€179
vanaf
€89

Autotheorie Almere

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

22.338 reviews

€179
vanaf
€89

22.338 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Autotheorie in 1 dag halen

Wil je jouw autotheorie in 1 dag halen? Volg dan de autotheorie Almere training welke uit twee dagdelen bestaat. De ochtend behandelen wij de autotheorie en bereiden wij je voor op het autotherapie examen, welke je ’s middags aflegt. Als ruim 100.000 leerlingen ging je voor die bij ons Gelijk Geslaagd zijn.

Door middel van onze lesmethode, herhaling, oefenen en ezelsbruggetjes, zorgen wij ervoor dat je jouw autotheorie in 1 dag kan halen. Heb je faalangst, dyslectie of ADHD? Ook dan kan je bij ons in 1 dag je autotheorie Almere halen. Meld je vandaag nog aan voor onze eendaagse auto theorie cursus!

Hoge slagingskansen autotheorie Almere

Je autotheorie Almere kan je in 1 dag halen bij Gelijk Geslaagd. Wij verzorgen een intensieve dagcursus op een locatie in Almere. Het slagingspercentage ligt bij onze auto theorie in 1 dag hoog. Dat wil zeggen dat 8 van de 10 leerlingen in één keer slagen. Meld je vandaag nog aan voor onze theorie cursus, slaag in één keer en volg dan gelijk praktijklessen.

Onze reeds bewezen lesmethodiek is bovendien ook geschikt als je moeite hebt et lezen of niet goed bent in leren. Ook als je last hebt om te falen geven wij je tips hoe je toch kan slagen voor het autotheorie examen. Onze dagcursus wordt gegeven op meerdere locaties in Nederland, waaronder de autotheorie Almere locatie. De exacte locatiegegevens krijg je na je aanmelding van ons toegestuurd.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Sjoerd 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Hoe ziet de dagcursus auto Almere eruit?

De dagcursus auto Almere start al vroeg in de ochtend, namelijk rond 7.00/7.30 uur. De ochtend gebruiken we voor het doornemen van de lesstof. We leren je alles van de drie examenonderdelen Gevaarherkenning, Kennis en Inzicht. Tussendoor zijn er voldoende pauzes, zodat je de lesstof tot je in kan laten werken, als ook om je weer op te laten voor het volgende autotheorie onderdeel.

Omstreeks 12.30 stoppen we met de autotheorie lesstof, waarna we gezamenlijk vertrekken naar de CBR examen locatie waar het officiële auto theorie examen wordt afgenomen. Doorgaans starten de examens rond 14.00 uur. Hoe lang duurt het autotheorie examen? Je krijgt 30 minuten de tijd om alle vragen van de drie geleerde onderdelen te beantwoorden. Deze tijd is voldoende, omdat je onze dagcursus auto theorie hebt gevolgd. De stof zit bovendien nog vers in je geheugen.

Klas in Amsterdam tijdens les van docent auto-theorie

Wat je moet weten over het theorie-examen

Bij het auto theorie-examen wordt de dagcursus gegeven op een locatie in Almere. Het uiteindelijke auto theorie-examen wordt afgenomen bij de dichtstbijzijnde gelegen CBR locatie.

Verder is het belangrijk dat je voor de autotheorie Alkmaar cursus een geldig ID meeneemt en het reserveringsnummer. Zonder een geldig paspoort of identiteitskaart mag je geen CBR theorie-examen afleggen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de autotheorie Almere training van gelijkgeslaagd.com? Neem gerust eens contact met ons op.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland