€179
vanaf
€89

Scooter theorie in 1 dag Utrecht

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Scooter theorie in 1 dag Utrecht halen

Woon je in Utrecht en wil je in 1x je scootertheorie certificaat halen? Meld je dan aan voor de cursus scooter theorie in 1 dag Utrecht van Gelijk Geslaagd. Zoals onze naam doet vermoeden, kun je inderdaad gelijk slagen voor je scooter theorie. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij GelijkGeslaagd.com en op de dag van de theorie cursus uitgerust verschijnen en opletten.

Ben je 15,5 jaar (of ouder) en wil je binnenkort op een bromfiets of scooter door de stad rijden? Meld je dan nu al aan voor de scooter theorie in 1 dag Utrecht van GelijkGeslaagd. Vanaf de leeftijd van 15,5 jaar mag je namelijk al je theorie-examen voor het bromfietsrijbewijs AM halen. Deze heb je straks nodig om de praktijklessen te volgen voor je scooter of brommer.

Hoge slagingskans CBR scooter theorie examen

Dankzij onze unieke en moderne leermethode, ben je goed voorbereid voor het CBR scooter theorie examen. En de kans dat je in 1x gelijk geslaagd bent, is maar liefst 85%. Want dat is onze score die we landelijk hebben met onze scooter theorie in 1 dag training. Dit legt ver boven het gemiddelde van andere cursusaanbieders.

Heb je faalangst, ben je snel afgeleid of heb je moeite met leren? Ook dan is de dagcursus scooter theorie in 1 dag Utrecht geschikt voor je. Onze lesmethodiek is zeer doordacht, waardoor iedereen evenveel kans van slagen heeft. Je hoeft daarbij geen scooter theorie boek vooraf te bestuderen. Alleen op de dag zelf aanwezig zijn, aandachtig luisteren en samen met de docent de scooter theorie oefenen.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Scooter theorie oefenen en in 1x slagen

Bij GelijkGeslaagd kun je de scooter theorie oefenen en dezelfde dag in 1x slagen voor het CBR theorie examen. In de ochtend leer je alles wat je moet weten over de scootertheorie. Hierbij zijn voldoende pauzes om even bij te komen. Ook ontvang je een lunch van ons. In de middag leg je bij het CBR het theorie-examen af. Doordat alles nog vers in je geheugen zit, kan je gemakkelijk de 50 vragen + 2 testvragen beantwoorden.

Van de 50 verkeersregels en verkeersinzicht vragen mag je maximaal 6 fouten hebben. En dan ben je gelijk geslaagd voor het CBR scooter theorie examen. Het scootertheorie certificaat is vervolgens 1,5 jaar geldig. Wil je meer weten over onze scooter theorie in 1 dag Utrecht cursus? Neem gerust contact op of meld je online aan voor de dagcursus. De aanmelding bij het CBR regelen wij trouwens voor je.

Cursusdata

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland