€179
vanaf
€89

Theoriecursus Breda

Auto theorie in 1 dag halen in Breda!

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

13.500 beoordelingen

€179
vanaf
€89

13.500 beoordelingen

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Auto theorie cursus Breda: in 1 dag geslaagd

Wil je ook in 1 dag een auto theoriecursus volgen én je examen halen? Volg dan onze theoriecursus Breda en ga aan het einde van de dag met je theoriecertificaat ‘in the pocket’ naar huis. Woon je in, of in de buurt van Breda en wil je binnenkort rijlessen gaan volgen? Behaal dan je eerst je theorie via Gelijk Geslaagd Breda. Want jij wilt toch ook direct slagen voor je auto theorie?

Alle lesstof wordt in 1 dag behandeld

Wanneer je de auto theoriecursus Breda volgt via Gelijk Geslaagd, leer je in 1 dag de theorie en op dezelfde dag maak je ook nog het examen bij het CBR in Breda. Je hoeft hierbij niet in de boeken te duiken en wekenlang te studeren. Wij leren je namelijk in 1 dag alle lesstof, zodat je aan het einde van de middag direct je examen aflegt. En waarschijnlijk kan je dan zeggen dat je Gelijk Geslaagd bent!

auto theorie halen in Breda

Klas in Breda tijdens les van docent auto-theorie

Theoriecursus in Breda met hoge slagingskansen!

De hoge slagingskansen door het volgen van de auto theoriecursus Breda liegen er niet om: 90% van onze cursisten in Breda slaagt in 1 keer. Daarom heten wij ook Gelijk Geslaagd! Wil je ook je auto theorie in 1 dag halen in Breda? Meld je dan vandaag nog aan voor een eendaagse theorie cursus auto.

Duizenden positieve reviews

Al meer dan 45.000 cursisten ging je voor. Wil je weten wij zij van onze auto theoriecursus Breda vonden? Lees de reviews op onze pagina. Wij geven geen garanties, maar ons hoge slagingspercentage zegt eigenlijk genoeg.

Dyslexie of faalangst

Heb je dyslectisch, faalangst of concentratie problemen? Ook voor jou is onze theoriecursus Breda geschikt. Schrijf je vandaag nog in voor de auto theorie cursus Breda!

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Hoe gaat de auto theoriecursus in Breda?

Om je theorie in 1 dag te halen starten we al vroeg met de theoriecursus in Breda. Met vroeg, bedoelen we tussen 7.00 en 7.30 uur. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee, waarna we gelijk aan de slag gaan met de theorie lesstof. We geven je tijdens de theorie cursus slimme tips en ezelsbruggetjes, waardoor je de lesstof eenvoudiger kan onthouden.

Oefenen met vragen van CBR Breda

We oefenen ook theorie examens, zodat je vertrouwd raakt met de diverse soorten vragen. Zoals vragen die versleepbaar zijn, hotspot-, invulvragen, ja/nee en multiple choice vragen. In het examencentrum krijg je soortgelijke vragen op de computer. De moeilijkere en ‘instinkvragen’ krijgen extra aandacht. De docent die de theoriecursus in Breda verzorgt houdt regelmatig even pauze zodat je bij kunt komen en je aandacht goed bij de lesstof kunt houden. Meestal vertrekken we omstreeks 13.30 uur samen naar het CBR in Breda waar je je theorie-examen gaat doen.

Ben ik geslaagd?

Nadat je je theorie-examen in Breda hebt afgerond hoef je niet lang in spannen te zitten: je ziet direct na het beantwoorden van de laatste vraag of je geslaagd bent voor je theorie examen. Geslaagd? Gefeliciteerd! Tijd om met rijlessen te starten en hopelijk snel je rijbewijs aan te vragen bij de gemeente Breda.

geslaagde leerlingen van de auto theoriecursus Breda

Geslaagd voor het examen autotheorie in Breda

Theoriecursus in Breda met examen

De theoriecursus Breda is intensief, maar wel leerzaam. A;s het goed is loop je bovendien diezelfde dag nog het CBR in Breda uit met je theorie-certificaat in de hand! Daarom adviseren wij altijd om de dag ervoor goed uit te rusten en op tijd naar bed te gaan. Zorg dat je de dag ervoor alle spullen klaar legt die je nodig hebt. Dat wil zeggen je inschrijving bij Gelijk Geslaagd Breda en een geldig ID bewijs (paspoort of identiteitskaart). Heb je zelf de aanvraag voor je theorie-examen online gedaan bij CBR in Breda? Neem dan ook je reserveringsnummer mee.

Heb je nog vragen over de theoriecursus Breda?

Wil je meer weten auto theoriecursus Breda met examen? Of heb je vragen over de cursus auto theorie in 1 dag in Breda? Neem dan zeker contact met ons op. Wij geven antwoord op al jouw vragen, zoals hoe lang is autotheorie geldig? Zodra je bij Gelijk Geslaagd Breda je CBR-examen hebt behaald is deze 1,5 jaar geldig om vervolgens je rijbewijs te halen. Ons advies is om de rijlessen niet uit te stellen en gelijk door te gaan met je theorie in de praktijk te leren. Het zou namelijk ook jammer zijn als je theorie verloopt.

Cursusdata

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland