€179
vanaf
€89

Auto theoriecursus Eindhoven

CBR Examen en Theorie in 1 Dag

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Jouw route naar je theorie begint hier

Stel je voor: binnen één dag volledig voorbereid zijn op je theorie examen en met zelfvertrouwen de examenruimte binnenstappen. Dit is precies wat GelijkGeslaagd in Eindhoven je biedt. Onze intensieve eendaagse theoriecursus is ontworpen om je op een effectieve en efficiënte manier klaar te stomen voor je auto theorie examen.

Na je inschrijving bij GelijkGeslaagd kan je één ding zeker weten: wij nemen alle zorgen uit handen. Vanaf het moment dat jouw inschrijving bevestigd is, staat ons toegewijde team klaar om je examen plekje en cursus datum te regelen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratieve details of het regelen van afspraken. We zorgen ervoor dat alles op tijd en volgens planning verloopt. Ons doel is dat jij je volledig kunt focussen op de voorbereiding van je theorie-examen, terwijl wij achter de schermen alles regelen.

Je theorie examen halen in slechts één dag lijkt misschien een onmogelijke taak, maar met de juiste begeleiding en voorbereiding is de kans groot dat je slaagt. Bij GelijkGeslaagd in Eindhoven hebben we een speciaal programma ontwikkeld dat precies dit doet. We hebben dan ook niet voor niets een slagingspercentage van meer dan 84%. Maar hoe ziet zo’n dag eruit? Hier is een kijkje achter de schermen van onze ‘Theorie in Één Dag’-cursus.

Hoe verloopt van een dagcursus

Ochtend: Start Sterk ☕️

Zodra je binnenkomt, wordt je verwelkomd door onze instructeurs. We gaan direct aan de slag met de basis van verkeersregels door middel van interactieve presentaties.

Middag: Verdiep & Oefen 🤓

Na een snelle hap richten we ons op complexere verkeerssituaties.

Afronding: Klaar voor Succes 💪

We eindigen de dag met een reflectie. Je krijgt handige tips mee voor het examen en onze instructeurs beantwoorden je laatste vragen.

Namiddag: CBR Theorie examen 🎊

Nu ben je klaar voor die laatste, cruciale stap: het CBR theorie-examen. Het officiële CBR examencentrum is op wandelafstand gelegen van onze cursuslocatie.

Adres CBR Eindhoven 📍
Hoevenweg 20, 5652 AW Eindhoven

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Succesverhalen bij GelijkGeslaagd Eindhoven: Duizenden Tevreden Leerlingen

Bij GelijkGeslaagd Eindhoven zijn we trots op onze indrukwekkende trackrecord. Met meer dan 160.000 leerlingen die ons in de loop der jaren hebben gekozen voor hun theorievoorbereiding, hebben we een schat aan ervaring en expertise opgebouwd.

Maar cijfers vertellen slechts een deel van het verhaal. Het zijn de positieve reacties en aanbevelingen van onze leerlingen die echt spreken.

“Beste theoriecursus in Eindhoven”, “Deskundige instructeurs die echt om je geven” en “Dankzij GelijkGeslaagd ben ik in één keer geslaagd!” zijn slechts enkele van de vele enthousiaste reacties die we keer op keer ontvangen.

Als je op zoek bent naar bewezen succes en een ondersteunend team dat zich inzet voor jouw slagen, dan is GelijkGeslaagd in Eindhoven de keuze bij uitstek. Sluit je aan bij de duizenden tevreden leerlingen die ons vertrouwden voor hun theorie-examen.

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland