Theoriecursus Den Haag

Auto theoriecursus Den Haag, binnen 1 dag geslaagd!

Je autotheorie binnen één dag  halen? Geen probleem! Wij bieden je een unieke cursus met 100% slagingskans. Onze theoriecursus Den Haag zit zo slim in elkaar dat ook jij zult slagen voor je theorie certificaat. Heb je last van stress, ben je altijd hypernerveus als je moet presteren of zie je gewoon op tegen het leren van al die regels? Dan is onze auto theorie cursus echt geschikt, en, er komt geen boek aan te pas! En… onze theoriecursus, inclusief drankjes, lunch en vervoer naar het CBR kost maar €69,– (exclusief €31,- examenkosten). Meld je aan!

Hoe werkt de theorieles in Den Haag?
Heb je je ingeschreven voor de theorieles Den Haag? Dan zal je dag, ongeveer, als volgt verlopen:

  1. Zet een wekker, rol uit je bed uit en eet een boterham. Stop je paspoort of ID kaart in je zak.
  2. Neem een kauwgompje, stap op de fiets of pak de bus naar onze cursuslocatie voor autotheorie in Den Haag. We verwachten je al om 7.00 uur.
  3. De leraar (een chille gast) vangt je op en zal je in één ochtend precies leren wat er op het CBR examen wordt gevraagd. (Het onthouden van de lesstof via tips en trucs werkt echt super!)
  4. Tijd voor een lunch, verzorgd door Gelijk Geslaagd!
  5. Met z’n allen naar het CBR, wij verzorgen het vervoer en reserveren je plek bij het CBR!
  6. Tijd voor het examen! Je bent er klaar voor!
  7. Gelijk Geslaagd!

Daarna kun je, als je zin hebt, lekker met je mede cursisten wat gaan drinken. Je bent immers geslaagd voor je auto theoriecursus Den Haag!!

CURSUSDATA

Welke dagen is de spoedcursus autotheorie Den Haag/ Rijswijk?
Wil je weten op welke dagen de spoedcursus autotheorie in Den Haag/ Rijswijk is? Check dan even de pagina cursusdata. Wacht niet te lang met inschrijven, je ziet in het overzicht precies hoeveel plekken er nog vrij zijn op de door jou gewenste dag. Met een simpele muisklik op ꞌinschrijvenꞌ kun je je online opgeven, met vermelding van je persoonlijke gegevens, de gewenste cursuslocatie en datum. De theoriecursus Den Haag wordt gegeven dicht bij het CBR.
Wil je weten wat andere van de theorieles in Den Haag vonden? Check dan de recensies op de Gelijk Geslaagd Facebook pagina!