€179
vanaf
€89

Theoriecursus in Breda

Binnen 1 dag geslaagd!

Plan je cursus

€179
vanaf
€89

11.204 beoordelingen

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Theoriecursus Breda in 1 dag

Wil je ook in 1 dag je auto, motor of scooter theoriecursus én examen afleggen in 1 dag? Volg onze theoriecursus Breda en ga aan het einde van de dag met je theoriecertificaat ‘in the pocket’ naar huis. Woon je in Brabant en wil je binnenkort rijlessen gaan volgen? Behaal je theorie-examen via Gelijk Geslaagd. Want jij wilt toch ook direct slagen voor je motor of auto theorie?

Wanneer je de theoriecursus Breda volgt, leer je in 1 dag de theorie en op dezelfde dag maak je ook nog het examen. Je hoeft hierbij niet in de boeken te duiken en wekenlang te studeren. Wij leren je namelijk in één dag alle lesstof, zodat je aan het einde van de middag direct je examen aflegt. En waarschijnlijk kan je dan zeggen dat je Gelijk Geslaagd bent!

Hoge slagingskansen auto theoriecursus Breda

De hoge slagingskansen door het volgen van de auto theoriecursus Breda liegen er niet om. 90% van onze cursisten slagen namelijk in één keer. Daarom heten wij ook Gelijk Geslaagd. Wil je ook je theorie in 1 dag halen in Breda? Meld je dan vandaag nog aan voor een eendaagse cursus theorie auto, motor of scooter.

Al meer dan 45.000 cursisten ging je voor. Wil je weten wij zij van onze theoriecursus Breda vonden? Lees de reviews op onze pagina. Wij geven geen garanties, maar ons hoge slagingspercentage zegt eigenlijk genoeg. Heb je dyslectisch, faalangst of concentratie problemen? Ook voor jou is onze motor, scooter of auto theoriecursus Breda geschikt. Schrijf je vandaag nog in voor de theoriecursus Breda!

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱
Broederliefde 🚗
Dave & Lorenzo 🚗
Sem 🏍️
Nienke 🚗
Sjoerd 🚗
Tessa 🚗
Britt 🚗
Isabelle 🚗
Estelle 🛵

Hoe ziet onze theorie cursus in 1 dag Breda eruit?

Om je theorie in 1 dag te halen starten we al vroeg met de theorie cursus op een locatie in Breda. Met vroeg, bedoelen we tussen 7.00 en 7.30 uur. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee, waarna we gelijk aan de slag gaan met de theorie lesstof. We geven je tijdens de theorie cursus slimme tips en ezelsbruggetjes, waardoor je de lesstof eenvoudiger kan onthouden.

We oefenen ook theorie examens, zodat je vertrouwd raakt met de diverse soorten vragen. Zoals vragen die versleepbaar zijn, hotspot-, invulvragen, ja/nee en multiple choice vragen. In het examencentrum krijg je soortgelijke vragen op de computer. De moeilijkere en ‘instink’ vragen krijgen extra aandacht. Bij de theorie cursus in 1 dag zijn er voldoende pauzes om even bij te komen. ‘s Middags krijg je een lunch aangeboden, waarna we omstreeks 13.30 uur samen vertrekken naar het de CBR locatie voor het theorie-examen.

Theoriecursus met examen bij Gelijk Geslaagd

De theoriecursus met examen is een intensieve dag, maar wel leerzaam en als het goed is loop je de CBR-locatie uit met je theorie examen in de hand. Daarom adviseren wij altijd om de dag ervoor goed uit te rusten en op tijd naar bed te gaan. Zorg dat je de dag ervoor alle spullen klaar legt die je nodig hebt. Dat wil zeggen je inschrijving bij Gelijk Geslaagd en een geldig ID bewijs (paspoort of identiteitskaart). Heb je zelf de aanvraag voor je theorie-examen online gedaan bij CBR? Neem dan ook je reserveringsnummer mee.

Wil je meer weten theoriecursus met examen bij Gelijk Geslaagd? Of heb je vragen over de eendaagse autotheorie cursus Breda? Neem dan zeker contact met ons op. Wij geven antwoord op al jouw vragen, zoals hoe lang is autotheorie geldig? Zodra je bij Gelijk Geslaagd je CBR-examen hebt behaald is deze 1,5 jaar geldig om vervolgens je rijbewijs te halen. Ons advies is om de rijlessen niet uit te stellen en gelijk door te gaan met je theorie in de praktijk te leren. Het zou namelijk ook jammer zijn als je theorie verloopt.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Cursusdata

Veelgestelde vragen

Algemeen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.