€179
vanaf
€89

Theorie Examen + Cursus Amsterdam

Binnen 1 dag Gelijk Geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Auto theorie cursisten in Amsterdam

Dagcursus autotheorie 🚗

Woon jij in of rond Amsterdam en wil jij op een makkelijke manier je certificaat voor je autotheorie behalen? En daar het liefste niet te veel tijd aan kwijt zijn? Wij bieden bij Gelijk Geslaagd een zeer effectieve eendaagse auto theoriecursus in Amsterdam aan.

Effectief, leerzaam, makkelijk en snel; ideaal toch!?

Als je kiest voor onze theoriecursus Amsterdam hoef je de autotheorie niet uit saaie boeken te leren. Onze docent begeleidt jou door alle theorie heen en dat binnen 1 dag! De docent geeft les in de ochtend, jij bent na de les helemaal klaar voor het CBR theorie examen in de middag.

De ervaren docent geeft een duidelijke klassikale les waarbij de autotheorie je examengericht wordt aangeleerd. Met duidelijke voorbeelden, de beste uitleg en afbeeldingen uit de praktijk loodst hij je door alle theorie. Een goede dosis humor ontbreekt ook niet tijdens de les.

We laten je oefenen met echte examenvragen van het CBR en hebben voor de lastige autotheorie vragen fijne en goed te onthouden ezelsbruggetjes en tips voor je klaarliggen. Hiermee kan echt iedereen de theorie onthouden, ook als je niet zo’n studiebol bent. Wanneer jij dyslectisch bent, faalangst of ADHD hebt kan je met ons ook gewoon binnen 1 dag slagen voor het autotheorie examen in Amsterdam. Ervaring in het begeleiden van mensen met leer- of aandacht problematiek is ruim aanwezig bij de docent. Hij weet precies hoe hij jou hierin kan helpen.

Aanmelden

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout in Amsterdam 🎉

Buiten Amsterdam maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


0
tevreden cursisten 🚀

Waarom kiezen leerlingen onze theoriecursus?

Andere
opleiders
Verantwoord leren en slagen in 1 dag
Lesmethode geschikt voor ADHD, faalangst of examenvrees
Klassikaal les van een verkeersexpert
Gratis online oefenmodule + oefen examens
Prijs v.a. € 79 € 99

Meedoen met de theoriecursus Amsterdam

Ga jij meedoen aan de theoriecursus Amsterdam? Slim, want dan weet je dat de kans onwijs groot is dat je die dag het CBR uit zal lopen met het theorie certificaat op zak.

Over het algemeen start de autotheorie Amsterdam lekker vroeg, om 07.00 in de ochtend. Houd er dus rekening mee dat je voor een keertje best vroeg op moet staan en er dus verstandig aan doet om de dag ervoor op tijd te gaan slapen. Want het is wel zo handig dat je goed bent uitgerust voor de theoriecursus. Wij stellen het ook zeer op prijs als je een opgewekt humeur meeneemt, wel zo gezellig toch? En het leren gaat dan ook stukken beter.

Rond 12.00-13.00 zijn we klaar met de theorieles. Eet even een broodje, ontspan en maak je klaar voor het examen. Als je dit wilt kan je de docent nog vragen stellen over de theorie.

Check snel alle beschikbare cursusdata, kies een voor jou handige datum uit en schrijf je direct in.

Klas in Amsterdam tijdens les van docent auto-theorie

Geslaagd voor het examen autotheorie in Amsterdam

Gearriveerd bij het CBR, en nu? Tijd om te slagen!

Wanneer we zijn gearriveerd bij het CBR kan je je gaan aanmelden bij de aanmeldingszuil. Je hebt hierbij je legitimatiebewijs nodig, belangrijk dus om deze bij je te hebben! Na het aanmelden kan je je tas, jas en overige spullen opbergen in één van de lockers, deze mag je namelijk niet bij je houden tijdens het examen. Alleen je legitimatie en reserveringsnummer heb je nog nodig, zorg ervoor dat je deze dus wel bij je houdt.

Voor het examen krijg je een plek achter een scherm aangewezen. Je kan beginnen! Je hebt 30 minuten de tijd om alle vragen te beantwoorden. Denk aan wat wij jou geleerd hebben tijdens de auto theoriecursus Amsterdam, dan gaat het helemaal goedkomen!

Wanneer je klaar bent met het examen ontvang je meteen de uitslag. En? Geslaagd? Top!

De geldigheidsduur van het theorie certificaat is anderhalf jaar, tijd zat dus om je praktijk examen te halen.

Aanmelden

#Klantervaringen

Wat cursisten in Amsterdam over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.