Dagcursus motor theorie Breda

Wil je zo snel mogelijk de weg op met de motor, maar ben je nog niet in het bezit van je theorie certificaat? Woon je in Breda of omgeving en ben je 17 jaar of ouder? Dan is de motor theorie cursus in Breda van Gelijk Geslaagd ideaal voor jou!

Les in de ochtend, examen in de middag

Bij ons volg je in de ochtend theorie en in de middag doe je gelijk examen. Zodat de kennis nog vers in je geheugen zit. Onze motor theorie cursus is geschikt voor iedereen. Ook als je faalangst, dyslexie of ADHD hebt. Onze professionele docenten hebben hier ruime ervaring mee en stellen je op je gemak. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 cursisten via ons Gelijk Geslaagd. Reden te meer om ook voor ons te kiezen.

Wat kun je verwachten op de motor theorie cursus?

Voor deze cursus moet je even vroeg uit de veren want we starten om 7.00 uur op de theorielocatie.
Er wordt geoefend met vragen die je ook kunt verwachten op het echte examen bij het examencentrum. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan moeilijke verkeerssituaties en leren we je handige ezelsbruggetjes.
In de middag krijg je van ons een goed verzorgde lunch om even op krachten te komen. Na de lunch gaan met zijn allen naar het examencentrum. Het vervoer wordt door ons geregeld. Bij het examencentrum hebben we een plek voor je gereserveerd. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te brengen. Want als je geen ID bij hebt, kun je geen examen doen.
Je hebt 30 minuten de tijd om je examen af te leggen. Het theorie examen bestaat uit 50 vragen waarvan je maximaal 6 fouten mag maken. Na het examen hoor je meteen of je geslaagd bent.

Aanmelden voor motor theorie Breda

De motor theoriecursus wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven, waaronder Breda.

Bij de cursusdata zie je meteen hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Wanneer je je ingeschreven hebt krijg je meteen een bevestigingsmail met alle informatie over de locatie en geplande tijden. Ook krijg je een paar oefenvragen om alvast een beetje in te komen. Voor deze motor theoriecursus is het niet nodig om boeken te kopen. Voor de cursus betaal je €89,- (exclusief €37 voor de theorie examenkosten).

Redenen om te kiezen voor Gelijk Geslaagd

  • Grote slagingskans
  • In 1 dag theorie en examen doen
  • Je hoeft geen boek aan te schaffen
  • Geschikt voor mensen met faalangst, dyslexie of ADHD
  • Mocht je de 1e keer zakken, de 2e motor theorie cursus mag je op onze kosten afleggen.

Cursusdata

Klantervaringen

Beoordelingen op Google

5 van 5 op basis van 5.175 Google klantervaringen

Beoordelingen op Facebook

5 van 5 Op basis van de mening van 4.618 personen

Beoordelingen op Trustpilot

5 van 5 Op basis van de mening van 52 personen

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.