Theoriecursus auto

Unieke lesmethode

Hoogste slagingspercentage

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

80%
Gelijkgeslaagd
75%
73%
56%
42%
Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor examenuitslagen van 2020 en 2021. Daarnaast bieden wij auto en scooter theoriecursussen met hoge slagingspercentages. Bron: www.cbr.nl

Hoge slagingskans

Wij hebben door de jaren heen een unieke lesmethode ontwikkeld waarmee wij zeer hoge slagingskans kunnen geven. Wij gebruiken voor onze theorie cursus geen ingewikkelde boeken of cd-roms maar gemakkelijke ezelsbruggetjes waardoor je de regels gemakkelijker kan onthouden en hierdoor ook in één keer slaagt! Met onze leermethode trainen wij je examengericht. Dit betekent dat je vragen kan krijgen die ook op het examen komen!

Aanmelden

Vernieuwd examen

Sinds 1 maart 2009 bestaat het theorie examen uit 3 onderdelen

Aanmelden

25 vragen over gevaarherkenning

12 vragen over wetten en verkeersregels

28 vragen over verkeersinzicht en risico's

De theoriecursus

Onze autotheorie cursus zorgt er voor, dat ook jij binnen 1 dag je theorie certificaat haalt. Geen gedoe met boeken, gewoon slimme tips en trucs. Dus; als je moeite hebt met lezen, leren niet jouw ding is of je gewoonweg nerveus bent; dan is onze theoriecursus echt iets voor jou! In de ochtend volg je de cursus en in de middag ben jij Gelijk Geslaagd voor je autotheorie cursus! Bekijk direct alle locaties en cursusdata autotheorie!

Ook je theorie certificaat binnen 1 dag halen? Schrijf je dan vandaag nog in voor een cursus bij jou in de buurt! Twijfel je nog? Zonde! Want meer dan 100.0000 cursisten zijn je voor gegaan! Bekijk maar eens alle reacties op Facebook!

Aanmelden

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout πŸŽ‰

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Claus-Casimir van Oranje-Nassau πŸš—πŸ‘‘πŸ‡³πŸ‡±
Broederliefde πŸš—
Dave & Lorenzo πŸš—
Sem 🏍️
Nienke πŸš—
Sjoerd πŸš—
Tessa πŸš—
Britt πŸš—
Isabelle πŸš—
Estelle πŸ›΅

Wat klanten over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Je mag vanaf 16 jaar examen doen voor je auto theorie. Het theoriebewijs is 1.5 jaar geldig.

Nee, dat is niet nodig. Wij zorgen voor al het materiaal en oefenstof.

Nee, onze cursus autotheorie duurt 1 dag en huiswerk is er niet. We sturen je oefenmateriaal toe maar je hebt zelf de keuze of je dit wilt gebruiken. Je hoeft dus van tevoren niet te leren. Maar soms vinden cursisten het fijn om toch wat materiaal door te nemen.

Meestal moet je om 07.00 uur aanwezig zijn voor de auto theorieles. De les duur veelal tot 13.00. We houden enkele pauzes om iets te eten en te drinken. Wij sturen je altijd een mail met alle exacte tijden.

Dat mag maar hoeft niet. Als je zelf een examen hebt gereserveerd, dan meld je je gewoon aan voor de auto theoriecursus naar wens. Heb je geen examen bij het examencentrum gereserveerd? Dan doen wij dat voor je. Wij zijn hiervoor afhankelijk van het examencentrum. Op het moment dat we een plek voor je reserveren, gaat jouw cursusdag en examen op 1 dag door.

Na de les gaan we met alle cursisten naar het examencentrum. Is het examencentrum op loopafstand? Dan lopen we er gezamenlijk naar toe. Is het verder weg? Dan regelen wij het vervoer, heen en terug.

Het allerbelangrijkste is een geldig identificatie bewijs. Zonder ID kun je geen examen doen. Heb je zelf een examen gereserveerd? Denk dan ook aan je reserveringsnummer. Verder heb je niet veel nodig. Wij regelen de lunch maar je kunt zelf natuurlijk altijd wat extra’s meenemen qua eten en drinken.

We gaan op tijd naar het examencentrum. Daar meld je je aan en wacht je tot je aan de beurt bent. In de examenzaal word je ID nagekeken en krijg je een tafelnummer. Daar neem je plaats, achter de computer en voer je je reserveringsnummer in. Het auto theorie examen duurt in totaal 30 minuten en bestaat uit 3 onderdelen:

  • Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen (ten minste 13 goed). Je krijgt 8 seconden per vraag.
  • Kennis bestaat uit 12 vragen (ten minste 10 goed). Je krijgt 8 minuten voor het hele onderdeel β€˜kennis’.
  • Inzicht bestaat uit 28 vragen (ten minste 25 goed). Je krijgt 16 minuten voor het hele onderdeel β€˜inzicht’.

Je ziet direct of je geslaagd bent voor je autotheorie.