Klantenservice

Je kunt ons bereiken via de telefoon, whatsapp, facebook of e-mail.

Heb je een vraag over je auto, motor of scootertheorie? Wil je misschien wat meer informatie over onze bijzondere lesmethode of heb je een vraag over het reserveren van je theoriecursus? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 — 17:30 en in het weekend van 12:00 — 17:00

Ons kantoor bevindt zich in Rijswijk. Een team van theorie specialisten zit daar voor je klaar en geen vraag is te gek, echt niet. Wij doen ons uiterste best om je te helpen. Je kunt ons bellen, appen of mailen. Of vul het contactformulier in, dan mailen of bellen we je terug. Contact opnemen via Facebook is ook mogelijk!

Contactgegevens

  • info@gelijkgeslaagd.com
  • 085 401 87 34
  • 06 27 65 41 36
  • Verrijn Stuartlaan 17
    2288 EK Rijswijk

Stel een vraag

Stel nu je vraag via WhatsApp

WhatsApp ons

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:00 — 17:30
Zaterdag en Zondag 12:00 — 17:00

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland