Motor theorie Amsterdam

Bij Gelijk Geslaagd bieden we een zeer effectieve motor theorie cursus in Amsterdam. Het betreft een dagcursus waarbij er les wordt gegeven in de ochtend en in de middag examen wordt gedaan bij het examencentrum. Het is een alles in 1 cursus. Je hoeft geen boeken aan te schaffen, wij reserveren je plek bij het examencentrum, regelen de lunch en het vervoer naar het examencentrum. De cursus kost €89,-. Daar bovenop komt nog een bijdrage van €37. Dit zijn de theorie examenkosten.
Dé theoriecursus bij faalangst of concentratieproblemen

Onze cursus motor theorie kent een zeer hoog slagingspercentrage. Zelfs mensen met dyslexie, faalangst of concentratieproblemen slagen bij ons veelal de eerste keer. En als het de eerste keer niet lukt, krijg je de tweede cursus gratis.

  • Cursus met garantie
  • All-in, inclusief lunch en vervoer
  • Ervaren docenten

Onze docenten zijn zeer ervaren en bieden de lesstof op heldere wijze aan. De lesstof is gebaseerd op eerdere motortheorie examens van het examencentrum. Ook de vraagstellingen die op het examen aan bod komen, zoals sleepvragen, ja en nee vragen of invulvragen.

Hoe verloopt het examen motor theorie Amsterdam?

De dag begint vroeg. Na een korte kennismakingsronde beginnen we aan de theorieles. De overdracht van kennis is helder en effectief. We behandelen alleen de lesstof die ook daadwerkelijk aan bod zal komen op het examen in Amsterdam. Rond de middag verzorgen we een lichte lunch en is er tijd voor een korte herhaling.

Vervolgens zullen we gezamenlijk van de cursus locatie in Amsterdam naar het examencentrum aan de Hornweg 48 gaan. Je examenplek is gereserveerd. Je hoeft je enkel aan te melden en wachten op de oproep. Als je naar binnen mag, neem je je ID mee. Je krijgt een computer toegewezen en hebt 30 minuten de tijd voor 50 vragen. Je mag 6 fouten maken. Je ziet direct of je het motor theorie examen in Amsterdam hebt behaald. En ben je Gelijk Geslaagd? Dan is je certificaat 1.5 jaar geldig!

Schrijf je in voor de motortheorie dagcursus!

Ben je overtuigd? Schrijf je dan in voor motortheorie dagcursus. Je kunt kiezen voor onze locatie in Amsterdam of elders in Nederland. Heb je nog vragen? Bel, mail, app of vul ons contactformulier in.

Heb je nog net meer overtuiging nodig? Kijk dan eens bij onze reviews in Google of Facebook!

Cursusdata

Klantervaringen

Beoordelingen op Google

5 van 5 op basis van 5.175 Google klantervaringen

Beoordelingen op Facebook

5 van 5 Op basis van de mening van 4.618 personen

Beoordelingen op Trustpilot

5 van 5 Op basis van de mening van 52 personen

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.