€179
vanaf
€89

Auto theoriecursus Enschede

Binnen één dag jouw autotheorie in Enschede!

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Superblije cursisten in een keer geslaagd voor de auto theorie in Enschede

Auto theorie cursus in Enschede 🚗

Zoek je in Enschede naar de meest efficiënte voorbereiding op je theorie examen? Gelijk Geslaagd biedt een gespecialiseerde eendaagse theoriecursus, perfect afgestemd op CBR examen in Enschede. Onze cursus, gericht op zowel auto- als algemene theorie, staat garant voor een complete leerervaring, op maat gemaakt voor succes.

Aanmelden

Ontdek de voordelen van onze theoriecursus in Enschede

  1. Deskundige Instructeurs: Bij Gelijk Geslaagd profiteer je van de kennis van ervaren docenten die expert zijn in het CBR theorie examen. Hun persoonlijke aanpak en interactieve lessen verhogen jouw kans op slagen aanzienlijk.
  2. Intensief en Doelgericht: Onze eendaagse cursus omvat alle cruciale aspecten van het theorie examen. Met een gestructureerde en duidelijke lesmethode ga je zelfverzekerd het examen tegemoet.
  3. Praktijkgerichte Oefenexamens: We bieden realistische oefenexamens aan die de structuur van het echte examen nabootsen. Deze oefeningen zijn cruciaal voor het versterken van je kennis en het aanpakken van zwakke punten.

Aanmelden

Beste vrienden uit Enschede slagen met een cursus samen voor hun auto theorie.

#WallOfFame

Geslaagd in Enschede met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


In Enschede heb je de beste kans op slagen

Gelijk Geslaagd begrijpt hoe waardevol je tijd is. Daarom is onze cursus ontworpen om alle essentiële informatie in één dag te behandelen, zodat je snel en efficiënt kan slagen voor je examen en de stap kan zetten naar het praktische rijexamen.

Specifiek voor Enschede, richten we ons op relevante lokale verkeersregels en situaties, zodat je volledig voorbereid bent op het examen in jouw regio.

Aanmelden

Docent geeft auto theorie les in Enschede.

Alle cursisten voor de auto theorie met duimpjes omhoog, want geslaagd in Enschede.

Je theorie examen in Enschede? Slaag met Gelijk Geslaagd

Kies voor Gelijk Geslaagd in Enschede voor een theoriecursus die zowel betaalbaar als uiterst effectief is. We halen niet voor niets een slagingspercentage dat hoger is dan 84%! Ons doel is om je niet alleen voor te bereiden op het examen, maar ook om je met vertrouwen en kennis het rijexamen te laten starten.

Meld je snel aan en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw rijbewijs bij Gelijk Geslaagd!

Slagingspercentage en klanttevredenheid

Met onze bewezen aanpak in Enschede hebben we al vele cursisten succesvol geholpen bij het behalen van hun theorie examen. Word ook één van de vele tevreden klanten en start jouw weg naar rijvaardigheid met Gelijk Geslaagd.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Cursusdata

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland