Dagcursus motor theorie Den Bosch

Binnen 1 dag geslaagd!

Wil jij niks liever dan in je vrije tijd mooie tochten kunnen maken op je motor? Heerlijk kilometers lang het land door cruisen en nieuwe plekken ontdekken? Om dit te kunnen moet je eerst je motor rijbewijs halen, waarvan het motor theorie certificaat een belangrijk onderdeel is. Met de motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd heb je in no time het theorie certificaat in de pocket, zonder stress!

Woon je in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg of Breda?

Het mooie Brabant is natuurlijk een perfecte plek om kilometers op je motor te maken. Woon je in Brabant en wil je graag de eendaagse theoriecursus in Brabant volgen? Dat kan! Gelijk Geslaagd geeft de dagcursus motortheorie in Den Bosch. Dus woon je in de omgeving van Den Bosch, dan is de motor theoriecursus Den Bosch geschikt voor jou!
Voordelen motortheorie dagcursus

Vraag je je af of het echt kan, in 1 dag slagen voor je theorie certificaat van het examencentrum? Ja! Het kan echt! Sterker nog, heel veel mensen zijn je al voorgegaan en zijn binnen 1 dag met hun papiertje de deur van het examencentrum uitgewandeld!

Voordelen van de theoriecursus Den Bosch van Gelijk Geslaagd op een rijtje:

 • Onze dagcursus is uniek en bewezen doeltreffend
 • Geen saaie, langdradige theorieboeken maar praktijkgericht leren
 • Oefenen met echte examens
 • Les van een opgeleide docent met up-to-date lesmateriaal
 • Je krijgt tips, trucs en ezelsbruggetjes zodat je de lastige theorie beter kan onthouden
 • Geschikt voor iedereen vanaf 17 jaar, ook wanneer je bijv. leerproblemen hebt
 • Wij regelen alles voor je en geven 100% slagingskans
 • In 1 dag Gelijk Geslaagd

Het verloop van de cursus motor theorie Den Bosch

’s Ochtends volg je met je medecursisten het lesprogramma. Houd er rekening mee dat we je vroeg verwachten, meestal om 07.00 uur. We zorgen voor een relaxte sfeer zodat je goed kan leren. Tussen het leren door zorgen wij voor lekkere drankjes.

Tussen de middag, als alle theorie goed in je hoofd zit, krijg je van ons een heerlijke lunch. Na de lunch nog even de theorie herhalen en dan op naar het examencentrum. Hier hoef je niet alleen heen, we gaan gezellig met elkaar. Wij regelen, indien nodig, het vervoer.

Aangekomen bij het examencentrum moet je je melden en je ID en reserveringsnummer laten zien, je plek is door ons al gereserveerd. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, anders kan je helaas geen examen doen! Wanneer je wordt opgeroepen kan je aan je examen beginnen. Je examen ga je door de eendaagse cursus Den Bosch zeker weten prima maken!

Wist je dat?

 • Bijna iedereen door onze cursus in 1x slaagt
 • Het theorie examen bestaat uit 50 vragen waarvan je maar 6 fout mag hebben
 • Je meteen te horen krijgt of je geslaagd bent
 • Wij naast de motor theoriecursus ook een auto theoriecursus aanbieden

Motor theorie Den Bosch gehaald?

Top! Gefeliciteerd! Je certificaat is 1,5 jaar geldig, genoeg tijd dus om je praktijkexamen te halen.

Heb je je best gedaan maar ben je toch niet geslaagd? Bij ons mag je dan gewoon de cursus nog een keer doen, op onze kosten!

Ook slagen in 1 dag? Schrijf je dan nu in voor de motor theorieles Den Bosch!

Inschrijven is heel makkelijk. Kies een datum en locatie en vul je gegevens in. Na je inschrijving sturen wij je een bevestigingsmail met verdere info. Voor vragen kan je altijd even contact met ons opnemen.

Cursusdata

Klantervaringen

Beoordelingen op Google

5 van 5 op basis van 5.175 Google klantervaringen

Beoordelingen op Facebook

5 van 5 Op basis van de mening van 4.618 personen

Beoordelingen op Trustpilot

5 van 5 Op basis van de mening van 52 personen

Veelgestelde vragen

Bij Gelijk Geslaagd kun je terecht voor je autotheorie, motortheorie en scootertheorie.

Zodra je je Theorie examen met een voldoende hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.

Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslectie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.

Op de dag van het examen dien je een geldig ID-kaart of paspoort te hebben. Indien je dit niet kan aantonen bij het examencentrum mag er geen examen afgelegd worden.

Helaas geven wij in het weekend geen auto theorie cursussen.

Indien je geen keuze kunt maken omdat de locatie of datum er niet bij staat, kun je kiezen voor zo een latere datum ( bij het inschrijven ). Wij zullen dan contact met je opnemen om een passende datum voor je te selecteren.