UNIEKE LESMETHODE

Wij hebben door de jaren heen een unieke lesmethode ontwikkeld waarmee wij 100% slagingskans kunnen geven. Wij gebruiken voor onze theorie cursus geen ingewikkelde boeken of cd-roms maar gemakkelijke ezelsbruggetjes waardoor je de regels gemakkelijker kan onthouden en hierdoor ook 100% slaagt! Met onze leermethode trainen wij je examengericht. Dit betekent dat je vragen kan krijgen die ook op het examen komt!

De cursus is op zich heel makkelijk te volgen, direct na de opleiding ga je examen doen dit maakt het makkelijker te onthouden. Ik ben in 1 keer geslaagd! Toppie!

SINDS 1 MAART 2009Ā BESTAAT HET THEORIE EXAMEN UIT 3 ONDERDELEN

Wij behandelen al deze 3 categoriĆ«en 1 voor 1. Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevarenherkenning goed hebt daarnaast moet je nog minimaal 35 vragen over wetten en verkeersregels/inzicht en risico’s goed hebben. Het lijkt heel wat, maar met onze cursus haal je het met je ogen dicht!

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht en risico's

De theorie cursus

Onze theorie cursus start altijd vroeg in de ochtend. Wij behandelen binnen 1 dagdeel alle vragen die je op het theorie examen krijgt. Je hoeft van te voren geen boek/cd-rom of iets dergelijks te lezen of voor te bereiden. Wij bereiden je 100% voor op het CBR theorie examen. Wij zorgen er gewoon voor dat jij je theorie haalt! Wil jij ook zo snel mogelijk je theorie halen? Schrijf je dan vandaag nog in!

Op het moment dat je het theorie examen hebt gehaald is je theorie 1,5 jaar geldig. Goed om vooraf te weten is dat je op de dag van de cursus een: een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort) meeneemt. Let op! Als je het vereiste niet bij je hebt, of als je niet op tijd op het examencentrum bent, dan kan je niet deelnemen aan het CBR theorie examen.