Dagcursus motor theorie Eindhoven

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar een goede dagcursus die je helpt je motortheorie binnen 1 dag te halen? Bij Gelijk Geslaagd zijn velen je voor gegaan. Wij bieden steengoede dag trainingen voor auto- en motortheorie.

Waarom is de theoriecursus geschikt?

De doordachte opbouw van onze cursus motortheorie Eindhoven zorgt voor een hoog slagingspercentage. We oefenen met echt cursusmateriaal en bieden je vraagstellingen zoals je dat kunt verwachten op het examen bij ’t examencentrum. Extra aandacht hebben wij voor mensen met faalangst en leerproblematiek. Onze motortheorie methodiek sluit naadloos aan en biedt de kennis die je nodig hebt voor een succesvolle afronding van het examen.

Wat kan ik verwachten van de cursus motor theorie Eindhoven?

Veelal begint de cursus vroeg in de ochtend. Na een korte kennismaking beginnen we met de cursus. We oefenen alleen de leerstof die daadwerkelijk aan bod komt tijdens het examen. De diverse vraagstellingen die je op de computer kunt verwachten worden ook geoefend. Denk hierbij aan vragen over regels en inzicht in de volgende vorm:

  • Sleepvragen
  • Invulvragen
  • Meerkeuze- en hotspot vragen
  • Ja en nee vragen

Na een ochtend oefenen krijg je van ons een lichte lunch. Nog een korte herhaling en dan vertrekken we als groep naar het examencentrum in Eindhoven aan de Hoevenweg 20. Je plek aldaar hebben wij voor je gereserveerd. In totaal heb je 30 minuten de tijd voor je motortheorie examen. Er zijn 50 vragen en 6 fouten zijn toegestaan. Na afloop zie je direct of je het motortheorie certificaat hebt behaald.

Wat kost de Gelijk Geslaagd theoriecursus?

Onze motortheorie Eindhoven kost €89,-. Dit is exclusief €37 theorie examenkosten. Houd er rekening mee dat je 17 jaar moet zijn als je examen wilt doen. Inschrijven kan via het contactformulier. Je ontvangt direct een bevestiging en aanvullende informatie. De dagcursus motortheorie is voorzien van garantie. Slaag je de eerste keer niet, dan mag je de tweede theoriecursus op onze kosten volgen.

Cursusdata

Klantervaringen

Beoordelingen op Google

5 van 5 op basis van 5.175 Google klantervaringen

Beoordelingen op Facebook

5 van 5 Op basis van de mening van 4.618 personen

Beoordelingen op Trustpilot

5 van 5 Op basis van de mening van 52 personen

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.