🦠 Coronavirus update: Het CBR is gesloten tot 1 juni. Meld je aan om zeker te zijn van een plek. Wanneer er examens beschikbaar zijn nemen wij contact met je op.

Motor theoriecursus Tilburg

5056 beoordelingen

Kan jij niet wachten tot je kan gaan rondrijden op je motor maar moet je voordat je je praktijk examen kan gaan halen eerst nog op voor je theorie examen? En vindt je het halen van dat CBR certificaat best wel een lastig dingetje? Geen stress! Door onze dagcursus motor theorie Tilburg kan iedereen slagen voor zijn theorie!

Vanaf je 17e mag je onze motor theoriecursus volgen. Wanneer je bent geslaagd is je CBR certificaat 1,5 jaar geldig. Let wel op, je mag pas vanaf je 18e je praktijk examen kan gaan halen!

Snelle cursus motor theorie

De motor theoriecursus Tilburg is een lekker snelle cursus, hij duurt namelijk maar 1 dag! De ochtend staat in het teken van het leren van de motor theorie, de middag staat in het teken van het CBR examen.
De dagcursus in Tilburg begint meestal al om 07.00. We snappen dat je dit vroeg vindt maar we kunnen alle tijd goed gebruiken. Je gaat immers in de middag al examen doen! Door vroeg te beginnen is er genoeg tijd om alle motor theorie goed in je hoofd te krijgen. Uiteraard is er vooraf even tijd om de andere cursisten te leren kennen en hebben we tussendoor korte pauzes. Tussen de middag is de pauze langer en kan je genieten van een uitstekende lunch. Hiervoor hoef je trouwens geen eigen brood te smeren, de lunch krijg je van ons.

Motor theorie dagcursus Tilburg, toegankelijk voor iedereen

Een van onze docenten zal je tijdens de dagcursus les geven. Alles op het gebied van verkeersborden- en lichten, gevaarherkenning, wetten en regels wordt je slim aangeleerd. Tijdens de motor theorie cursus laten we je eerdere examens van het CBR maken. Hierdoor raak je al lekker gewend aan de vraagstelling en de stijl van het examen. Een goeie manier van voorbereiden dus!
Naast het oefenen met de examens leert de docent je handige trucs en ezelsbruggetjes om de stof nog beter te kunnen onthouden. Ook zullen er veel tips gegeven worden, die je zowel tijdens de theorie als in de praktijk goed kan gebruiken. Naast de tips behandelen we ook de ‘instinkers’, de slimme vragen tijdens het examen om je op het verkeerde been te zetten. Hierdoor zal jij niet in deze instink vragen trappen! Door herhaling en inprenting zal je de lesstof goed onthouden en kan je je examen met succes maken. Ook als je leren lastig vindt of faalangst hebt kan je onze dagcursus prima volgen en binnen 1 dag slagen!

Tijd voor het CBR examen

Wanneer we klaar zijn met lunchen heb je nog even de tijd om, als je dit wilt, de lesstof te herhalen. Of de lastige vragen nog even door te nemen. Daarna is het tijd om richting het CBR te gaan. Hier hoef je niet zelf heen, we gaan gezellig met elkaar. Het vervoer van en naar de locatie van het CBR wordt door ons geregeld, eigen vervoer regelen is dus niet nodig.
Aangekomen bij het CBR meld je je met je reserveringsnummer en je ID. Vergeet je ID niet mee te nemen! Zonder ID mag je helaas geen examen doen. Je reserveringsnummer krijg je van ons, dit hebben we voor je geregeld bij je inschrijving. Wanneer je geroepen wordt neem je plaats achter een computer en kan je aan je examen beginnen. Voor je examen krijg je 30 minuten de tijd. Gelukkig hoef je geen dagen in spanning te wachten, je krijgt van het CBR direct de uitslag te horen.

Jippie, Gelijk Geslaagd! Dankzij onze unieke motor theoriecursus!

Inschrijven voor de motor theoriecursus Tilburg

Wil jij je graag inschrijven voor de dagcursus Tilburg en ook binnen 1 dag slagen? Direct aanmelden is erg eenvoudig. Kom je er niet helemaal uit, staat jouw ideale cursus datum er niet bij of heb je andere vragen? Neem dan zeker even contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Cursusdata

Schrijf je nu in en slaag vandaag!

Geen data beschikbaar.

Alle cursusdata

Let op: De onderstaande data zijn onze cursusdagen. Hier is niet automatisch een examen aan verbonden, hiervoor zijn wij afhankelijk van het CBR. Op het moment dat wij een examen voor jou hebben gereserveerd, gaat jouw cursusdag inclusief examen op één dag door.

Heb jij zelf een examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je je aanmelden, wij hebben dagelijkse cursussen waaraan je kan deelnemen.

Volgende week

ma 24-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden
wo 26-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
wo 26-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden
vr 28-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
vr 28-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 5

ma 31-01-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
ma 31-01-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden
wo 02-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden
do 03-02-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden

Week 6

ma 07-02-2022 Den Bosch 5 plekken
Aanmelden
ma 07-02-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Week 12

vr 25-03-2022 Den Haag / Rijswijk 5 plekken
Aanmelden

Feiten over gelijkgeslaagd theorie

15.000

Meer dan 15.000 cursisten waren je voor

5

Beoordeeld met een 5 / 5 door 5.056 kandidaten

9

Actief in meer dan 9 steden door heel Nederland

Klantervaringen

Wat onze cursisten zeggen

Google reviews

4.9 van 5 op basis van 307 Google klantervaringen op Google.com

4.9 van 5

Facebook reviews

5 van 5 Op basis van de mening van 5.056 personen

5 van 5

Veelgestelde vragen

Zodra je je CBR Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden.
Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.
Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.
Algemene voorwaarden Privacy beleid © 2022 Gelijk Geslaagd Theorie Cursus