€179
vanaf
€89

Scooter theorie in 1 dag

Snel en simpel je scooter theoriecertificaat halen

Hoogste slagingspercentage

Plan je cursus

25.331 reviews

€179
vanaf
€89

25.331 reviews

Hoogste
slagingspercentage 🏆

Meer dan 160.000 leerlingen die via ons geslaagd zijn! Wij hebben ruime ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

2020

2021

2022

84%

Gelijkgeslaagd

75%
56%
42%

Overige opleiders

Gemiddelde cijfers theorie motor & scooter examenuitslagen van 2020, 2021 en 2022. Bron: www.cbr.nl

Meest aanbevolen theorieschool 💯

Gelijk Geslaagd biedt uitstekende voorbereiding op het CBR theorie-examen met deskundige docenten en bewezen lesmethoden.

Gelijkgeslaagd 🏆
Overige opleiders

Scooter theorie in 1 dag halen

Wil je geen wekenlang uit studieboeken leren voor je scootertheorie? Meld je dan aan voor de scooter theorie in 1 dag cursus van Gelijk Geslaagd. Na je aanmelding volg je de dagcursus theorie in 1 dag, wat betekent dat je in één dag de theorie leert én examen aflegt. Gelijk Geslaagd heeft een landelijke dekking waar je de scootertheorie dagcursus kan volgen, dus er is altijd wel een locatie bij je in de buurt.

Voor de scooter theorie in 1 dag, leer je in de ochtend de theoretische kennis, waarna je in de middag het CBR scooter theorie examen aflegt. Al vanaf 15,5 jaar kun jij je aanmelden voor de unieke scooter theorie in 1 dag cursus van GelijkGeslaagd.com. Wil je meer weten over onze scootertheorie dagcursus, neem gerust contact met ons op. We zijn er voor je om je alles uit te leggen en te zorgen dat je in 1x slaagt voor je theorie scooter examen.

Hoge slagingskansen CBR theorie examen scooter

Gelijk Geslaagd heeft een unieke manier van lesgeven, waardoor het slagingspercentage voor het CBR theorie examen scooter zeer hoog ligt. Maar liefst op 84%! Dit betekent dat ruim 8 van de 10 personen in 1x slaagt voor de scooter theorie in 1 dag. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan ook eens onze Google en Facebook reviews en bekijk wat anderen over onze scootertheorie dagcursus zeggen.

Wil je binnenkort op je scooter rondtoeren? Dan moet je eerst je CBR theorie examen scooter halen. Het theorie-examen voor het bromfietsrijbewijs AM heb je nodig om daarna de praktijklessen te volgen. Als je ook het praktijkexamen haalt, dan mag je eindelijk je nieuwe brommer of scooter besturen. Meld je vandaag nog aan voor de dagcursus van GelijkGeslaagd en slaag in 1x.

Aanmelden

#Klantervaringen

Wat cursisten over ons zeggen 💬

Hoe ziet de scootertheorie in 1 dag eruit?

De scootertheorie in 1 dag ziet er als volgt uit. Aangezien we maar 1 dag de tijd hebben voor scooter theorie oefenen en het examen afleggen, starten we al vroeg in de ochtend. Omstreeks 7.00 uur word je verwacht op de locatie van Gelijk Geslaagd. Dit kan in Leiden, Rotterdam, Rijswijk of één van de andere locaties in het land zijn. In de ochtend behandelen we de complete scootertheorie.

We gaan door tot ongeveer 12.00 uur, waarbij er voldoende pauzes zijn om even te relaxen en de stof tot je te nemen. In de middag vertrekken we gezamenlijk naar de CBR locatie waar je het theorie examen scooter aflegt. Doordat de theoriestof nog vers in je geheugen zit, is de kans zeer groot dat je Gelijk Geslaagd bent! Je krijg ’s middags na het CBR theorie-examen dan ook direct de uitslag. Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan in voor scooter theorie in 1 dag.

#WallOfFame

Geslaagd met 0 fout 🎉

Maar liefst 9 locaties in Nederland. Bekijk hier de toppers.

Aanmelden
Zo slaag je in een keer bij Gelijk Geslaagd, haal je examen zonder fouten!

Claus-Casimir van Oranje-Nassau 🚗👑🇳🇱

Broederliefde heeft ook zijn theorie examen auto gehaald bij Gelijk Geslaagd.

Broederliefde 🚗

Dave & Lorenzo 🚗

Sem 🏍️

Nienke 🚗

Tessa 🚗

Britt 🚗

Isabelle 🚗

Estelle 🛵


Onze docenten 🎓

Maak kennis met enkele gedreven docenten die jou helpen om in één keer te slagen voor je theorie en bijdrage tot het hoogste slagingspercentage van Nederland.

  • Cursus + Examen op 1 dag
  • Spoedexamens
  • Hoogste slagingspercentage
Voor alle tweewielers is Chris jouw beste docent. Je haalt je examen bij het CBR met alle gemak.
Tom geeft heel rustig en kalm de cursus, je gaat jouw examen het zeker halen!
Uke geeft theorie cursussen voor auto, motor en scooter!
Nick geeft meestal auto theorie cursus maar rijd vaak op zijn motor.
Docent Joep voor de auto theorie is een topper. De dagcursus is altijd leuk met hem!

Meet ”The Family” 👋

Het succes achter Gelijk Geslaagd!

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.


Slaag vandaag bij de #1 theorie-opleider van Nederland 🏆

Schrijf je vandaag nog in en behaal je auto theorie examen in 1 keer! Gelijk Geslaagd is actief op meer dan 9 locaties door Nederland