€179
vanaf
€89

Dagcursus motor theorie Eindhoven

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar een goede dagcursus die je helpt je motortheorie binnen 1 dag te halen? Bij Gelijk Geslaagd zijn velen je voor gegaan. Wij bieden steengoede dag trainingen voor auto- en motortheorie.

Waarom is de theoriecursus geschikt?

De doordachte opbouw van onze cursus motortheorie Eindhoven zorgt voor een hoog slagingspercentage. We oefenen met echt cursusmateriaal en bieden je vraagstellingen zoals je dat kunt verwachten op het examen bij ’t examencentrum. Extra aandacht hebben wij voor mensen met faalangst en leerproblematiek. Onze motortheorie methodiek sluit naadloos aan en biedt de kennis die je nodig hebt voor een succesvolle afronding van het examen.

 

Wat kan ik verwachten van de cursus motor theorie Eindhoven?

Veelal begint de cursus vroeg in de ochtend. Na een korte kennismaking beginnen we met de cursus. We oefenen alleen de leerstof die daadwerkelijk aan bod komt tijdens het examen. De diverse vraagstellingen die je op de computer kunt verwachten worden ook geoefend. Denk hierbij aan vragen over regels en inzicht in de volgende vorm:

  • Sleepvragen
  • Invulvragen
  • Meerkeuze- en hotspot vragen
  • Ja en nee vragen

Na een ochtend oefenen krijg je een korte herhaling en dan vertrekken we als groep naar het examencentrum in Eindhoven aan de Hoevenweg 20. Je plek aldaar hebben wij voor je gereserveerd. In totaal heb je 30 minuten de tijd voor je motortheorie examen. Er zijn 50 vragen en 6 fouten zijn toegestaan. Na afloop zie je direct of je het motortheorie certificaat hebt behaald.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Wat kost de Gelijk Geslaagd theoriecursus?

Onze motortheorie Eindhoven kost €89,-. Dit is exclusief €41 theorie examenkosten. Houd er rekening mee dat je 17 jaar moet zijn als je examen wilt doen. Inschrijven kan via het contactformulier. Je ontvangt direct een bevestiging en aanvullende informatie. De dagcursus motortheorie is voorzien van garantie. Slaag je de eerste keer niet, dan mag je de tweede theoriecursus op onze kosten volgen.

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland