€179
vanaf
€79

Theoriecursus in Leiden

Snelle theoriecursus Leiden

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€79

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Woon je in Leiden of omgeving en wil je binnen 1 dag je theorie halen? Bij Gelijk Geslaagd zit je goed. Ons professionele opleidingsbureau biedt een goed onderbouwde theoriecursus in Leiden aan. De les vindt vroeg in de ochtend plaats. We stellen vooraf geen eisen en je hoeft niets aan te schaffen. Je plek is alvast gereserveerd. En wil je weten hoeveel mensen bij ons al geslaagd zijn voor hun auto theorie in? Kijk dan eens op Facebook. Je zult zien dat onze dagcursus echt werkt!

Faalangst? Niet bij ons!!

Onze docenten leren je datgene dat ook echt aan bod komt in de cursus. Extra aandacht is er voor mensen die last hebben van faalangst, examenvrees en concentratieproblemen. Net als voor jongens en meiden met dyslexie en of ADHD.
Een waterdichte 100% garantie is vanzelfsprekend niet te geven, maar bij Gelijk Geslaagd zijn je kansen wel heel groot. Als jij interesse hebt in theorieles geef je dan op. De plekken raken namelijk snel vol! Dus, wil je onze theorieles in Leiden volgen? Schrijf je dan in. Je ontvangt een mail ter bevestiging. We sturen je ook alvast wat oefenvragen om in de stemming te komen.

 

Auto theorie cursisten in Leiden

Klas in Leiden tijdens les van docent auto-theorie

Handige weetjes voor je theorieles Leiden

Op onze site staan een aantal veel gestelde vragen. Dingen die je graag duidelijk wilt hebben voordat je begint aan de theoriecursus in Leiden worden duidelijk uitgelegd. Je kunt onder meer denken aan de volgende punten:

  • als ik slaag hoe lang is het certificaat dan geldig?
  • mijn ID-kaart verloopt binnenkort, is het voor mij mogelijk examen te doen?
  • doordeweeks ben ik druk met mijn opleiding en bijbaan, kan ik in het weekend examen doen?
  • stel dat ik toch zak, wat is dan jullie advies?

Hoe ziet cursus autotheorie Leiden er concreet uit?

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag. We geven graag een toelichting. De ochtend is ingeruimd voor de cursus zelf. Die wordt gegeven door ervaren docenten. Zij brengen je de belangrijkste verkeersregels bij en vertellen hoe het zit met de verkeersborden in verschillende kleuren. Dit gebeurt in groepsverband, want samen leren is veel leuker dan alleen! En het blijkt efficiënter te zijn. Na de les vertrekken we gezamenlijk naar het examencentrum.

De middag staat in het teken van het examen. Een voordeel, want je hebt alle informatie zojuist vers opgeslagen. Bovendien heb je geoefend met examenvragen van eerdere jaren. Voor verrassingen kom je dus niet te staan. De dag is zo ingedeeld dat er niet gehaast hoeft te worden en dat niemand last zal hebben van stress. Je plekje bij het examencentrum hebben we al vastgelegd. Als je relaxed aan het theorie examen in Leiden begint, kan het eigenlijk niet meer mis gaan. Dit alles klinkt behoorlijk goed toch? We hopen je snel te verwelkomen!

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Theoriecursus op een andere locatie? Prima!

Niet alleen zijn er wekelijks meerdere cursussen, deze worden ook op verschillende locaties gegeven. Onder andere in Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leiden, Rijswijk en Rotterdam. Je kunt je 24/7 online aanmelden, op een moment dat het jou het best uitkomt. Bij gelijkgeslaagd.com duurt een auto theoriecursus één dag. En dat is inclusief het examen. En ook jij hebt 100% kans om te slagen!

Geslaagd voor het examen autotheorie in Amsterdam

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland