€179
vanaf
€89

Dagcursus motor theorie Breda

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Wil je zo snel mogelijk de weg op met de motor, maar ben je nog niet in het bezit van je theorie certificaat? Wellicht ken je Gelijk Geslaagd nog van je auto theoriecursus in Breda en ben je nu klaar voor het behalen van je motor rijbewijs. Onze motor theorie cursus in Breda is de snelste weg naar je motor rijbewijs!

Les in de ochtend, examen in de middag

Bij ons volg je in de ochtend theorie en in de middag doe je gelijk examen. Zodat de kennis nog vers in je geheugen zit. Onze motor theorie cursus is geschikt voor iedereen. Ook als je faalangst, dyslexie of ADHD hebt. Onze professionele docenten hebben hier ruime ervaring mee en stellen je op je gemak. Inmiddels zijn er meer dan 15.000 cursisten via ons Gelijk Geslaagd. Reden te meer om ook voor ons te kiezen.

Aanmelden

Wat kun je verwachten op de motor theorie cursus?

Voor deze motor cursus moet je even vroeg uit de veren want we starten om 7.00 uur op de theorielocatie.
Er wordt geoefend met vragen die je ook kunt verwachten op het echte examen bij het examencentrum. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan moeilijke verkeerssituaties en leren we je handige ezelsbruggetjes.
In de middag gaan met zijn allen naar het examencentrum. Bij het examencentrum hebben we een plek voor je gereserveerd. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te brengen. Want als je geen ID bij hebt, kun je geen examen doen.
Je hebt 30 minuten de tijd om je examen af te leggen. Het theorie examen bestaat uit 50 vragen waarvan je maximaal 6 fouten mag maken. Na het examen hoor je meteen of je geslaagd bent.

Aanmelden

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Aanmelden voor motor theorie Breda

De motor theoriecursus wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven, waaronder Breda.

Bij de cursusdata zie je meteen hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Wanneer je je ingeschreven hebt krijg je meteen een bevestigingsmail met alle informatie over de locatie en geplande tijden. Ook krijg je een paar oefenvragen om alvast een beetje in te komen. Voor deze motor theoriecursus is het niet nodig om boeken te kopen. Voor de motor cursus betaal je €89,- (exclusief €41 voor de theorie examenkosten).

Redenen om te kiezen voor Gelijk Geslaagd

  • Grote slagingskans
  • In 1 dag theorie en examen doen
  • Je hoeft geen boek aan te schaffen
  • Geschikt voor mensen met faalangst, dyslexie of ADHD
  • Mocht je de 1e keer zakken, de 2e motor theorie cursus mag je op onze kosten afleggen.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland