€179
vanaf
€89

Autotheorie Tilburg

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Auto theorie oefenen en slagen in 1 dag

Klinkt dit als muziek in de oren? In 1 dag auto theorie oefenen en slagen voor je CBR examen? Meld je dan nu aan voor de autotheorie Tilburg cursus. Wij leren je in de ochtend alle theorie stof, zodat je ’s middags het autotheorie examen succesvol kan afleggen. Ook als je moeilijk kan leren, snel bent afgeleid of dyslectisch bent, kan je onze dagcursus volgen.

Wat wij van je vragen is dat je op de dag van de autotheorie Tilburg cursus fris en fruitig verschijnt. Je volledig concentreert wanneer we de auto theorie oefenen en doornemen. En ’s middags tijdens het 30 minuten durende examen je stinkende best doet om de vragen van de drie theorie-examen onderdelen zo goed mogelijk te beantwoorden. En dat is het: als het goed is ben je Gelijk Geslaagd!

80% slagingskans voor autotheorie Tilburg

Onze hoge slagingskans percentage van 80% ligt er niet om. Dit betekent dat 8 van de 10 cursisten in één keer geslaagd zijn voor het autotheorie examen. Wil jij ook direct slagen? Volg dan onze autotheorie Tilburg cursus. Het duurt maar 1 dag, waarna je gelijk de praktijklessen kan gaan volgen.

Waarom komt het dat Gelijk Geslaagd zo’n hoog slagingspercentage heeft? Wij hebben een unieke leermethode ontwikkeld, waardoor je eenvoudig de autotheorie leren kan. Middels autotheorie oefenen, examens oefenen en slimme tips & tricks, ben ook jij in staat om in 1 dag te slagen. Heb je moeite met leren of heb je faalangst, ook dan weten onze vakspecialisten jou de autotheorie te leren. Vragen? Neem contact met ons op.

Hoe ziet onze Tilburg theorie in 1 dag eruit?

We benutten alle tijd voor de theorie in 1 dag cursus. Daarom starten we al vroeg in de ochtend. Om 7.00/7.30 uur word je al verwacht op de autotheorie Tilburg locatie. Je krijgt een kopje koffie of thee, waarna we gelijk starten met de autotheorie oefenen. Aan de hand van beelden, uitleg, ezelsbruggetjes leren wij je de theoretische kennis aan.

Bij autotheorie oefenen komt ook veel herhaling voor, zodat je ’s middags tijdens het examen de vragen goed kan beantwoorden. Bewezen is dat herhaling van de autotheorie stof vruchten afwerpt. Ook het autotheorie examen oefenen we in de ochtend. Om 12.30/13.00 stoppen we. Je krijgt een tussendoortje van ons aangeboden, waarna we naar de CBR locatie vertrekken voor het auto theorie examen. En als het goed is, loop je na het 30 minuten durende examen naar buiten en ben je Gelijk Geslaagd!

Klas in Tilburg tijdens les van docent auto-theorie

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Wat je moet weten over dagcursus autotheorie

Gelijk Geslaagd regelt een plekje voor je auto theorie-examen. Dit doen we gelijk bij na de betaling van de dagcursus autotheorie. Heb je zelf al een plaats gereserveerd voor het CBR examen? Dan kan je gewoon bij Gelijk Geslaagd de dagcursus autotheorie Tilburg volgen. Geef wel even bij het aanmeldformulier aan dat je het theorie-examen al hebt geboekt. Het spreekt vanzelf dat je de examenkosten dan niet meer aan ons hoeft te betalen.

Het is niet noodzakelijk om de lesstof vooraf te leren, want onze docenten leggen duidelijk en op een effectieve wijze alles aan je uit. Natuurlijk kan het geen kwaad als je een voorbereiding wilt doen. De kennis die je dan al hebt over de autotheorie Tilburg zorgt ervoor dat je de theoretische stof nog beter begrijpt. Door middel van onze oefenmaterialen en door het auto theorie oefenexamen te leren kan jij je voorbereiden. Maar nogmaals, het is zeker niet verplicht en ook niet nodig.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland