🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

Theoriecursus scooter

Scootertheorie in één dag

5056 beoordelingen

Gewoon in 1x je scooter theorie halen!

Binnenkort lekker rijden op je scooter of brommer? Eerst even je scooter theorie halen. En met onze slimme theoriecursus haal jij het met gemak! Tijdens onze tweedaagse cursus leer je alles wat je moet weten over verkeersinzicht en verkeersregels. Onze aanpak ik geschikt voor iedereen; zelfs als je niet zo goed bent in de Nederlandse taal, bang bent voor examens of ADHD hebt!

Je hoeft van te voren je scooter theorie niet te oefenen en je hebt geen boeken nodig. Dus, ben je 15.5 jaar of ouder? Schrijf je vandaag nog in! Geniet nu van een mooie aanbieding; 89 euro voor de scooter theoriecursus en 34,50 euro voor het CBR examen. En de lunch is inbegrepen!

Aanmelden

Scooter theoriecursus van 2 dagen.

Onze theoriecursus bestaat uit 2 dagen. Op zondag heb je les van 12:00 tot 18:00 uur. Daar leer je alles wat je moet weten. De lesstof en vraagsoorten zijn nagenoeg hetzelfde als tijdens het examen. Je krijgt die dag van ons een lekker lunchpakketje, o.a. met vers fruit en drinken. De dag erna, op maandag, herhalen we de lesstof. Dit duurt van 07.00 tot 09.00 uur. Zo zit alle info weer lekker fris in je geheugen en ben je er 100% klaar voor. Daarna vertrekken we naar het CBR. Je plek is al door ons gereserveerd.

Aanmelden

Naar het CBR voor je scooter theorie

Voordat we vertrekken check je even of je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Zonder dit bewijs kun je geen examen doen. Wij hebben een reserveringsnummer voor je. Aangekomen bij het CBR toets je het reserveringsnummer in bij de aanmeldbalie. Dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Je mag niets mee naar binnen nemen tijdens je scooter theorie examen, behalve je ID. Je spullen kun je opbergen in een locker. Ben je aan de beurt? Dan krijg je een tafel met computer toegewezen en doe je je ding. Het scootertheorie examen duurt 30 minuten en je weet direct of je het gehaald hebt.

Aanmelden

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Waar kun je een theoriecursus voor je scooter volgen?

Onze scooter theoriecursus is om meerdere plekken in Nederland te volgen. Er is vast een locatie bij je in de buurt. Wat dacht je van:

  • Scooter theorieles in Leiden,
  • Scooter theorieles in Rotterdam,
  • Scooter theorieles in Rijswijk.

En, heb je nog vragen over je theoriecertificaat voor je scooter- of wil je meer weten over de cursus? Neem dan contact met ons op! En wil je weten of onze scooter theorie cursus echt werkt? Lees dan eens onze reviews!

Aanmelden

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Volgende week

zo 25-07-2021 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 31

zo 08-08-2021 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 33

zo 22-08-2021 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 35

zo 05-09-2021 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 36

zo 12-09-2021 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 37

zo 19-09-2021 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 38

zo 26-09-2021 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden
Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2021 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus