€179
vanaf
€89

Theorie Cursus Amsterdam

Auto theorie in 1 dag in Amsterdam!

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Auto theorie cursisten in Amsterdam

Auto theoriecursus Amsterdam 🚗

Woon jij in of rondom Amsterdam en wil jij op een makkelijke manier je certificaat voor je auto theorie behalen? En daar het liefste niet te veel tijd aan kwijt zijn? Wij bieden bij Gelijk Geslaagd een zeer effectieve eendaagse auto theorie cursus in Amsterdam aan.

Effectieve én leuke theoriecursus volgen in Amsterdam?

Als je kiest voor onze cursus auto theorie in Amsterdam hoef je de auto theorie niet uit saaie boeken te leren. Onze docent begeleidt jou door alle theorie heen en dat binnen 1 dag! De docent geeft les in de ochtend, jij bent na de les helemaal klaar voor het CBR theorie examen in de middag.

Onze experten geven door heel Nederland les, zo kan je ook een auto theoriecursus in Den Haag/Rijswijk vinden of een auto theoriecursus in Rotterdam en nog vele andere steden. We mogen ons dan ook met trots de NR1 van Nederland noemen.

Klassikale, examengerichte theorie cursus

De ervaren docent geeft een duidelijke klassikale les waarbij de auto theorie je examengericht wordt aangeleerd. Met duidelijke voorbeelden, de beste uitleg en afbeeldingen uit de praktijk loodst hij je door alle theorie. Een goede dosis humor ontbreekt ook niet tijdens de les.

Dagcursus met echte CBR examenvragen

We laten je oefenen met echte examenvragen van het CBR in Amsterdam en hebben voor de lastige auto theorie vragen fijne en goed te onthouden ezelsbruggetjes en tips voor je klaarliggen. Hiermee kan echt iedereen de theorie onthouden, ook als je niet zo’n studiebol bent. Wanneer jij dyslectisch bent, faalangst of ADHD hebt kan je met ons ook gewoon binnen 1 dag slagen voor het auto theorie examen in Amsterdam. Ervaring in het begeleiden van mensen met leer- of aandacht problematiek is ruim aanwezig bij de docent. Hij weet precies hoe hij jou hierin kan helpen.

Aanmelden

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Meedoen met de auto theorie cursus in Amsterdam

Ga jij meedoen aan onze auto theorie cursus in Amsterdam? Slim, want dan weet je dat de kans onwijs groot is dat je die dag het CBR uit zal lopen met het theorie certificaat op zak.

Hoe laat begint de cursus auto theorie in Amsterdam?

Over het algemeen start de auto theorie Amsterdam lekker vroeg, om 07.00 in de ochtend. Houd er dus rekening mee dat je voor een keertje best vroeg op moet staan en er dus verstandig aan doet om de dag ervoor op tijd te gaan slapen. Want het is wel zo handig dat je goed bent uitgerust voor de theoriecursus in Amsterdam. Wij stellen het ook zeer op prijs als je een opgewekt humeur meeneemt, wel zo gezellig toch? En het leren gaat dan ook stukken beter.

Hoe laat zijn we klaar?

De auto theorie cursus in Amsterdam duurt tot ongeveer 12.00-13.00. Eet even een broodje, ontspan en maak je klaar voor het examen. Als je dit wilt kan je de docent nog vragen stellen over de auto theorie.
Aanmelden

auto theorie cursus volgen en examen doen in amsterdam

cbr ingang gebouw

Gearriveerd bij het CBR in Amsterdam, en nu?

Wanneer we zijn gearriveerd bij het CBR in Amsterdam kan je je gaan aanmelden bij de aanmeldingszuil. Je hebt hierbij je legitimatiebewijs nodig, belangrijk dus om deze bij je te hebben! Na het aanmelden kan je je tas, jas en overige spullen opbergen in één van de lockers, deze mag je namelijk niet bij je houden tijdens het examen. Alleen je legitimatie en reserveringsnummer heb je nog nodig, zorg ervoor dat je deze dus wel bij je houdt.

Hoe gaat het theorie examen in Amsterdam?

Voor het examen krijg je een plek achter een scherm aangewezen. Je kan beginnen! Je hebt 30 minuten de tijd om alle vragen te beantwoorden. Denk aan wat wij jou geleerd hebben tijdens de auto theoriecursus Amsterdam, dan gaat het helemaal goed komen!

Hoe weet ik of ik geslaagd ben?

Wanneer je klaar bent met het examen ontvang je meteen de uitslag. En? Geslaagd? Top! De geldigheidsduur van het theorie certificaat is anderhalf jaar, tijd zat dus om je praktijk examen te halen. Wanneer je ook je praktijk hebt behaald rest je alleen nog het aanvragen van je rijbewijs bij de gemeente Amsterdam.

Aanmelden

Cursusdata

Snel je rijbewijs halen in Amsterdam

Als je snel je auto rijbewijs wilt halen in Amsterdam, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een efficiënte en snelle theoriecursus, zonder lange wachttijden voor CBR theorie examen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je optimaal voor te bereiden op het auto theorie examen. Ongeacht je ervaringsniveau, wij hebben een aanpak die bij jou past. Schrijf je vandaag nog in voor onze theoriecursus in Amsterdam en zet een belangrijke stap richting het behalen van je felbegeerde rijbewijs!

Waar in Amsterdam volg je de auto theoriecursus?

De auto theoriecursus van Gelijkgeslaagd wordt gegeven op onze locatie aan de Rhoneweg 32, 1043 AH Amsterdam. Deze locatie is goed bereikbaar vanaf het centraal station in Amsterdam, zowel met het openbaar vervoer als met de fiets.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het centraal station kun je eenvoudig met het openbaar vervoer naar onze cursuslocatie reizen. Neem bijvoorbeeld tramlijn 19 richting Sloterdijk, stap uit bij halte Radarweg, en vanaf daar is het slechts een korte loopafstand van ongeveer 5 minuten naar Rhoneweg 32.

Met de fiets

Als je liever met de fiets komt, is onze locatie binnen ongeveer 15 minuten fietsen bereikbaar vanaf het centraal station. Volg de fietspaden en je komt eenvoudig aan bij onze cursuslocatie voor de auto theoriecursus in Amsterdam.

Loopafstand naar CBR Amsterdam

Bovendien ligt onze cursuslocatie op slechts 2 minuten loopafstand van het CBR examencentrum in Amsterdam. Dit betekent dat je na de theoriecursus direct op een steenworp afstand bent van de examenlocatie. Zo kun je ontspannen en goed voorbereid aan je auto theorie examen beginnen.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Waar haal ik mijn rijbewijs op in Amsterdam?

Gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs in Amsterdam! Om jouw rijbewijs op te halen, dien je naar een van de Stadsloketten in Amsterdam te gaan. Amsterdam heeft meerdere locaties waar je terecht kunt.

Bereikbaarheid Amsterdamse Stadsloketten

De Stadsloketten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Amsterdam heeft een uitgebreid netwerk van trams, bussen en metro’s, waardoor je gemakkelijk naar een Stadsloket kunt reizen. Als je met de auto komt, kun je rekening houden met mogelijke parkeervoorzieningen in de buurt van het Stadsloket.

Hoe lang duurt een rijbewijs aanvragen in Amsterdam?

Het aanvragen van een rijbewijs in Amsterdam verloopt volgens een gestandaardiseerd proces. Hier vind je informatie over de verwachte wachttijd voor een normale rijbewijsaanvraag en hoeveel sneller het gaat met een spoedaanvraag.

Normale rijbewijsaanvraag

Bij een normale rijbewijsaanvraag in Amsterdam moet je rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer 5 werkdagen. Je moet binnen een termijn van 3 maanden je rijbewijs ophalen, anders wordt het vernietigd.

Spoedaanvraag

Als je je rijbewijs sneller nodig hebt dan de normale procedure, kun je kiezen voor een spoedaanvraag. Met een spoedaanvraag wordt je aanvraag versneld verwerkt, waardoor je je rijbewijs de volgende dag al kunt ophalen. Houd er rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zijn, zoals in de vorige vraag vermeld.

0
tevreden cursisten 🚀

Waarom kiezen leerlingen onze theoriecursus?

Andere
opleiders
Verantwoord leren en slagen in 1 dag
Lesmethode geschikt voor ADHD, faalangst of examenvrees
Klassikaal les van een verkeersexpert
Gratis online oefenmodule + oefen examens
Prijs v.a. € 79 € 99

Wat kost het rijbewijs in Amsterdam?

Als je benieuwd bent naar de kosten voor het aanvragen van je rijbewijs in Amsterdam, vind je hier alle informatie die je nodig hebt.

Kosten rijbewijs aanvragen

Voor het aanvragen van je rijbewijs in Amsterdam betaal je € 48,15.

Rijbewijs met spoedaanvraag

Als je je rijbewijs met spoed nodig hebt, kun je een spoedaanvraag doen. Hier zijn extra kosten aan verbonden. De spoedaanvraag kost € 34,10 bovenop de standaard aanvraagkosten, dus in totaal € 82,25. Met een spoedaanvraag wordt je aanvraag versneld verwerkt, zodat je het rijbewijs sneller in handen hebt.

Wat neem ik mee naar mijn afspraak bij het Stadsloket in Amsterdam?

Als je een afspraak hebt bij Burgerzaken in Amsterdam voor het aanvragen van je rijbewijs, vergeet dan niet om de volgende documenten mee te nemen:

  • Een geldig identiteitsbewijs, zoals een paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning.
  • Een recente pasfoto die voldoet aan de officiële pasfoto-eisen voor je rijbewijsaanvraag.
  • Geld of een pinpas om kosten van je rijbewijs aanvraag te betalen.
  • Eventueel je oude of scooter rijbewijs

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Veelgestelde vragen

De theoriecursus in Amsterdam wordt meerdere keren per week georganiseerd, je kunt dus direct beginnen!

De theoriecursus van Gelijkgeslaagd Amsterdam wordt gegeven op onze locatie aan de Rhoneweg 32, 1043 AH Amsterdam.

Het adres van het CBR in Amsterdam is Naritaweg 150, 1043 CA.

Om je rijbewijs op te halen, ga je naar een van de stadsloketten in Amsterdam. Op de website van Amsterdam kun je gemakkelijk opzoeken welk loket het dichtst bij je in de buurt is.

Voor het aanvragen van je rijbewijs bij een Stadsloket in Amsterdam betaal je € 48,15.

Houd rekening met ongeveer 5 dagen wachten nadat je je aanvraag hebt ingediend.

Om je rijbewijs-aanvraag succesvol in te kunnen dienen moet je een geldig identiteitsbewijs, een recente pasfoto en geld/pinpas bij je hebben.

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland