🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

Steengoede scooter theoriecursus in Rijswijk

5056 beoordelingen

Ben je van plan om je scootertheorie te halen en woon je in de buurt van Rijswijk? Dan hebben wij de beste theoriecursus voor jou. Onze cursus duurt twee dagdelen. Je hebt namelijk les op zondagmiddag van 12:00 tot 18:00 uur. Maandagochtend is de herhaling, van 07.00 tot 09.00 uur. Daarna doe je examen bij het CBR. De cursus kost 89,- Euro. Je examenkosten bij het CBR bedragen 34,50 euro. En de lunch? Die krijg je van ons!

Een snelle scooter theoriecursus

Onze turbocursus is heel bewust in elkaar gezet. We gebruiken de zondag om je in een rustig tempo alles te leren over de regels. Ook leren we je wat je moet weten over verkeersinzicht. Er is voldoende tijd om je alles uit te leggen. De opdrachten en vraagsoorten zijn precies hetzelfde als op het CBR. Zo ben je extra goed voorbereid.

Theorieles op zondag, herhaling en examen op maandag

Op maandag volgt een herhaling van datgene wat op zondag besproken is. We geven extra aandacht aan de lastige vragen. Ook leren we je handige maniertjes om moeilijke situaties te onthouden. Onze manier van lesgeven werkt echt heel goed. Zelfs als je last hebt van faalangst of als je moeite hebt met concentreren werkt onze methode perfect.

Nog een voordeel van onze scooter theoriecursus in Rijswijk is het feit dat je geen boeken hoeft aan te schaffen! Het enige dat je mee hoeft te nemen naar de cursusdagen is een goed humeur en je ID. Dat laatste is echt belangrijk. Zonder ID (paspoort, identiteitskaart) mag je geen examen doen bij ’t CBR.

Scooter theorie Rijswijk CBR

Op maandag, na de theorieles, gaan we met z’n allen naar het CBR. Wij hebben je plek gereserveerd, daar hoef je dus niet over in te zitten. Check nog even of je ID in je zak zit en je bent er klaar voor.

Daar aangekomen meld je je aan bij de aanmeldzuil. Je spullen berg je op in een kluisje en dan is het wachten tot je beurt is gekomen. Als je de zaal inloopt, vraagt een medewerker om je ID. Daarna krijg je een computer en doe je je scooter theorie examen. Dit duurt 30 minuten en je ziet meteen of je geslaagd bent.

Waarom je scooter theorie bij Gelijk Geslaagd?

Tja, een scooter theorie cursus is op meerdere plekken te volgen. Waarom zou je dan kiezen voor Gelijk Geslaagd? Degene die je zijn voorgegaan kunnen dat haarfijn uitleggen:

  • “Ik kon echt snel terecht voor mijn scooter theorie examen.”
  • “De docenten waren superchill en gaven goed les.”
  • “Het was gewoon gezellig, een goede sfeer.”
  • “Blij dat het een cursus van twee dagen was. Zo kon je nog ff herhalen.”
  • “De cursus werkt goed, bij onze groep was iedereen gelijk geslaagd!”

Wil je nog meer weten over je brommer theoriecertificaat of heb je vragen over de scooter theorie cursus in Rijswijk? Bel, app of mail. Wij staan voor je klaar.

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Deze week

zo 23-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Volgende week

zo 30-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 5

zo 06-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 6

zo 13-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 7

zo 20-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 8

zo 27-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 9

zo 06-03-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2022 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus