€179
vanaf
€89

Auto theoriecursus Rotterdam

Binnen 1 dag geslaagd!

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Cursus auto theorie in 1 dag rotterdam

Woon je in Rotterdam of omgeving en wil je zonder al te veel inspanning en kosten je auto theorie certificaat halen? Kies dan voor onze unieke auto theoriecursus in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat jij binnen slechts één dag alle lesstof onder de knie krijgt én officieel examen doet bij het examencentrum. Bij onze theoriecursus Rotterdam kun je rekenen op 100% slagingskans. We geven ook auto theoriecursus in Den Haag/Rijswijk, auto theoriecursus in Amsterdam en nog vele andere steden in Nederland. We mogen ons dan ook met trots de NR1 van Nederland noemen.

Wat verwachten we van jou tijdens de auto theoriecursus in Rotterdam?

Heb je je ingeschreven voor de Gelijk Geslaagd theorieles Rotterdam? Dan verwachten we dat je lekker vroeg bij ons op locatie aanwezig bent. En wel om 7.00 uur! Zorg jij voor een goed humeur? Dan zorgen wij voor een lekkere kop koffie of thee om wakker te blijven! Je wordt ontvangen door de docent van Gelijk Geslaagd. Hij is overigens uiterst relax en weet je precies de juiste tips en trucs te leren, evenals de strikvragen. Alle onderdelen van het theorie-examen worden tijdens de theoriecursus Rotterdam behandeld:

  • gevaarherkenning,
  • wetten en verkeersregels
  • verkeersinzicht en risico’s.

Doe je best om alles ezelsbruggetjes te onthouden en je zult zeker weten slagen voor je examen bij het CBR in Rotterdam! Ruim 15.000 leerlingen gingen je al op succesvolle wijze voor. Kijk maar eens bij alle positieve Facebook berichten!

Klas in Rotterdam tijdens theoriecursus van docent auto theorie

Beginnen zonder wachttijden

Wil je graag zo snel mogelijk jouw auto rijbewijs halen in Rotterdam? Onze theoriecursus biedt een snelle en efficiënte weg naar succes! Geen gedoe met lange wachttijden voor examendata bij het CBR, want wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kan met jouw theorie.

Ervaren auto theorie docenten in Rotterdam

Onze ervaren instructeurs staan klaar om je alle benodigde kennis bij te brengen en je optimaal voor te bereiden op het auto theorie-examen. Of je nu een complete beginner bent of je eerdere poging niet succesvol was, wij hebben een aanpak die bij jou past. Schrijf je vandaag nog in voor onze theoriecursus in Rotterdam en zet een belangrijke stap richting het behalen van je felbegeerde rijbewijs!

Cursusdata Rotterdam

Op naar het CBR in Rotterdam

Op zoek naar het CBR in Rotterdam? Hieronder vind je het exacte adres van de CBR-locatie in de stad, evenals handige reisinformatie om er te komen.

Adres CBR Rotterdam

Noorderbocht 25, 3039 MA Rotterdam, Nederland

Gelijk Geslaagd Rotterdam regelt jouw vervoer

Vervoer naar en van het CBR wordt steeds voorzien door Gelijk geslaagd, zo moet jij je enkel focussen op het halen van je theorie rijbewijs.

Route vanaf het Centraal Station

Vanaf het Centraal Station kun je eenvoudig met het openbaar vervoer naar het CBR reizen. Neem bijvoorbeeld tramlijn 7 richting Woudestein en stap uit bij halte Eudokiaplein. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de CBR-locatie aan de Noorderbocht 25.

Route met de fiets

Als je de voorkeur geeft aan fietsen, is het een aangename fietstocht naar het CBR. Volg de fietspaden en binnen 10 minuten arriveer je bij het CBR op het opgegeven adres.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout in Rotterdam 🎉

Nu in Rotterdam en maar liefst 8 andere locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Rijbewijs ophalen in Rotterdam – Adres en Bereikbaarheid

Gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs in Rotterdam! Nu vraag je je wellicht af waar je dit belangrijke document kunt ophalen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw rijbewijs op te halen in Rotterdam.

Adres burgerzaken Rotterdam

Het ophalen van jouw rijbewijs doe je bij een van de locaties van burgerzaken in Rotterdam. Aangezien Rotterdam meerdere loketten burgerzaken heeft, kun je dus ook op verschillende locaties je rijbewijs ophalen. Het loket dat voor jou het meest handig en dichtbij is, hangt dus af van waar in Rotterdam je precies woont.

Bereikbaarheid

De loketten van burgerzaken in Rotterdam zijn doorgaans goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Rotterdam beschikt over een uitgebreid netwerk van trams, bussen en metro’s, waardoor je gemakkelijk naar het burgerzaken kunt reizen. Als je liever met de auto komt, houd dan rekening met mogelijke parkeervoorzieningen in de omgeving van het burgerzaken.

Rijbewijs-afspraak maken gemeente Rotterdam

We raden je aan om vooraf een afspraak te maken voordat je naar burgerzaken gaat om jouw rijbewijs op te halen. Zo voorkom je onnodig wachten en ben je snel geholpen. Check ook de actuele openingstijden van de locatie waar je naartoe wilt. Met deze informatie ben je klaar om jouw rijbewijs aan te vragen én op te halen in Rotterdam. Veel plezier en veilige kilometers gewenst!

Wat kost het rijbewijs in Rotterdam?

Als je graag je rijbewijs wilt aanvragen in Rotterdam, ben je vast benieuwd naar de kosten. Hieronder vind je alle informatie over de prijzen voor het rijbewijs in deze stad.

Kosten rijbewijs aanvragen bij de gemeente Rotterdam

De kosten voor het aanvragen van je rijbewijs in Rotterdam bedragen € 48,10.

Spoedaanvraag rijbewijs Rotterdam

Heb je je rijbewijs met spoed nodig? In Rotterdam is er een mogelijkheid om een spoedaanvraag te doen. De extra kosten voor een spoedaanvraag bedragen € 34,10. Deze kosten komen bovenop de standaard aanvraagkosten. Je betaalt in totaal € 82,20. Met een spoedaanvraag wordt je rijbewijs sneller verwerkt, zodat je het document eerder in handen hebt. Wil je besparen op de kosten voor je rijbewijs? Zorg er dan voor dat je alle benodigde documenten en gegevens compleet en correct aanlevert bij de aanvraag. Zo voorkom je eventuele extra administratieve kosten.

Hoe lang duurt een rijbewijs aanvragen in Rotterdam?

Het aanvragen van een rijbewijs in Rotterdam verloopt steeds volgens een gestandaardiseerd proces. Hier vind je informatie over de verwachte wachttijd voor een normale rijbewijsaanvraag en hoeveel sneller het gaat met een spoedaanvraag.

Normale rijbewijsaanvraag

Bij een normale rijbewijsaanvraag in Rotterdam moet je rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer 5 werkdagen.

Spoedaanvraag

Heb je je rijbewijs sneller nodig dan de normale verwerkingstijd? In Rotterdam kun je kiezen voor een spoedaanvraag. Met een spoedaanvraag wordt je aanvraag versneld verwerkt, waardoor je het rijbewijs eerder in handen hebt. Je ontvangt je rijbewijs binnen 2 werkdagen. Het is belangrijk om te weten dat hier extra kosten aan verbonden zijn, zoals eerder vermeld in de vorige vraag. Bij het aanvragen van een rijbewijs is het raadzaam om tijdig te beginnen, zodat je rekening kunt houden met de verwerkingstijd. Als je het rijbewijs met spoed nodig hebt, biedt de spoedaanvraag een snelle oplossing.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen in Rotterdam 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans (R’dam)

Nienke heeft haar theorie voor de auto gehaald in Rotterdam.

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel (Barendrecht)

Wat neem ik mee naar mijn afspraak bij Burgerzaken in Rotterdam?

Als je een afspraak hebt bij Burgerzaken in Rotterdam voor het aanvragen van een rijbewijs, zijn er enkele essentiële documenten die je moet meenemen om de afspraak succesvol te laten verlopen. Hieronder vind je een overzicht van wat je nodig hebt.

Geldig identiteitsbewijs

Neem je huidige geldige identiteitsbewijs mee, zoals een paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning. Dit is nodig om je identiteit te verifiëren.

Pasfoto

Zorg ervoor dat je een recente pasfoto meeneemt die voldoet aan de officiële pasfoto-eisen. Deze pasfoto wordt gebruikt voor je rijbewijsaanvraag.

 Geld of pinpas

Afhankelijk van de kosten voor de diensten die je aanvraagt, moet je contant geld of een pinpas bij je hebben om te betalen.

Belangrijke voorwaarden voor het aanvragen van een rijbewijs in Rotterdam

Geslaagd voor theorie én praktijk? Dan is het tijd om je rijbewijs aan te gaan vragen bij de gemeente Rotterdam. Om je aanvraag succesvol in te kunnen dienen zijn er verschillende voorwaarden van toepassing, we lopen ze hieronder met je door.

Persoonlijke aanvraag

Je moet de aanvraag voor een rijbewijs persoonlijk doen. Het is niet mogelijk om iemand anders te machtigen om dit namens jou te doen.

Ingeschreven in Rotterdam

Om een rijbewijs in Rotterdam aan te vragen, dien je ingeschreven te staan in de gemeente Rotterdam.

Afspraak maken

Voor het aanvragen van een rijbewijs bij een publiekslocatie in Rotterdam moet je een afspraak maken. Maak hier een afspraak voor het rijbewijs aanvragen in Rotterdam.

Voorwaarde 185 dagen eis

Om in aanmerking te komen voor een rijbewijs-aanvraag in Rotterdam, moet je minimaal 185 dagen in Nederland staan ingeschreven.

Veelgestelde vragen

Onze theoriecursus is meerdere dagen per week beschikbaar in Rotterdam, je kunt dus vrijwel direct van start!

Op zoek naar het CBR in Rotterdam? Hierbij! Noorderbocht 25, 3039 MA Rotterdam.

Je vraagt je rijbewijs aan bij de gemeente Rotterdam, hier haal je het ook op. De gemeente Rotterdam heeft op meerdere adressen locaties van burgerzaken, waar je je rijbewijs op kunt halen.

De kosten voor het aanvragen van je rijbewijs in Rotterdam bedragen € 48,10.

Bij een normale rijbewijsaanvraag in Rotterdam moet je rekening houden met een verwerkingstijd van ongeveer 5 werkdagen.

Neem een geldig identiteitsbewijs, een pasfoto en geld of een pinpas mee. Dat is alles wat je nodig hebt om je rijbewijs-aanvraag in te dienen bij de gemeente Rotterdam!

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland