€179
vanaf
€89

Motortheorie Amsterdam

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Bij Gelijk Geslaagd bieden we, naast onze bekende auto theorie cursus Amsterdam, een zeer effectieve motor theorie cursus. Het betreft een dagcursus waarbij er les wordt gegeven in de ochtend en in de middag examen wordt gedaan bij het examencentrum. Het is een alles in 1 cursus. Je hoeft geen boeken aan te schaffen én wij reserveren je plek bij het examencentrum. De cursus kost €89,-. Daar bovenop komt nog een bijdrage van €41. Dit zijn de theorie examenkosten.
Dé theoriecursus bij faalangst of concentratieproblemen

Onze cursus motor theorie kent een zeer hoog slagingspercentrage. Ook cursisten met dyslexie, faalangst of concentratieproblemen slagen bij ons veelal de eerste keer.

  • Cursus met garantie
  • Ervaren docenten

Onze docenten zijn zeer ervaren en bieden de lesstof op heldere wijze aan. De lesstof is gebaseerd op eerdere motortheorie examens van het examencentrum. Ook de vraagstellingen die op het examen aan bod komen, zoals sleepvragen, ja en nee vragen of invulvragen.

Hoe verloopt het examen motor theorie Amsterdam?

De dag begint vroeg. Na een korte kennismakingsronde beginnen we aan de theorieles. De overdracht van kennis is helder en effectief. We behandelen alleen de lesstof die ook daadwerkelijk aan bod zal komen op het examen in Amsterdam. Rond de middag is er tijd voor een korte herhaling.

Vervolgens zullen we gezamenlijk van de cursus locatie in Amsterdam naar het examencentrum aan de Naritaweg 150 gaan. Je examenplek is gereserveerd. Je hoeft je enkel aan te melden en wachten op de oproep. Als je naar binnen mag, neem je je ID mee. Je krijgt een computer toegewezen en hebt 30 minuten de tijd voor 50 vragen. Je mag 6 fouten maken. Je ziet direct of je het motor theorie examen in Amsterdam hebt behaald. En ben je Gelijk Geslaagd? Dan is je certificaat 1.5 jaar geldig!

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Schrijf je in voor de motortheorie dagcursus!

Ben je overtuigd? Schrijf je dan in voor motortheorie dagcursus. Je kunt kiezen voor onze locatie in Amsterdam of elders in Nederland. Heb je nog vragen? Bel, mail, app of vul ons contactformulier in.

Heb je nog net meer overtuiging nodig? Kijk dan eens bij onze reviews in Google of Facebook!

Cursusdata

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland