€179
vanaf
€89

Theoriecursus scooter

Scootertheorie oefenen in twee dagen

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Scootertheorie oefenen in twee dagen

Binnenkort lekker rijden op je scooter of brommer? Eerst even je scooter theorie halen. En met onze slimme theoriecursus haal jij het met gemak! Onze cursus duurt twee dagen. De ene dag heb je les en de dag erna herhaling & examen. Tijdens deze tweedaagse scootertheorie cursus leer je alles wat je moet weten over verkeersinzicht en verkeersregels.

Onze aanpak is geschikt voor iedereen; zelfs als je niet zo goed bent in de Nederlandse taal, bang bent voor examens of ADHD hebt! Je hoeft van tevoren je scooter theorie niet te oefenen en je hebt geen boeken nodig. Dus, ben je 15.5 jaar of ouder? Schrijf je vandaag nog in! Geniet nu van een mooie aanbieding; 89 euro voor de scooter theoriecursus in Rijswijk en 41 euro voor het examen.

In 1x slagen voor je scooter theorie

Onze tweedaagse theoriecursus bestaat zoals de naam dat al aangeeft uit 2 cursusdagen. Zo heb je bijvoorbeeld op zondag les vanaf 12:00. Daar leer je alles wat je moet weten. De lesstof en vraagsoorten zijn nagenoeg hetzelfde als tijdens het examen bij het examencentrum. Je krijgt die dag van ons een tussendoortje, heb je een wat grotere trek neem dan een lunchpakket mee. De dag erna, op maandag, herhalen we de lesstof. We starten dan al vanaf 07:00 uur ’s ochtends. Zo zit alle info weer lekker fris in je geheugen en ben je er 100% klaar voor. Daarna vertrekken we naar het examencentrum. Het kan zijn dat je zelf al een plek hebt gereserveerd maar dit kunnen wij ook voor je doen. Wedden dat ook jij in 1x zal slagen!

Naar het examencentrum voor je scooter theorie

Voordat we vertrekken naar het examencentrum voor je scooter theorie examen, check je even of je een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Zonder dit bewijs kun je geen examen doen. Wij hebben een reserveringsnummer voor je. Maar als je zelf je plek hebt gereserveerd moet je het nummer even zelf meenemen.

Aangekomen bij het examencentrum toets je het reserveringsnummer in bij de aanmeldbalie. Dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Je mag niets mee naar binnen nemen tijdens je scooter theorie examen, behalve je ID. Je spullen kun je opbergen in een locker. Ben je aan de beurt? Dan krijg je een tafel met computer toegewezen en doe je je ding. Het scootertheorie examen duurt 30 minuten en je weet direct of je het gehaald hebt.

Aanmelden

Waar kun je een theoriecursus scooter volgen?

Onze scooter theoriecursus is op meerdere plekken in Nederland te volgen. Er is vast een locatie bij je in de buurt. Wat dacht je van:

Als de locatie voor je scooter theorie niet veel uitmaakt, kies dan voor Den Haag / Rijswijk. Daar hebben we altijd extra veel plekken beschikbaar en kunnen we je sneller inplannen een cursus en examen!!

En, heb je nog vragen over je theoriecertificaat voor je scooter- of wil je meer weten over de cursus? Neem dan contact met ons op! En wil je weten of onze scooter theorie cursus echt werkt? Lees dan eens onze Facebook en Google reviews!

Aanmelden

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Veelgestelde vragen

Je mag vanaf 15.5 jaar opgaan voor je scooter theorie examen. Als je slaagt, is je theoriebewijs 1.5 jaar geldig.

Nee, voor onze cursus scootertheorie hoef je niets aan te schaffen. Wij regelen alles.

Nee. Als je goed oplet en meedoet met de les, hoef je thuis niets te doen. Maar het mag natuurlijk wel.

De cursus scootertheorie bestaat uit 2 dagen.
Op zondagmiddag krijg je les, meestal van 12:00 tot 18:00 uur.
Op maandagochtend is er herhaling, meestal van 07.00 tot 09.00 uur.
Daarna doe je examen bij het examencentrum. De exacte tijden ontvang je ook per mail.

Dat kan maar het hoeft niet. Heb je zelf een scootertheorie examen gereserveerd? Prima, dan kies je gewoon een theoriedatum die daarbij past. Heb je geen examen gereserveerd, dan regelen wij dat.

Nee hoor, na de les gaan we met de hele groep naar het examencentrum. Meestal kunnen we lopen en als het te ver is, regelen wij vervoer- heen en terug!

Het allerbelangrijkste is je ID. Zonder een geldig identificatie bewijs mag je geen examen doen. Heb je zelf een examenplek gereserveerd? Vergeet dan je reserveringsnummer niet.

Na de korte herhaling in de ochtend gaan we met de groep naar het examencentrum. Daar melden we ons aan. Dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Als je wordt opgeroepen, neem je je ID en reserveringsnummer mee. Je krijgt een tafelnummer en start het examen. Het scooter theorie-examen bestaat uit 50 vragen. Je krijgt hiervoor 30 minuten. JE mag niet meer dan 6 fouten maken. Je ziet na afloop direct of je geslaagd bent.

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland