan je van te voren in een kluisje stoppen. Nu is het even wachten tot je wordt binnen geroepen.

Wanneer jij aan de beurt bent word je door een medewerker van het examencentrum gehaald. De medewerker wil meteen je ID even zien. Het is echt een must dat je je ID niet van huis vergeet mee te nemen! Zonder geldig ID mag je namelijk je examen bij het examencentrum niet maken.

Neem plaats achter een computer en begin aan je examen. Je krijgt hier 30 minuten de tijd voor. Zeker weten dat jou dat gaat lukken na alles wat je bij ons hebt geleerd! De uitslag van het examen krijg je direct, je weet dus meteen of je geslaagd bent.

Waarom kiezen voor onze scooter theorie cursus Rotterdam?

Wij raden je onze cursus aan omdat:

  • Ons slagingspercentage super hoog is
  • Onze manier van lesgeven zeer doeltreffend maar vooral relaxed is
  • Je bij ons snel terecht kan
  • Je geen boeken meer hoeft aan te schaffen
  • Er een heerlijke lunch bij de theoriecursus is inbegrepen
  • Jij je alleen hoeft in te schrijven, de rest regelen wij voor je
  • Onze scooter cursus leuk geprijsd is

De scooter theorie cursus Rotterdam kost €89,-. Het examen bij het examencentrum kost €37, dit bedrag betaal je bij het examencentrum.

Schrijf je nu in en haal ook binnen no time je scooter theorie certificaat! Wil je nog net iets meer weten over onze scooter theorie cursus Rotterdam? Je kan ons bellen, mailen of appen, wij helpen je graag verder!

Cursusdata

Klantervaringen

Beoordelingen op Google

5 van 5 op basis van 5.175 Google klantervaringen

Beoordelingen op Facebook

5 van 5 Op basis van de mening van 4.618 personen

Beoordelingen op Trustpilot

5 van 5 Op basis van de mening van 52 personen

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.