€179
vanaf
€89

Theorie Cursus Amersfoort

Theorie Cursus & CBR Examen op 1 Dag

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Autotheorie Amersfoort snel halen?

Wil je in een hoog tempo je autotheorie Amersfoort halen? Amersfoort ligt op een boogscheut van Utrecht, waar we ook de Theorie cursus Utrecht geven. Niet alleen ben je gelijk geslaagd, maar je kan de auto theorie in 1 dag halen! Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in de oren. Want zodra je jouw auto theorie examen succesvol hebt afgelegd, start je gelijk met de praktijklessen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is 1 dag vrij te maken voor autotheorie oefenen en examen. Jawel, dit doen we op 1 dag.

Wellicht vraag jij je af hoe wij je kunnen laten slagen in 1 dag voor je auto theorie-examen. Heel eenvoudig, wij behandelen alle lesstof op een efficiënte en makkelijke manier. Daarnaast voorzien wij je van handig tips & trucs die je helpen het autotheorie examen positief af te leggen. Met als resultaat: gelijk geslaagd voor je autotheorie Amersfoort!

Hoge slagingskansen autotheorie in 1 dag

De slagingskansen van onze autotheorie in 1 dag liegen er niet om. Maar liefst 8 op de 10 cursisten slagen in één keer. Dit betekent een slagingskans van 80%. Ook als je moeite hebt met lezen, faalangst hebt of leren niet jouw ding is, dan is onze cursus autotheorie in 1 dag zeker ook iets voor jou.

In de ochtend volg je de theoriecursus voor je autotheorie Amersfoort en in de middag leg je gelijk het theorie-examen af. Wil je ook je autotheorie in 1 dag halen? Meld je dan vandaag nog aan voor een autotheorie Amersfoort cursus. Twijfel je nog? Bekijk de positieve reacties van de leerlingen die je voorgingen en meld je daarna aan bij Gelijk Geslaagd.

Hoe ziet onze theorie in 1 dag eruit?

Op de cursus theorie in 1 dag behandelen onze enthousiaste instructeurs alle onderwerpen die je nodig hebt om dezelfde middag te slagen voor het CBR theorie examen. We starten omstreeks 0.700 uur en gaan door met de autotheorie lesstof tot 13.00 uur. Het CBR theorie examen is vanaf 14.00 uur. Samen reizen we naar de CBR examen locatie. Tijdens de dagcursus theorie auto zijn er voldoende pauzes om jezelf weer even op te laden. En vervolgens verder te gaan met het volgende cursusdeel.

We herhalen vele en geven je tips & tricks. Op deze wijze ontsnapt er niets aan je aandacht en bovendien komt je tijdens het CBR examen niet voor verrassingen te staan. Vergroot je kansen op succes door de doelgerichte dagcursus te combineren met ons extra online cursusmateriaal. Wat overigens niet hoeft, maar je misschien zelf prettig vindt. Meld je vandaag nog aan voor theorie in 1 dag!

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Wat je moet weten over theorie-examen

Wat moet je weten over het theorie-examen voor de auto? Tijdens het ochtenddeel oefenen we het autotheorie examen. Je krijgt dan ook een idee wat je in de middag bij het theorie-examen te wachten staat. In totaal neemt het autotheorie Amersfoort examen 30 minuten in beslag. Daarbij krijg je 8 seconden per vraag voor het onderdeel Gevaarherkenning. Bij het onderdeel Kennis heb je in totaal 8 minuten de tijd om 12 vragen te beantwoorden, wat ruim voldoende is.

De inzichtvragen bestaan uit 28 stuks, waarvan je er tenminste 25 goed moet hebben. Hiervoor staat een tijd van 16 minuten. Schrik niet, maar bij het onderdeel Kennis en Inzicht krijg je ook nog 2 testvragen, welke niet meetellen voor de eindscore. Beantwoord alles vragen zo goed mogelijk en denk aan de tips die we je mee hebben gegeven. Als het goed is loop ook jij naar buiten met je autotheorie certificaat! Gelijk geslaagd en start met de praktijklessen.

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Ik wilde graag zo snel mogelijk mijn examen halen en ik ben door Gelijk Geslaagd in één keer geslaagd! De cursus duurde een ochtend, maar alle informatie die ik nodig had voor het examen, werd behandeld tijdens de cursus. De docenten waren helder over alle examenvragen en hadden zeker ook gevoel voor humor. Na de cursus bleven de docenten nog wat langer om iedereen met vragen nog te helpen en samen te oefenen. Dat was heel fijn!

Nienke Graumans

Ik wilde niet heel lang leren uit boeken voor mijn theorie, ik heb het al druk genoeg met school en m’n bijbaantje. De cursus van Gelijk Geslaagd was dan ook echt een oplossing voor dit probleem! We kregen van tevoren oefenmateriaal opgestuurd, wat erg handig was. Verder gingen de docenten tijdens de cursus vooral in op recente vragen van examens, dus ik was goed voorbereid op alle vragen! Ik ben super blij dat ik mijn theorie zo snel heb behaald.

Stanislas Eidel

Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland