🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

Theoriecursus scooter

Scootertheorie oefenen in twee dagen

5056 beoordelingen

Scootertheorie oefenen in twee dagen

Binnenkort lekker rijden op je scooter of brommer? Eerst even je scooter theorie halen. En met onze slimme theoriecursus haal jij het met gemak! Onze cursus duurt twee dagen. De ene dag heb je les en de dag erna herhaling & examen. Tijdens deze tweedaagse scootertheorie cursus leer je alles wat je moet weten over verkeersinzicht en verkeersregels.

Onze aanpak is geschikt voor iedereen; zelfs als je niet zo goed bent in de Nederlandse taal, bang bent voor examens of ADHD hebt! Je hoeft van tevoren je scooter theorie niet te oefenen en je hebt geen boeken nodig. Dus, ben je 15.5 jaar of ouder? Schrijf je vandaag nog in! Geniet nu van een mooie aanbieding; 89 euro voor de scooter theoriecursus in Rijswijk en 37 euro voor het CBR examen. En de lunch is inbegrepen!

Aanmelden

In 1x slagen voor je scooter theorie

Onze theoriecursus bestaat uit 2 dagen. Zo heb je bijvoorbeeld op zondag les van 12:00 tot 18:00 uur. Daar leer je alles wat je moet weten. De lesstof en vraagsoorten zijn nagenoeg hetzelfde als tijdens het examen bij het CBR. Je krijgt die dag van ons een lekker lunchpakketje, o.a. met vers fruit en drinken. De dag erna, op maandag, herhalen we de lesstof. Dit duurt van 07.00 tot 09.00 uur. Zo zit alle info weer lekker fris in je geheugen en ben je er 100% klaar voor. Daarna vertrekken we naar het CBR. Het kan zijn dat je zelf al een plek hebt gereserveerd maar dit kunnen wij ook voor je doen. Wedden dat ook jij in 1x zal slagen!

Aanmelden

Naar het CBR voor je scooter theorie

Voordat we vertrekken naar het CBR voor je scooter theorie examen, check je even of je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Zonder dit bewijs kun je geen examen doen. Wij hebben een reserveringsnummer voor je. Maar als je zelf je plek hebt gereserveerd moet je het nummer even zelf meenemen.

Aangekomen bij het CBR toets je het reserveringsnummer in bij de aanmeldbalie. Dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Je mag niets mee naar binnen nemen tijdens je scooter theorie examen, behalve je ID. Je spullen kun je opbergen in een locker. Ben je aan de beurt? Dan krijg je een tafel met computer toegewezen en doe je je ding. Het CBR scootertheorie examen duurt 30 minuten en je weet direct of je het gehaald hebt.

Aanmelden

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Waar kun je een theoriecursus scooter volgen?

Onze scooter theoriecursus is op meerdere plekken in Nederland te volgen. Er is vast een locatie bij je in de buurt. Wat dacht je van:

Als de locatie voor je scooter theorie niet veel uitmaakt, kies dan voor Den Haag / Rijswijk. Daar hebben we altijd extra veel plekken beschikbaar!!

En, heb je nog vragen over je theoriecertificaat voor je scooter- of wil je meer weten over de cursus? Neem dan contact met ons op! En wil je weten of onze scooter theorie cursus echt werkt? Lees dan eens onze Facebook en Google reviews!

Aanmelden

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Deze week

zo 23-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Volgende week

zo 30-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 5

zo 06-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 6

zo 13-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 7

zo 20-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 8

zo 27-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 9

zo 06-03-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden
Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2022 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus