🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

Dagcursus motor theorie Eindhoven

5056 beoordelingen

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar een goede dagcursus die je helpt je motortheorie binnen 1 dag te halen? Bij Gelijk Geslaagd zijn velen je voor gegaan. Wij bieden steengoede dag trainingen voor auto- en motortheorie.

Waarom is de theoriecursus geschikt?

De doordachte opbouw van onze cursus motortheorie Eindhoven zorgt voor een hoog slagingspercentage. We oefenen met echt cursusmateriaal en bieden je vraagstellingen zoals je dat kunt verwachten op het examen bij ’t CBR. Extra aandacht hebben wij voor mensen met faalangst en leerproblematiek. Onze motortheorie methodiek sluit naadloos aan en biedt de kennis die je nodig hebt voor een succesvolle afronding van het examen.

Wat kan ik verwachten van de cursus motor theorie Eindhoven?

Veelal begint de cursus vroeg in de ochtend. Na een korte kennismaking beginnen we met de cursus. We oefenen alleen de leerstof die daadwerkelijk aan bod komt tijdens het examen. De diverse vraagstellingen die je op de computer kunt verwachten worden ook geoefend. Denk hierbij aan vragen over regels en inzicht in de volgende vorm:

  • Sleepvragen
  • Invulvragen
  • Meerkeuze- en hotspot vragen
  • Ja en nee vragen

Na een ochtend oefenen krijg je van ons een lichte lunch. Nog een korte herhaling en dan vertrekken we als groep naar het CBR in Eindhoven aan de Hoevenweg 20. Je plek aldaar hebben wij voor je gereserveerd. In totaal heb je 30 minuten de tijd voor je motortheorie examen. Er zijn 50 vragen en 6 fouten zijn toegestaan. Na afloop zie je direct of je het motortheorie certificaat hebt behaald.

Wat kost de Gelijk Geslaagd theoriecursus?

Onze motortheorie Eindhoven kost €89,-. Dit is exclusief €34,50 CBR examenkosten. Houd er rekening mee dat je 17 jaar moet zijn als je examen wilt doen. Inschrijven kan via het contactformulier. Je ontvangt direct een bevestiging en aanvullende informatie. De dagcursus motortheorie is voorzien van garantie. Slaag je de eerste keer niet, dan mag je de tweede theoriecursus op onze kosten volgen.

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Volgende week

wo 26-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
vr 28-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Week 5

ma 31-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
do 03-02-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Week 6

ma 07-02-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Feiten over gelijkgeslaagd theorie

15.000

Meer dan 15.000 cursisten waren je voor

5

Beoordeeld met een 5 / 5 door 5.056 kandidaten

9

Actief in meer dan 9 steden door heel Nederland

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Veelgestelde vragen

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2022 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus