€179
vanaf
€89

Auto Theorie Cursus Utrecht

Binnen 1 dag Gelijk Geslaagd voor je theorie!

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Klas in Utrecht tijdens les van docent auto-theorie

Dagcursus theorie auto Utrecht 🚗

Wil je ook binnen één dag je autotheorie halen? Boek dan snel de dagcursus theorie auto Utrecht bij Gelijk Geslaagd. Onze theorie school heeft een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor je in 1 dag je auto theorie examen kan halen. In de ochtend nemen we alles wat je moet weten over autotheorie met je door.

In de middag gaan we naar het CBR Examen centrum Utrecht, waar je 30 minuten de tijd krijgt om je auto theorie examen af te leggen. Dit is meer dan genoeg als je ’s morgens onze theorie cursus hebt gevolgd. Vele kandidaten gingen je al voor. Wil je ook je autotheorie in 1 dag halen? Meld je dan gelijk aan voor onze dagcursus theorie auto Utrecht.

Aanmelden

#WallOfFame

Wil jij ook slagen met 0 fouten in Utrecht 🎉

Utrecht scoort als de beste! Met maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Hoge slagingskans voor auto theorie Utrecht

Door onze methode van autotheorie leren en autotheorie oefenen leer je in een korte tijd alles wat je nodig hebt om de examenvragen te kunnen beantwoorden. De slagingskans voor het examen auto theorie Utrecht ligt dan ook zeer hoog, namelijk rond de 90%. Dat houdt in dat 9 van de 10 cursisten in één keer slagen.

Ook als je faalangst hebt, dyslexie of moeite hebt met leren, is onze leermethode zeer doeltreffend. Gedurende de dag wordt er veel herhaald, waardoor de lesstof goed blijf hangen. Doordat je dezelfde dag ook al het theorie-examen doet, zit alles nog vers in je geheugen. Daardoor is de kans van slagen zeer hoog. Wil je ook je auto theorie in 1 dagen halen? Meld je dan aan voor onze dagcursus auto theorie Utrecht.

Auto theorie cursisten in Utrecht

Geslaagd voor het examen autotheorie in Utrecht

Hoe ziet onze auto theorie cursus Utrecht eruit?

Het theoriegedeelte van de auto theorie cursus Utrecht begint vroeg. Je wordt namelijk al omstreeks 07.00 uur op de theorieplaats auto Utrecht verwacht worden. Daar raken we met elkaar vertrouwd voor we met de leerstof beginnen. Door onze lesmethodiek leer je te anticiperen op de examenvragen die je bij het CBR theorie-examen ook krijgt. Daarbij komen de vele vraagvariaties voor. Zoals vragen & antwoorden die je moet slepen, hotspot & invulvragen, als ook multiple choice en nee/ja vragen.

Het spreekt vanzelf dat lastige en eigenaardige vragen verdere aandacht krijgen tijdens onze auto theorie cursus Utrecht. Je leert ingenieuze geheugensteuntjes, zodat je de antwoorden nooit meer vergeet. We geven je ’s middags een lekkere tussendoortje, waarna we samen vertrekken naar de CBR locatie voor het theorie-examen. Uiteraard zorgen wij voor het vervoer. Heb je vragen? Contacteer ons.

Aanmelden

Hoeveel tijd heb ik voor het auto theorie-examen

Het standaard auto theorie-examen duurt slechts 30 minuten en bestaat uit drie onderdelen. Boven in het computerscherm zie je hoeveel tijd je hebt om het onderdeel waar je mee bezig bent af te maken. Wees gerust er is voldoende tijd om alle vragen van het auto theorie-examen te beantwoorden. Je bent immers door ons goed voorbereid.

De tijd die je hebt om de drie onderdelen te beantwoorden zijn als volgt, waarbij we ook aangeven hoeveel van de vragen je goed moet hebben om te slagen voor je auto theorie-examen:

  • Kennis: 8 minuten om in totaal 12 vragen te beantwoorden. 10 van de 12 moet je goed hebben.
  • Inzicht: 16 minuten om 28 vragen correct in te vullen. 25 van de 28 goed hebben.
  • Gevaarherkenning: 25 vragen, waarvoor je per vraag 8 seconden de tijd krijgt. 13 van de 25 goed.

#Klantervaringen

Wat onze cursisten in Utrecht over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland