€179
vanaf
€89

Theoriecursus motor

Motortheorie in één dag

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Motortheorie in 1 dag halen

De vrijheid die je ervaart als je motor rijdt is uniek. Je kunt vast niet wachten om heerlijk wat kilometertjes te maken. Voordat je op mag voor je praktijk examen ben je verplicht om je motor theorie te halen. Bij Gelijk Geslaagd bieden we een snelle theoriecursus motor, vanaf 17 jaar. Dit houdt in dat je dagcursus volgt. Je krijgt dus les én doet examen bij het examencentrum op dezelfde dag.

Aanmelden

Hoe ziet een dagcursus motortheorie eruit?

De dagcursus motortheorie begint al vroeg- we verwachten je soms al om 07.00 uur op de theorie locatie. Daar maken we even kennis met elkaar en gaan we direct aan de slag. We oefenen met echte vragen, die je ook kunt verwachten op de computer bij het examencentrum. Ook de diverse vraagvariaties komen aan bod, zoals:

 • Vragen die je kunt slepen
 • Vragen die je moet invullen
 • Hotspotvragen
 • Meerkeuze vragen
 • Nee/ Ja vragen

Vanzelfsprekend krijgen de lastige instinkers extra aandacht. We leren je slimme ezelsbruggetjes waardoor je de antwoorden nooit zult vergeten!

Aanmelden

50 vragen, maximaal 9 fouten

Bij het examencentrum
is je examen plek al gereserveerd. Dit kunnen wij voor je doen maar je mag ook zelf een plek reserveren. Zorg ervoor dat je je identiteitsbewijs mee hebt. Zonder ID mag je geen examen doen. Het
motor theorie examen bij het examencentrum duurt 30 minuten. Je krijgt in totaal 50 vragen en je mag maar 6 vragen fout hebben. Ook zijn er twee testvragen- die niet meetellen. Je hoort direct of
je geslaagd bent.

Inschrijven theoriecursus motor

Wij bieden onze theoriecursus motor aan op diverse locaties in Nederland. Bij cursusdata hieronder zie je direct hoeveel plekken er nog vrij zijn- en op welke locatie. Na inschrijven ontvang je meteen een bevestiging inclusief alle informatie over de cursuslocatie en tijdstippen. We sturen je ook alvast enkele oefenvragen. Dan kun je zien wat je kunt verwachten. Je hoeft overigens geen boeken aan te schaffen o.i.d. Wij regelen alles.

Hieronder volgen nog wat weetjes over onze dagcursus motortheorie. Wist je dat:

 • Bijna al onze cursisten de eerste keer slagen.
 • De cursus ook geschikt is voor mensen met faalangst, ADHD of dyslexie.
 • De prijs voor de cursus in Den Haag- Rijswijk €89,- kost (exclusief €48,- examenkosten)
 • We ongelooflijk trots zijn op onze 18.000+ positieve Google reviews en 40500+ positieve Facebook recensies?

Aanmelden

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

 • Cursus + Examen op 1 dag
 • Spoedexamens
 • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Veelgestelde vragen

Je mag vanaf 17 jaar examen doen voor motor theorie. Als je slaagt, is je theoriebewijs 1.5 jaar geldig.

Nee, voor je motortheorie cursus hoef je niets aan te schaffen. Wij zullen je tijdens de cursus voorzien van oefenmateriaal en oefenexamens.

Nee, de motortheorie cursus is een dagcursus en huiswerk geven we niet. Als je het fijn vindt kun je van tevoren altijd even oefenen maar het is geen verplichting.

Meestal verwachten we de cursisten om 07.00 uur. De training duur ongeveer tot 13.00, inclusief pauzes. De exacte tijden zullen we je per mail toesturen.

Dat hoeft niet maar mag wel. Heb je zelf een motortheorie examen gereserveerd? Prima, dan kies je gewoon een cursusdatum naar wens. Als je geen examen hebt, regelen wij dat. Wij zijn hiervoor afhankelijk van het examencentrum. Op het moment dat we een plek voor je reserveren, gaat jouw motortheorie dagcursus en examen op 1 dag door.

Nee hoor, na de cursusochtend vertrekken we met z’n allen naar het examencentrum. Is het examencentrum dichtbij? Dan lopen we er gezamenlijk naar toe. Is het te ver om te lopen? Dan verzorgen wij het vervoer, heen en terug.

Een geldig identificatie bewijs. Heel belangrijk, zonder ID kun je geen examen doen. Als je zelf een examen hebt gereserveerd, neem dan ook je reserveringsnummer mee.

Als de motortheorie cursus klaar is, vertrekken we naar het examencentrum. Bij aankomst meld je je aan en wacht je op je beurt. In de examenzaal zal je identificatie nagekeken worden en krijg je een tafelnummer toegewezen. Je vult je reserveringsnummer in en start het examen. Het motor theorie-examen duurt in totaal 30 minuten. Je krijgt 50 vragen en mag er maximaal 6 fout maken. Je krijgt direct te zien of je het examen hebt gehaald.

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland