Theoriecursus in Leiden

Snelle theoriecursus Leiden

Meld je nu aan

Woon je in Leiden of omgeving en wil je binnen 1 dag je theorie halen? Bij Gelijk Geslaagd zit je goed. Ons professionele opleidingsbureau biedt een goed onderbouwde theoriecursus in Leiden aan. De les vindt vroeg in de ochtend plaats. We stellen vooraf geen eisen en je hoeft niets aan te schaffen. Wij verzorgen je lunch en je vervoer naar ’t CBR. Je plek is alvast gereserveerd. En wil je weten hoeveel mensen bij ons al geslaagd zijn voor hun auto theorie in? Kijk dan eens op Facebook. Je zult zien dat onze dagcursus echt werkt!

Faalangst? Niet bij ons!!

Onze docenten leren je datgene dat ook echt aan bod komt in de cursus. Extra aandacht is er voor mensen die last hebben van faalangst, examenvrees en concentratieproblemen. Net als voor jongens en meiden met dyslexie en of ADHD.
Een waterdichte 100% garantie is vanzelfsprekend niet te geven, maar bij Gelijk Geslaagd zijn je kansen wel heel groot. Als jij interesse hebt in theorieles geef je dan op. De plekken raken namelijk snel vol! En mocht je toch niet in 1x slagen, dan mag je de volgende cursus gratis volgen. Je betaalt dan alleen voor je plek bij het CBR. Dus, wil je onze theorieles in Leiden volgen? Schrijf je dan in. Je ontvangt een mail ter bevestiging. We sturen je ook alvast wat oefenvragen om in de stemming te komen.

Handige weetjes voor je theorieles Leiden

Op onze site staan een aantal veel gestelde vragen. Dingen die je graag duidelijk wilt hebben voordat je begint aan de theoriecursus in Leiden worden duidelijk uitgelegd. Je kunt onder meer denken aan de volgende punten:

– als ik slaag hoe lang is het certificaat dan geldig?
– mijn ID-kaart verloopt binnenkort, is het voor mij mogelijk examen te doen?
– doordeweeks ben ik druk met mijn opleiding en bijbaan, kan ik in het weekend examen doen?
– stel dat ik toch zak, wat is dan jullie advies?

Hoe ziet cursus autotheorie Leiden er concreet uit?

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag. We geven graag een toelichting. De ochtend is ingeruimd voor de cursus zelf. Die wordt gegeven door ervaren docenten. Zij brengen je de belangrijkste verkeersregels bij en vertellen hoe het zit met de verkeersborden in verschillende kleuren. Dit gebeurt in groepsverband, want samen leren is veel leuker dan alleen! En het blijkt efficiënter te zijn. Na de les krijg je van ons een prima lunch en vertrekken we gezamenlijk naar het CBR.

De middag staat in het teken van het examen. Een voordeel, want je hebt alle informatie zojuist vers opgeslagen. Bovendien heb je geoefend met examenvragen van eerdere jaren. Voor verrassingen kom je dus niet te staan. De dag is zo ingedeeld dat er niet gehaast hoeft te worden en dat niemand last zal hebben van stress. Je plekje bij het CBR hebben we al vastgelegd. Als je relaxed aan het theorie examen in Leiden begint, kan het eigenlijk niet meer mis gaan. Dit alles klinkt behoorlijk goed toch? We hopen je snel te verwelkomen!

Theoriecursus op een andere locatie? Prima!

Niet alleen zijn er wekelijks meerdere cursussen, deze worden ook op verschillende locaties gegeven. Onder andere in Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Rijswijk en Rotterdam. Je kunt je 24/7 online aanmelden, op een moment dat het jou het best uitkomt. Bij gelijkgeslaagd.com duurt een auto theoriecursus één dag. En dat is inclusief het examen. En ook jij hebt 100% kans om te slagen!

DATUM VRIJ CATEGORIE
Donderdag 30 Januari 2 Aanmelden
Donderdag 6 Februari 2 Aanmelden
Donderdag 13 Februari 2 Aanmelden
Donderdag 20 Februari 2 Aanmelden
Vrijdag 21 Februari 2 Aanmelden
Donderdag 27 Februari 2 Aanmelden
Donderdag 5 Maart 2 Aanmelden
Vrijdag 6 Maart 2 Aanmelden
Donderdag 12 Maart 2 Aanmelden
Donderdag 19 Maart 2 Aanmelden
Donderdag 26 Maart 2 Aanmelden
Donderdag 2 April 2 Aanmelden
Vrijdag 3 April 2 Aanmelden
Donderdag 9 April 2 Aanmelden
Donderdag 16 April 2 Aanmelden
Donderdag 23 April 2 Aanmelden
Donderdag 30 April 2 Aanmelden
Donderdag 7 Mei 2 Aanmelden
Donderdag 14 Mei 2 Aanmelden
Donderdag 21 Mei 2 Aanmelden
Donderdag 28 Mei 2 Aanmelden

Feiten over
Gelijk Geslaagd Theorie Cursus

100+
Slagingspercentage
1500+
Leerlingen laten slagen
9+
Steden

Veelgestelde vragen
Kom je er niet uit? Bel 085 401 8734

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Dan kunt u bij ons kosteloos deelnemen aan een cursus. U betaalt dus zelf alléén voor het CBR examen.

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer!
Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Meld je nu aan!