🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

Dagcursus motor theorie Den Bosch

Binnen 1 dag geslaagd!

5056 beoordelingen

Wil jij niks liever dan in je vrije tijd mooie tochten kunnen maken op je motor? Heerlijk kilometers lang het land door cruisen en nieuwe plekken ontdekken? Om dit te kunnen moet je eerst je motor rijbewijs halen, waarvan het motor theorie certificaat een belangrijk onderdeel is. Met de motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd heb je in no time het theorie certificaat in de pocket, zonder stress!

Woon je in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg of Breda?

Het mooie Brabant is natuurlijk een perfecte plek om kilometers op je motor te maken. Woon je in Brabant en wil je graag de eendaagse theoriecursus in Brabant volgen? Dat kan! Gelijk Geslaagd geeft de dagcursus motortheorie in Den Bosch. Dus woon je in de omgeving van Den Bosch, dan is de motor theoriecursus Den Bosch geschikt voor jou!

Voordelen motortheorie dagcursus

Vraag je je af of het echt kan, in 1 dag slagen voor je theorie certificaat van het CBR? Ja! Het kan echt! Sterker nog, heel veel mensen zijn je al voorgegaan en zijn binnen 1 dag met hun papiertje de deur van het CBR uitgewandeld!

Voordelen van de theoriecursus Den Bosch van Gelijk Geslaagd op een rijtje:

 • Onze dagcursus is uniek en bewezen doeltreffend
 • Geen saaie, langdradige theorieboeken maar praktijkgericht leren
 • Oefenen met echte examens
 • Les van een opgeleide docent met up-to-date lesmateriaal
 • Je krijgt tips, trucs en ezelsbruggetjes zodat je de lastige theorie beter kan onthouden
 • Geschikt voor iedereen vanaf 17 jaar, ook wanneer je bijv. leerproblemen hebt
 • Wij regelen alles voor je en geven 100% slagingskans
 • In 1 dag Gelijk Geslaagd

Het verloop van de cursus motor theorie Den Bosch

’s Ochtends volg je met je medecursisten het lesprogramma. Houd er rekening mee dat we je vroeg verwachten, meestal om 07.00 uur. We zorgen voor een relaxte sfeer zodat je goed kan leren. Tussen het leren door zorgen wij voor lekkere drankjes.

Tussen de middag, als alle theorie goed in je hoofd zit, krijg je van ons een heerlijke lunch. Na de lunch nog even de theorie herhalen en dan op naar het CBR. Hier hoef je niet alleen heen, we gaan gezellig met elkaar. Wij regelen, indien nodig, het vervoer.

Aangekomen bij het CBR moet je je melden en je ID en reserveringsnummer laten zien, je plek is door ons al gereserveerd. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, anders kan je helaas geen examen doen! Wanneer je wordt opgeroepen kan je aan je examen beginnen. Je examen ga je door de eendaagse cursus Den Bosch zeker weten prima maken!

Wist je dat?

 • Bijna iedereen door onze cursus in 1x slaagt
 • Het CBR examen bestaat uit 50 vragen waarvan je maar 6 fout mag hebben
 • Je meteen te horen krijgt of je geslaagd bent
 • Wij naast de motor theoriecursus ook een auto theoriecursus aanbieden

Motor theorie Den Bosch gehaald?

Top! Gefeliciteerd! Je certificaat is 1,5 jaar geldig, genoeg tijd dus om je praktijkexamen te halen.

Heb je je best gedaan maar ben je toch niet geslaagd? Bij ons mag je dan gewoon de cursus nog een keer doen, op onze kosten!

Ook slagen in 1 dag? Schrijf je dan nu in voor de motor theorieles Den Bosch!

Inschrijven is heel makkelijk. Kies een datum en locatie en vul je gegevens in. Na je inschrijving sturen wij je een bevestigingsmail met verdere info. Voor vragen kan je altijd even contact met ons opnemen.

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Volgende week

wo 26-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
vr 28-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Week 5

ma 31-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
do 03-02-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Week 6

ma 07-02-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Feiten over gelijkgeslaagd theorie

15.000

Meer dan 15.000 cursisten waren je voor

5

Beoordeeld met een 5 / 5 door 5.056 kandidaten

9

Actief in meer dan 9 steden door heel Nederland

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Veelgestelde vragen

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2022 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus