€179
vanaf
€89

Motor theoriecursus Tilburg

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Kan jij niet wachten tot je kan gaan rondrijden op je motor maar moet je voordat je je praktijk examen kan gaan halen eerst nog op voor je theorie examen? En vindt je het halen van dat theorie certificaat best wel een lastig dingetje? Geen stress! Door onze dagcursus motor theorie Tilburg kan iedereen slagen voor zijn theorie!

Vanaf je 17e mag je onze motor theoriecursus volgen. Wanneer je bent geslaagd is je theorie certificaat 1,5 jaar geldig. Let wel op, je mag pas vanaf je 18e je praktijk examen kan gaan halen!

Snelle cursus motor theorie

De motor theoriecursus Tilburg is een lekker snelle cursus, hij duurt namelijk maar 1 dag! De ochtend staat in het teken van het leren van de motor theorie, de middag staat in het teken van het theorie examen.
De dagcursus in Tilburg begint meestal al om 07.00. We snappen dat je dit vroeg vindt maar we kunnen alle tijd goed gebruiken. Je gaat immers in de middag al examen doen! Door vroeg te beginnen is er genoeg tijd om alle motor theorie goed in je hoofd te krijgen. Uiteraard is er vooraf even tijd om de andere cursisten te leren kennen en hebben we tussendoor korte pauzes. Tussen de middag is de pauze langer en kan je genieten van een uitstekende lunch. Hiervoor hoef je trouwens geen eigen brood te smeren, de lunch krijg je van ons.

 

Motor theorie dagcursus Tilburg, toegankelijk voor iedereen

Een van onze docenten zal je tijdens de dagcursus les geven. Alles op het gebied van verkeersborden- en lichten, gevaarherkenning, wetten en regels wordt je slim aangeleerd. Tijdens de motor theorie cursus laten we je eerdere examens van het examencentrum maken. Hierdoor raak je al lekker gewend aan de vraagstelling en de stijl van het examen. Een goeie manier van voorbereiden dus!
Naast het oefenen met de examens leert de docent je handige trucs en ezelsbruggetjes om de stof nog beter te kunnen onthouden. Ook zullen er veel tips gegeven worden, die je zowel tijdens de theorie als in de praktijk goed kan gebruiken. Naast de tips behandelen we ook de ‘instinkers’, de slimme vragen tijdens het examen om je op het verkeerde been te zetten. Hierdoor zal jij niet in deze instink vragen trappen! Door herhaling en inprenting zal je de lesstof goed onthouden en kan je je examen met succes maken. Ook als je leren lastig vindt of faalangst hebt kan je onze dagcursus prima volgen en binnen 1 dag slagen!

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Tijd voor het theorie examen

Wanneer we klaar zijn met lunchen heb je nog even de tijd om, als je dit wilt, de lesstof te herhalen. Of de lastige vragen nog even door te nemen. Daarna is het tijd om richting het examencentrum te gaan. Hier hoef je niet zelf heen, we gaan gezellig met elkaar. Het vervoer van en naar de locatie van het examencentrum wordt door ons geregeld, eigen vervoer regelen is dus niet nodig.
Aangekomen bij het examencentrum meld je je met je reserveringsnummer en je ID. Vergeet je ID niet mee te nemen! Zonder ID mag je helaas geen examen doen. Je reserveringsnummer krijg je van ons, dit hebben we voor je geregeld bij je inschrijving. Wanneer je geroepen wordt neem je plaats achter een computer en kan je aan je examen beginnen. Voor je examen krijg je 30 minuten de tijd. Gelukkig hoef je geen dagen in spanning te wachten, je krijgt van het examencentrum direct de uitslag te horen.

Jippie, Gelijk Geslaagd! Dankzij onze unieke motor theoriecursus!

Inschrijven voor de motor theoriecursus Tilburg

Wil jij je graag inschrijven voor de dagcursus Tilburg en ook binnen 1 dag slagen? Direct aanmelden is erg eenvoudig. Kom je er niet helemaal uit, staat jouw ideale cursus datum er niet bij of heb je andere vragen? Neem dan zeker even contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland