🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

2 Daagse scooter theorie cursus Leiden

5056 beoordelingen

Als je lekker op je brommer of scooter door de binnenstad wilt rijden moet je eerst je theorie certificaat halen. Wij van Gelijk Geslaagd helpen je daarbij. Onze scooter theoriecursus in Leiden zit zo goed in elkaar dat bij ons nagenoeg iedereen slaagt. Zelfs als je concentratieproblemen hebt of examens niet zo fijn vindt.

Hoe werkt de theorie cursus?

Onze theoriecursus bestaat uit twee dagen:

  • Zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur en
  • Maandag van 07.00 uur tot 09.00 uur.

Op zondag leer je alle basisstof over verkeersregels en verkeersinzicht. De vraagsoorten zijn hetzelfde als op het examen. Zo weet je precies hoe het werkt. Op maandag herhalen we de boel nog een keer en helpen we je met eventuele vragen. Daarna gaan we naar het CBR met z’n allen en doe je examen. De scooter theorie lessen in Leiden zijn voor iedereen vanaf 15.5 jaar geschikt. Je hoeft geen boeken aan te schaffen.

Wat kost scooter theorie in Leiden?

De kosten voor de cursus scooter theorie in Leiden zijn 89,- euro, inclusief lunch. Het CBR vraagt  34,50 euro voor het examen. Bij het inschrijven zie je precies welke datum er nog vrij is. Na het aanmelden hoef je niets meer te doen. Wij regelen alles. Zo krijg je een mail met de bevestiging en afspraken (locatie, tijdstip, etc). Ook je examenplek bij het CBR regelen wij. Het enige waar jij aan moet denken is je identificatiebewijs. Zonder ID mag je geen scooter theorie examen doen.

Naar het CBR

Als we op maandag klaar zijn met de herhaling van de scooter theorie les gaan we met de groep naar het CBR in Leiden. Deze zit aan de Smaragdlaan 99 A, dicht bij de cursus locatie. Bij het CBR meld je je aan. Vervolgens moet je even wachten totdat je aan de beurt bent. Je tas mag je niet meenemen naar binnen, die kun je in een kluisje stoppen. Als je aan de beurt bent laat je je ID zien en krijg je een computer toegewezen. Het examen duurt 30 minuten en je ziet direct of je het scooter theorie certificaat hebt behaald. Als je het certificaat hebt, is het 1.5 jaar geldig.

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Deze week

zo 23-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Volgende week

zo 30-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 5

zo 06-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 6

zo 13-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 7

zo 20-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 8

zo 27-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 9

zo 06-03-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2022 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus