€179
vanaf
€89

Autotheorie Almere

Plan je cursus

€179
vanaf
€89

11.204 beoordelingen

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Autotheorie in 1 dag halen

Wil je jouw autotheorie in 1 dag halen? Volg dan de autotheorie Almere training welke uit twee dagdelen bestaat. De ochtend behandelen wij de autotheorie en bereiden wij je voor op het autotherapie examen, welke je ’s middags aflegt. Als ruim 100.000 leerlingen ging je voor die bij ons Gelijk Geslaagd zijn.

Door middel van onze lesmethode, herhaling, oefenen en ezelsbruggetjes, zorgen wij ervoor dat je jouw autotheorie in 1 dag kan halen. Heb je faalangst, dyslectie of ADHD? Ook dan kan je bij ons in 1 dag je autotheorie Almere halen. Meld je vandaag nog aan voor onze eendaagse auto theorie cursus!

Hoge slagingskansen autotheorie Almere

Je autotheorie Almere kan je in 1 dag halen bij Gelijk Geslaagd. Wij verzorgen een intensieve dagcursus op een locatie in Almere. Het slagingspercentage ligt bij onze auto theorie in 1 dag hoog. Dat wil zeggen dat 8 van de 10 leerlingen in één keer slagen. Meld je vandaag nog aan voor onze theorie cursus, slaag in één keer en volg dan gelijk praktijklessen.

Onze reeds bewezen lesmethodiek is bovendien ook geschikt als je moeite hebt et lezen of niet goed bent in leren. Ook als je last hebt om te falen geven wij je tips hoe je toch kan slagen voor het autotheorie examen. Onze dagcursus wordt gegeven op meerdere locaties in Nederland, waaronder de autotheorie Almere locatie. De exacte locatiegegevens krijg je na je aanmelding van ons toegestuurd.

Hoe ziet de dagcursus auto Almere eruit?

De dagcursus auto Almere start al vroeg in de ochtend, namelijk rond 7.00/7.30 uur. De ochtend gebruiken we voor het doornemen van de lesstof. We leren je alles van de drie examenonderdelen Gevaarherkenning, Kennis en Inzicht. Tussendoor zijn er voldoende pauzes, zodat je de lesstof tot je in kan laten werken, als ook om je weer op te laten voor het volgende autotheorie onderdeel.

Omstreeks 12.30 stoppen we met de autotheorie lesstof, waarna we een lunch nuttigen. Na de lunch vertrekken we gezamenlijk naar de CBR examen locatie waar het officiële auto theorie examen wordt afgenomen. Doorgaans starten de examens rond 14.00 uur. Hoe lang duurt het autotheorie examen? Je krijgt 30 minuten de tijd om alle vragen van de drie geleerde onderdelen te beantwoorden. Deze tijd is voldoende, omdat je onze dagcursus auto theorie hebt gevolgd. De stof zit bovendien nog vers in je geheugen.

Wat klanten over ons zeggen

Wat je moet weten over het theorie-examen

Bij het auto theorie-examen wordt de dagcursus gegeven op een locatie in Almere. Het uiteindelijke auto theorie-examen wordt afgenomen bij de dichtstbijzijnde gelegen CBR locatie. Gelijk Geslaagd zorgt voor vervoer naar de CBR theorie examen locatie. Je krijgt van ons een lunch aangeboden, maar je bent vrij om zelf ook nog een snack en wat drinken mee te nemen.

Verder is het belangrijk dat je voor de autotheorie Alkmaar cursus een geldig ID meeneemt en het reserveringsnummer. Zonder een geldig paspoort of identiteitskaart mag je geen CBR theorie-examen afleggen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de autotheorie Almere training van gelijkgeslaagd.com? Neem gerust eens contact met ons op.

Cursusdata

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Algemeen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.