Dagcursus motor theorie Eindhoven

Hoogste slagingspercentage

Meer dan 100.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslectie.

80%
Gelijkgeslaagd
75%
73%
56%
42%
Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor examenuitslagen van 2020 en 2021. Daarnaast bieden wij auto en scooter theoriecursussen met hoge slagingspercentages. Bron: www.cbr.nl

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar een goede dagcursus die je helpt je motortheorie binnen 1 dag te halen? Bij Gelijk Geslaagd zijn velen je voor gegaan. Wij bieden steengoede dag trainingen voor auto- en motortheorie.

Waarom is de theoriecursus geschikt?

De doordachte opbouw van onze cursus motortheorie Eindhoven zorgt voor een hoog slagingspercentage. We oefenen met echt cursusmateriaal en bieden je vraagstellingen zoals je dat kunt verwachten op het examen bij ’t examencentrum. Extra aandacht hebben wij voor mensen met faalangst en leerproblematiek. Onze motortheorie methodiek sluit naadloos aan en biedt de kennis die je nodig hebt voor een succesvolle afronding van het examen.

 

Wat kan ik verwachten van de cursus motor theorie Eindhoven?

Veelal begint de cursus vroeg in de ochtend. Na een korte kennismaking beginnen we met de cursus. We oefenen alleen de leerstof die daadwerkelijk aan bod komt tijdens het examen. De diverse vraagstellingen die je op de computer kunt verwachten worden ook geoefend. Denk hierbij aan vragen over regels en inzicht in de volgende vorm:

  • Sleepvragen
  • Invulvragen
  • Meerkeuze- en hotspot vragen
  • Ja en nee vragen

Na een ochtend oefenen krijg je van ons een lichte lunch. Nog een korte herhaling en dan vertrekken we als groep naar het examencentrum in Eindhoven aan de Hoevenweg 20. Je plek aldaar hebben wij voor je gereserveerd. In totaal heb je 30 minuten de tijd voor je motortheorie examen. Er zijn 50 vragen en 6 fouten zijn toegestaan. Na afloop zie je direct of je het motortheorie certificaat hebt behaald.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱
Broederliefde 🚗
Dave & Lorenzo 🚗
Sem 🏍️
Nienke 🚗
Sjoerd 🚗
Tessa 🚗
Britt 🚗
Isabelle 🚗
Estelle 🛵

Wat kost de Gelijk Geslaagd theoriecursus?

Onze motortheorie Eindhoven kost €89,-. Dit is exclusief €37 theorie examenkosten. Houd er rekening mee dat je 17 jaar moet zijn als je examen wilt doen. Inschrijven kan via het contactformulier. Je ontvangt direct een bevestiging en aanvullende informatie. De dagcursus motortheorie is voorzien van garantie. Slaag je de eerste keer niet, dan mag je de tweede theoriecursus op onze kosten volgen.

Cursusdata

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik zou Gelijk Geslaagd echt aan iedereen aanraden! Na een ochtend cursus volgen en oefenen met de docenten, heb ik gewoon mijn theorie behaald. Wat top! Een paar mensen waren heel zenuwachtig voor het examen, ze gaven ook aan dat ze faalangst hadden. De docent wist goed hoe hij ze hierbij kon helpen.

Elvira keuzenkamp

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Deze cursus was heel fijn, erg duidelijk! De docent was ook grappig, wat de cursus wat luchtiger maakte, dit was top omdat veel mensen best zenuwachtig waren. We hadden ook pauze, waar we broodjes, fruit, koffie en thee kregen. Toen het tijd was om naar het examencentrum te vertrekken, werden we daar door een medewerker in begeleid. Zeker tevreden over de service van het bedrijf.

Yasmine Hardjodikromo

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.